2015 Ekim Anneleri

tarçın sakıcalı gebelikte aklınızda bulunsun karanfil de sakıncalı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim.

elma, çilek, taze zencefil, portakal vs birkaç alternatif..

taze zencefil hem bulantı için de öneriliyor. abartmamak kaydıyla tabi

benim doktorum günde bir fincan kahveye izin verdi
Off benimde canim cok kahve istiyor kokusunu duyunca dayanamiyorum ama icmiyorum 12.haftadan sonra yavastan baslarim cunku cok sert kahve iciyorum sutsuz ve sekersiz simdilik kokluyorum sadece.

Benim ki son adet tarihine göre hesapladığımda 10 haftalık falan çıkıyo geç döllenme diyolar heralde pek bilgim yok suan 7 hafta 3 günlük
Canım doktor 7 hafta 3 günlük dediyse.. Şimdik bir hesapliyim ben sanaa :)) O zaman son adet tarihine 19 Ocak yaz. Öyle varsayarsak 7+3 oluyorsun. Bu internet sitesinden çıkan tarihi imza yerine yaz http://www.gebelikhesaplamasi.net/bebegim-ne-zaman-dogacak.html Hatta baktım 25 Ekim çıktıı

Öle yapıcam artık saol bu arada
erken dönemlerde dopplerin bebeği fazla ısıtabileceği gerkçesiyle dopplere karşı olan drlar var. biri de benim drum mesela. ekrandan görüldükten sonra fazlasına gerek duymadım ben. tercih meselesi tabi. ben druma güveniyorum

Off benimde canim cok kahve istiyor kokusunu duyunca dayanamiyorum ama icmiyorum 12.haftadan sonra yavastan baslarim cunku cok sert kahve iciyorum sutsuz ve sekersiz simdilik kokluyorum sadece.

bende kahvesiz güne başlamazdım yıllardan beri dediğin gibi sütsüz şekersiz.. ama içmiyorum korkudan sadece hafta da bir içiyorum.canın çok istiyosa yap iç bi tane kasma kendini o da sıkıntı olur canım.

Saol canım ☺ yok ben istanbulda yım Doktor kalp atışı var dedi ama duyamadım yani
Kalp atışını duymak için daha fazla enerji vermek zorunda kalıyorlar canım o yüzden istememiş olabilir doktorun. Bazı doktorlar yüksek gücün zararlı olduğu görüşünde. Kalp atışının gözle görülebilir olması yeterli canım hiç skıntı yapma.

Duymadım canım ben. Nane limon denerim o zaman. Manav gibi gezmiyim

Bende gördüm ekrandan içim rahat da gönül ister ki kalp atışlarını da duyayım ondan canım yoksa pek takmıyorum

Tamam canım ☺

Buaralar pek aklima gelmiyor bulantilarim artmaya basladi biri icerken gorursem canim istiyor 2 yudum alip birakiyorum.

Ne çok yazmışsınız kızlar biz bütün aile 1 haftadır ağır bir grip geçiriyoruz.Çok fenayım hala gerçi bir haftaya göre bugün bi parçayım,buraya da bir bakayım dedim bebişlerimiz iyidir inşallah.Bizim kontrolümüze daha çokkkk

Yeni gelen hamisler hosgeldiniz
Bu ara pek giremedim sabah bulantıları ögle bulantıları derken bir tek aksam yiyebiliyorum birde karnımın altında bi zonklama basladı 2 gündür cevremdekiler bebis büyüyor ondan deselerde bugün doktorumun yolunu tuttum ultrasnda hersey normal 3 cm olmus minik 10 haftalıgız kalbini dinletti icim rahatladı ayakta cok kalma dedi 2 hafta sonra ikili teste cagardı

BEN HAFTA DA Bİ TANE TÜRK KAHVESİ İÇİYORUM
Ben günde bir fincan nescafe genelde
Bana doktorum hiç kahveyle ilgili bir şey demedi ya. Ben pek Türk kahvesi içmem zaten, sormadım da; ama mesela sütü sade içemiyorsan nescafe katabilirsin bile dedi bana.
Biraz olsun rahatladım..
benim doktorum günde bir fincan kahveye izin verdi
Tam benlik doktormuş
Doktor bana 8. Haftaya kadar kahve yasak, sonrasında haftada bir Türk kahvesi içebilirsin demişti.
Düşük tehlikesi gibi bir sebeple mi öyle dedi acaba? Bende de var düşük tehlikesi..

Rubella toxoplasma vs testleri istemisti doktorum bende devlette yaptırıp götürdüm idrarda iltihap cıktı ufak bisey ama mide bulandırıyor iste bunun üzerine doktorum idrar kültürü istedi bende bu sefer doktorumun oldugu (özel) hastnede yaptırdım bugün aldım sonucları ve temizz doktor devlet hastanesnde olabiliyor böyle seyler bir seye bakıyolar derken asıl bakılması gereken testte yanılma olabiliyo dedi zaten kasınma yanma vs yoktu bende bende sasırdım iltihap cıkınca bian ama Allaha sükür temiz kızlar sizde olumsuz sonuc aldıgınızda testi tekrarlayın tek biyere güvenmeyin

Geçmiş olsun canım..

Maşallah bebişine

Ben günde bir fincan nescafe genelde

Biraz olsun rahatladım..

Tam benlik doktormuş

Düşük tehlikesi gibi bir sebeple mi öyle dedi acaba? Bende de var düşük tehlikesi..
Canım sen o zaman özellikle sor, ama 1 fincandan bir şey olacağını sanmam. Endişe etme.

Ben doktora gittiğim özel hastanede yaptırdım canım. Bende de enfeksiyon çıktı Bende de kaşıntı, yanma falan yok.. Sanırım hafif bir şey. Doktora gösteremedim daha sonucu ama.

Bugünkü ultrason resmimiz teyzeleri 10 haftalık :) doktorumuz 2 hafta sonra ikili testte söyleyecek cinsiyeti ama birde siz bakıp tahminde bulunur musunuz :)

Eklentiler

• image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 124
Ben doktora gittiğim özel hastanede yaptırdım canım. Bende de enfeksiyon çıktı Bende de kaşıntı, yanma falan yok.. Sanırım hafif bir şey. Doktora gösteremedim daha sonucu ama.
Canım bol su ve sürekli camasırın degismesi gerek önemli aslında keseyi inceltiyormus erken doguma sebebiyet veriyo genelde antibytk veriyolar benim idrar temiz akıntı vajinadan geliyor dedi doktor hamilelikte normal ama fitil vericem 3 aydan sonra dedi hayatta kullanamam fitil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…