2015 Ekim Anneleri

Doktor normal dediyse bir sorun yoktur canım. Reglden dolayı da olabilir belki. Yine de çok artarsa tekrar sor sen. İnşallah geçer canım.

Limonu normalde sassylerde zayıflatma etkisi yüzünden çok kullanıyorlar ama bir sorun olmaz herhalde 2 lt sudaki birkaç dilim limondan.. e limon zaten yediğimiz birşey:)
Ben suya tat versin diye abartıp 1 limon sıkarsam, bir de sürekli böyle yaparsam belki ekşitir midemi diye düşündüm Yoksa limon da yiyorum da :) Deniyim ben yarın

Bugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
Duyacaksın canım inşallah hayırlsıyla Biz de kameraya çektiikk Eşine söyle kaydetsiinn

Canım çok şeker var onlarda. Aşırı zararlı diyemem de sürekli içersen boşuna kalori almış olacaksın, şeker yükleyeceksin vücuduna, gerek yok. Ama 1-2 bardaktan bir şey olmaz bence. Ohh soğuk soğuk

Kahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?
Bana doktorum hiç kahveyle ilgili bir şey demedi ya. Ben pek Türk kahvesi içmem zaten, sormadım da; ama mesela sütü sade içemiyorsan nescafe katabilirsin bile dedi bana.

Daha önce de önermiştim denedin mi bilmiyorum. Karanfil, nane, tarçın. Birinden birinin aroması hoşuna gidiyordur, onu suyuna az miktarda at. İçimi çok rahat olacaktır.
Yok canıımm :) Ben onu görmemişim heralde. Ya da o zaman pek dikkatimi çekmemiştir içiyorum diye. Meğerse yetmiyormuş.. Tamaamm Nane ve karanfil ferah ferah iyi gelir bencee Saoooll :)

SÜTÜ SADE İÇEMİYORUM BENDE ÇOK YERDE OKUDUM KAKAO DA İYİ OLUYOMUŞ DAHA DENEMEDİM :)

Arkadaşlar merhaba ben Dr yeni geldim ve bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu söylenildi kalp atışı var dedi ama duyamadım doppler le duyabilirmişim onun tarihinide Haziran ayına verdi açıkçası tam anlamadım

Kizlar merhaba bende durumlar karisik midem her zaman ki gibi cok kotu halsizligim tavan yapti ustune oglum ishal oldu sabahtan beri onunla ugrasiyorum haline cok uzuldum yavrumun bu zor gunler gecsin artik nolur ayaga kalkmak istiyorum gerceken 1 aydir yatiyorum

Canim dopplere 5. Ayda giriyorsun detayli ultrason ama ben 7 haftalikken kalp atisini normal ultrasondan dinlemistim

bebeğim ne zaman doğacağını nasıl hesaplanabilir im bilen varsa yardımcı olabilir mi

İnşalah dediğin gibi olur canım.. haberziz bırakmam özel olarak benımle ilgilenenlere msj atarım son gelişmeleri.. çünkü sayfaya yazdıkça kendımı suçlu hissetmeye başladım alakasız bir konuya değiniyorum sonucta bu sayfa ekim anneleri sayfası derdimle rahatsız etmek istemiyorum kimseyi açıkçası.. ama inşallah dularınız bana hayıırlısıyla gelir.. çok sağolun desteğiniz için..

Çok sağolun Allah razı olsun :)
Çok heyecanlı ve stresliyim, kalp atışını duyunca rahatlayacağım inş.
Kahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?

Doktor bana 8. Haftaya kadar kahve yasak, sonrasında haftada bir Türk kahvesi içebilirsin demişti.

aynen benim de öylee bol bol da içmek lazım ama napıcaz
Canım, arkadaşlar içine nane, limon, karanfil, tarçın falan gibi şeyler at dediler. Hepsini atıp da mideyi yakmayalım da güzel olacağını düşündüğün kombinasyonları dene bence :) Hepsi de olabilir tabi, beğenirsen. Benim tarçını pek canım çekmedi. Yarın diğerlerini denicem bakalım.

SÜTÜ SADE İÇEMİYORUM BENDE ÇOK YERDE OKUDUM KAKAO DA İYİ OLUYOMUŞ DAHA DENEMEDİM :)
Denediimm :) Aslında güzel oluyor ama şeker atmak istemedim içine boşa kalori almiyim dedim, bu sefer de pek tatsız oldu. Nesquik de olur O da kalorili bir şey ama napiyim. Hiç içmemektense şişko olcam artık :/ :)

Gözünaydın canım.. Doktor duymuştur mutlaka tabi ki. Sen yurtdışında mıydın? Bazısı dinletmek zararlı diyormuş, ondan mı dinletmedi acaba? Ekranda kırmızı bir bölge gördün mü? Doppler yok muymuş ki yaa? Ay sen bize sormuşsun ben sana soruyorum :) Ben de anlamadım canım ama sağlıklı bebişin demek kii Maşallahh

Ay canıımm Hem oğluna geçmiş olsun hem sanaa.. Kıyamaamm.. Bir an önce geçer inşallaahh..

Saol canım ☺ yok ben istanbulda yım Doktor kalp atışı var dedi ama duyamadım yani

Canım bende Nesquik le içiyodum.doktor o çok kalorili dedi bende kesinlikle sade içemem çocukluğumdan beri.şu sıralar içine muz koyuyorum lezzetli oluyo dene istersen

Canım bende Nesquik le içiyodum.doktor o çok kalorili dedi bende kesinlikle sade içemem çocukluğumdan beri.şu sıralar içine muz koyuyorum lezzetli oluyo dene istersen
Aaa :) Bak o olur aslında :) O da kabızlık mı yapar ki Soğuk içiyorsun di mi? Aslında öyle meyve püreleriyle falan güzel olabilir Heyoo!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…