2015 Ekim Anneleri

içine meyve taze nane falan atsan. sassy diyorlar ya o tip birşey yapabilirsin belki, suyu aromalandırmak adına?
Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?

Ne güzel. İlk gebeliğimde ben de ağzımdan giren her lokmaya dikkat ederdim. Şimdi hiç yapamıyorum ama. Bende pıhtılaşma olduğu için balık yağını kullanamıyorum canım. Doktor yasakladı.

Canım sen doktoruna bunu sor mutlaka. Ağrının şekli, şiddeti önemli. Sürekli mi ağrı var? Ne kadardır devam ediyor? Sadece geceleri mi?

Sürekli yok aslında. Geceleri hissediyorum daha çok. Doktora sormuştum, normal demişti. İlk haftalarda da vardı ama daha azdı. Belki de regl tarihim geliyor diye öyledir. 2.gecikmeyi yaşayacağım çünkü. Bir yerde okumuştum. Regl olamadığımız için oluyormuş...

Ne güzel. İlk gebeliğimde ben de ağzımdan giren her lokmaya dikkat ederdim. Şimdi hiç yapamıyorum ama. Bende pıhtılaşma olduğu için balık yağını kullanamıyorum canım. Doktor yasakladı.

Ben 16 gündür balık yağı kullanıyorum. Bana hiç sormadı pıhtılaşma falan. Zararı olur mu ki?

Canım bebişinin maşallahı vaarr Allah korusun öyle şeyler dşünme. Çok okuyoruz daha kötü oluyoruz Allah korusun seni de bebğini de.. Sağlıkla kavuş inşallah canım..

inşallah öyle birşey olmaz, geçmiş olsun. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

İnşallah hanımlar , sonum hayrolsun..

Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?
Limonu normalde sassylerde zayıflatma etkisi yüzünden çok kullanıyorlar ama bir sorun olmaz herhalde 2 lt sudaki birkaç dilim limondan.. e limon zaten yediğimiz birşey:)

Bennn cok sagliksiz beslenmeye basl
İsmiyle yasasin oglularimiz ins.valla bende ayni dusuncedeyim 2sininde tadina bakmak guzel olur :) bugun doktora gidiyorum hrycanliyim.ben 2.hamilegimde heycanlanmam saniyodum ama valla aynii

Ben 16 gündür balık yağı kullanıyorum. Bana hiç sormadı pıhtılaşma falan. Zararı olur mu ki?
Doktora danışmadan başlamıştım ben. Bir ölü doğumum var benim,doktor balık yağının kanama yapabileceğini söyleyince de kestim. Sen doktoruna danışarak başladıysan sorun yok.

Bugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
inşallah duyarsın dualarım seninle biz ilk kalp atışını videoya aldık güzel bir albüm yapmayı düşünüyoruz duyduğunuzda ilk heyecanı attıktan sonra doktorundan rica et bidaha dinletsin ben açıp açıp dinliyorum hala miniğimin kalp atışını

Bu aksam babanla komusunca omuzlarindan buyuk bir yuk kalkar inan daha dik durursun insallah hersey guzel olur senin icin. Bizi habersiz birakma. Burada hepimiz birbirimize destek icin toplandik. Iyi gunlerimiz oldugu gibi 9 ay boyunca icinden cikmadigimiz durumlarimizda oLacak. burasi hepimizin ortak noktasi. Bu yuzden iste bizi habersiz birakma. Dualarimiz seninle...

HERKESE SELAMMMM ARKADAŞLAR BİŞİ DANIŞICAM BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN ESKİ ALIŞKANLIKLARIMDAN DOLAYI SÜREKLİ Bİ SIVI İÇME İHTİYACI DUYUYORUM ÇAYDAN TİKSİNDİM KAHVE DE YASAK,FAKAT AYRAN İÇİYORUM.SİZE SORUM ŞU HAZIR MEYVE SULARINDAN İÇSEM ÇOK ZARARLI OLUR MU Kİ ??

Doktora danışmadan başlamıştım ben. Bir ölü doğumum var benim,doktor balık yağının kanama yapabileceğini söyleyince de kestim. Sen doktoruna danışarak başladıysan sorun yok.

Kendisi verdi ama kan tahlilinden önce vermişti. Yani ilk gittiğim gün verdi. Belki de vardır bana da bir zararı. Sormak lazım.

Daha önce de önermiştim denedin mi bilmiyorum. Karanfil, nane, tarçın. Birinden birinin aroması hoşuna gidiyordur, onu suyuna az miktarda at. İçimi çok rahat olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…