Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?içine meyve taze nane falan atsan. sassy diyorlar ya o tip birşey yapabilirsin belki, suyu aromalandırmak adına?
Ne güzel. İlk gebeliğimde ben de ağzımdan giren her lokmaya dikkat ederdim. Şimdi hiç yapamıyorum ama. Bende pıhtılaşma olduğu için balık yağını kullanamıyorum canım. Doktor yasakladı.Dikkat ediyorum canım günlük ceviz badem kuru incir kayısı bunlar ikindide yeniyor. Her gün mutlaka peynir ve süt içemediğim için kefir. Haftada 3-4 gün et ve 2 gün balık yapmaya çalışıyorum. Mide bulantım var ama yememe engel değil şükür. Akşam 6 da yemek yiyoruz. Ondan sonra sadece meyve pek sevmesemde. Balık omega 3 için yeniliyor onun yerine omega 3 içeren yiyecek listelerine bakabilirsin ama kapsül olarak alan vardıLovely35 olması gerek yanlış hatırlamıyorsam. O da sana bilgi verebilir.
Cnm coraspin + sulandirici iğne kullanıyorum bn senCoraspin aliyor musn canm?
Canım sen doktoruna bunu sor mutlaka. Ağrının şekli, şiddeti önemli. Sürekli mi ağrı var? Ne kadardır devam ediyor? Sadece geceleri mi?
Ne güzel. İlk gebeliğimde ben de ağzımdan giren her lokmaya dikkat ederdim. Şimdi hiç yapamıyorum ama. Bende pıhtılaşma olduğu için balık yağını kullanamıyorum canım. Doktor yasakladı.
Günaydın. :)
Ben dün gece rüyamda bebeğimi gördüm, onu yıkadım, emzirdim, uyuttum. Bana hep gülümsedi. Çok tatlıydı ya :)
Canım bebişinin maşallahı vaarrAllah korusun öyle şeyler dşünme. Çok okuyoruz daha kötü oluyoruz Allah korusun seni de bebğini de.. Sağlıkla kavuş inşallah canım..
inşallah öyle birşey olmaz, geçmiş olsun. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Limonu normalde sassylerde zayıflatma etkisi yüzünden çok kullanıyorlar ama bir sorun olmaz herhalde 2 lt sudaki birkaç dilim limondan.. e limon zaten yediğimiz birşey:)Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?
İsmiyle yasasin oglularimiz ins.valla bende ayni dusuncedeyim 2sininde tadina bakmak guzel olur :) bugun doktora gidiyorum hrycanliyim.ben 2.hamilegimde heycanlanmam saniyodum ama valla ayniiCanim ben taa genc kizligimdan yusuf ismini cok severdim iki isim koyduk bizde yusuf emin yani hamileydim aklima kiz ismi gelmiyordu simdi de ayni sekilde erkek ismi gelmiyor kizim olursa hazir gibi bisey insallah rabbim gonlumuze gore saglikli hayirli kiz evlatlar verir ne guzel olur iki dunya meyvesinide tatmis oluruz
Doktora danışmadan başlamıştım ben. Bir ölü doğumum var benim,doktor balık yağının kanama yapabileceğini söyleyince de kestim. Sen doktoruna danışarak başladıysan sorun yok.Ben 16 gündür balık yağı kullanıyorum. Bana hiç sormadı pıhtılaşma falan. Zararı olur mu ki?
inşallah duyarsın dualarım seninle biz ilk kalp atışını videoya aldık güzel bir albüm yapmayı düşünüyoruz duyduğunuzda ilk heyecanı attıktan sonra doktorundan rica et bidaha dinletsin ben açıp açıp dinliyorum hala miniğimin kalp atışınıBugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
Hayırlısıyla görürsünüz inşallah canımBugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
Bu aksam babanla komusunca omuzlarindan buyuk bir yuk kalkar inan daha dik durursun insallah hersey guzel olur senin icin. Bizi habersiz birakma. Burada hepimiz birbirimize destek icin toplandik. Iyi gunlerimiz oldugu gibi 9 ay boyunca icinden cikmadigimiz durumlarimizda oLacak. burasi hepimizin ortak noktasi. Bu yuzden iste bizi habersiz birakma. Dualarimiz seninle...evet cok yoruldum hem birikmişler varmış içimde onlar çıktı ortaya hemde son zamanlardaki yaşadıklarım.. cok zor seyler yasadım hiç kimsenın kaldıramayacğı seyleri hemde. barışmamız bir mucize olur herhalde o mucizeyede inancım yok açıkçası.. babam ile bu akşam daha net konusucaz konuyu açtım ama farklı tepkiler aldım bu akşam dışarıda babamla başbaşa konusucaz anneannem geldiği için konuyu kapattı babam..
Kahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?
Doktora danışmadan başlamıştım ben. Bir ölü doğumum var benim,doktor balık yağının kanama yapabileceğini söyleyince de kestim. Sen doktoruna danışarak başladıysan sorun yok.
Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?