Doktor normal dediyse bir sorun yoktur canım. Reglden dolayı da olabilir belki. Yine de çok artarsa tekrar sor sen. İnşallah geçer canım.Sürekli yok aslında. Geceleri hissediyorum daha çok. Doktora sormuştum, normal demişti. İlk haftalarda da vardı ama daha azdı. Belki de regl tarihim geliyor diye öyledir. 2.gecikmeyi yaşayacağım çünkü. Bir yerde okumuştum. Regl olamadığımız için oluyormuş...
Ben suya tat versin diye abartıp 1 limon sıkarsam, bir de sürekli böyle yaparsam belki ekşitir midemi diye düşündümLimonu normalde sassylerde zayıflatma etkisi yüzünden çok kullanıyorlar ama bir sorun olmaz herhalde 2 lt sudaki birkaç dilim limondan.. e limon zaten yediğimiz birşey:)
Duyacaksın canım inşallah hayırlsıylaBugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
Canım çok şeker var onlarda. Aşırı zararlı diyemem de sürekli içersen boşuna kalori almış olacaksın, şeker yükleyeceksin vücuduna, gerek yok. Ama 1-2 bardaktan bir şey olmaz bence. Ohh soğuk soğukHERKESE SELAMMMMARKADAŞLAR BİŞİ DANIŞICAM BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN ESKİ ALIŞKANLIKLARIMDAN DOLAYI SÜREKLİ Bİ SIVI İÇME İHTİYACI DUYUYORUM ÇAYDAN TİKSİNDİM KAHVE DE YASAK,FAKAT AYRAN İÇİYORUM.SİZE SORUM ŞU HAZIR MEYVE SULARINDAN İÇSEM ÇOK ZARARLI OLUR MU Kİ ??
Bana doktorum hiç kahveyle ilgili bir şey demedi ya. Ben pek Türk kahvesi içmem zaten, sormadım da; ama mesela sütü sade içemiyorsan nescafe katabilirsin bile dedi bana.Kahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?
Yok canıımm :) Ben onu görmemişim heralde. Ya da o zaman pek dikkatimi çekmemiştir içiyorum diye. Meğerse yetmiyormuş.. TamaammDaha önce de önermiştim denedin mi bilmiyorum. Karanfil, nane, tarçın. Birinden birinin aroması hoşuna gidiyordur, onu suyuna az miktarda at. İçimi çok rahat olacaktır.
aynen benim de öylee bol bol da içmek lazım ama napıcazSu midemi bulandırıyor yaaZaten zorla içerdim hep, şimdi daha da zorla içiyorum. Puuff!
Doktor normal dediyse bir sorun yoktur canım. Reglden dolayı da olabilir belki. Yine de çok artarsa tekrar sor sen. İnşallah geçer canım.
Ben suya tat versin diye abartıp 1 limon sıkarsam, bir de sürekli böyle yaparsam belki ekşitir midemi diye düşündümYoksa limon da yiyorum da :) Deniyim ben yarın
Duyacaksın canım inşallah hayırlsıylaBiz de kameraya çektiikk Eşine söyle kaydetsiinn
Canım çok şeker var onlarda. Aşırı zararlı diyemem de sürekli içersen boşuna kalori almış olacaksın, şeker yükleyeceksin vücuduna, gerek yok. Ama 1-2 bardaktan bir şey olmaz bence. Ohh soğuk soğuk
Bana doktorum hiç kahveyle ilgili bir şey demedi ya. Ben pek Türk kahvesi içmem zaten, sormadım da; ama mesela sütü sade içemiyorsan nescafe katabilirsin bile dedi bana.
benim doktorum günde bir fincan kahveye izin verdiKahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?
Canim dopplere 5. Ayda giriyorsun detayli ultrason ama ben 7 haftalikken kalp atisini normal ultrasondan dinlemistimArkadaşlar merhaba ben Dr yeni geldim ve bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu söylenildi kalp atışı var dedi ama duyamadım doppler le duyabilirmişim onun tarihinide Haziran ayına verdi açıkçası tam anlamadım
İnşalah dediğin gibi olur canım.. haberziz bırakmam özel olarak benımle ilgilenenlere msj atarım son gelişmeleri.. çünkü sayfaya yazdıkça kendımı suçlu hissetmeye başladım alakasız bir konuya değiniyorum sonucta bu sayfa ekim anneleri sayfası derdimle rahatsız etmek istemiyorum kimseyi açıkçası.. ama inşallah dularınız bana hayıırlısıyla gelir.. çok sağolun desteğiniz için..Bu aksam babanla komusunca omuzlarindan buyuk bir yuk kalkar inan daha dik durursun insallah hersey guzel olur senin icin. Bizi habersiz birakma. Burada hepimiz birbirimize destek icin toplandik. Iyi gunlerimiz oldugu gibi 9 ay boyunca icinden cikmadigimiz durumlarimizda oLacak. burasi hepimizin ortak noktasi. Bu yuzden iste bizi habersiz birakma. Dualarimiz seninle...
Kahve hep yasak mı? Hiç mi içmiycez? Bi tane bile mi?
Bana dinlenilmez dedi başka hastanede muayene olsam tekrar bunla karşılaşır mıyımCanim dopplere 5. Ayda giriyorsun detayli ultrason ama ben 7 haftalikken kalp atisini normal ultrasondan dinlemistim
Canım, arkadaşlar içine nane, limon, karanfil, tarçın falan gibi şeyler at dediler. Hepsini atıp da mideyi yakmayalım daaynen benim de öylee bol bol da içmek lazım ama napıcaz
Denediimm :) Aslında güzel oluyor ama şeker atmak istemedim içine boşa kalori almiyim dedim, bu sefer de pek tatsız oldu. Nesquik de olurSÜTÜ SADE İÇEMİYORUM BENDE ÇOK YERDE OKUDUM KAKAO DA İYİ OLUYOMUŞ DAHA DENEMEDİM :)
Gözünaydın canım.. Doktor duymuştur mutlaka tabi ki. Sen yurtdışında mıydın? Bazısı dinletmek zararlı diyormuş, ondan mı dinletmedi acaba? Ekranda kırmızı bir bölge gördün mü? Doppler yok muymuş ki yaa? Ay sen bize sormuşsun ben sana soruyorum :) Ben de anlamadım canım ama sağlıklı bebişin demek kiiArkadaşlar merhaba ben Dr yeni geldim ve bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu söylenildi kalp atışı var dedi ama duyamadım doppler le duyabilirmişim onun tarihinide Haziran ayına verdi açıkçası tam anlamadım
Ay canıımmKizlar merhaba bende durumlar karisik midem her zaman ki gibi cok kotu halsizligim tavan yapti ustune oglum ishal oldu sabahtan beri onunla ugrasiyorum haline cok uzuldum yavrumun bu zor gunler gecsin artik nolur ayaga kalkmak istiyorum gerceken 1 aydir yatiyorum
Canım burdan son adet tarihine göre bakabilirsin: http://www.gebelikhesaplamasi.net/bebegim-ne-zaman-dogacak.html +1 gün -1 gün falan fark edebilir. Bu site beni 15 Ekim gösteriyor.bebeğim ne zaman doğacağını nasıl hesaplanabilir im bilen varsa yardımcı olabilir mi
Saol canım ☺ yok ben istanbulda yım Doktor kalp atışı var dedi ama duyamadım yaniCanım, arkadaşlar içine nane, limon, karanfil, tarçın falan gibi şeyler at dediler. Hepsini atıp da mideyi yakmayalım dagüzel olacağını düşündüğün kombinasyonları dene bence :) Hepsi de olabilir tabi, beğenirsen. Benim tarçını pek canım çekmedi. Yarın diğerlerini denicem bakalım.
Denediimm :) Aslında güzel oluyor ama şeker atmak istemedim içine boşa kalori almiyim dedim, bu sefer de pek tatsız oldu. Nesquik de olurO da kalorili bir şey ama napiyim. Hiç içmemektense şişko olcam artık :/ :)
Gözünaydın canım.. Doktor duymuştur mutlaka tabi ki. Sen yurtdışında mıydın? Bazısı dinletmek zararlı diyormuş, ondan mı dinletmedi acaba? Ekranda kırmızı bir bölge gördün mü? Doppler yok muymuş ki yaa? Ay sen bize sormuşsun ben sana soruyorum :) Ben de anlamadım canım ama sağlıklı bebişin demek kiiMaşallahh
Ay canıımmHem oğluna geçmiş olsun hem sanaa.. Kıyamaamm.. Bir an önce geçer inşallaahh..
Benim ki son adet tarihine göre hesapladığımda 10 haftalık falan çıkıyo geç döllenme diyolar heralde pek bilgim yok suan 7 hafta 3 günlükCanım burdan son adet tarihine göre bakabilirsin: http://www.gebelikhesaplamasi.net/bebegim-ne-zaman-dogacak.html +1 gün -1 gün falan fark edebilir. Bu site beni 15 Ekim gösteriyor.
Canım, arkadaşlar içine nane, limon, karanfil, tarçın falan gibi şeyler at dediler. Hepsini atıp da mideyi yakmayalım dagüzel olacağını düşündüğün kombinasyonları dene bence :) Hepsi de olabilir tabi, beğenirsen. Benim tarçını pek canım çekmedi. Yarın diğerlerini denicem bakalım.
Denediimm :) Aslında güzel oluyor ama şeker atmak istemedim içine boşa kalori almiyim dedim, bu sefer de pek tatsız oldu. Nesquik de olurO da kalorili bir şey ama napiyim. Hiç içmemektense şişko olcam artık :/ :)
Gözünaydın canım.. Doktor duymuştur mutlaka tabi ki. Sen yurtdışında mıydın? Bazısı dinletmek zararlı diyormuş, ondan mı dinletmedi acaba? Ekranda kırmızı bir bölge gördün mü? Doppler yok muymuş ki yaa? Ay sen bize sormuşsun ben sana soruyorum :) Ben de anlamadım canım ama sağlıklı bebişin demek kiiMaşallahh
Ay canıımmHem oğluna geçmiş olsun hem sanaa.. Kıyamaamm.. Bir an önce geçer inşallaahh..
İşte bazısı dinletmiyormuş canım. Başka doktora gitsen dinletir bence. Burda çoğumuz duyduk.Saol canım ☺ yok ben istanbulda yım Doktor kalp atışı var dedi ama duyamadım yani
Öle yapıcam artık saol bu aradaİşte bazısı dinletmiyormuş canım. Başka doktora gitsen dinletir bence. Burda çoğumuz duyduk.
Aaa :) Bak o olur aslında :) O da kabızlık mı yapar kiCanım bende Nesquik le içiyodum.doktor o çok kalorili dedibende kesinlikle sade içemem çocukluğumdan beri.şu sıralar içine muz koyuyorum lezzetli oluyo dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?