- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
Benim ilk gittiğimde 5 haftalıkken karından görünmeyince vajinal bakmışlardı sonra karından baktılar bundan sonra da gerekmedikçe karından devam edecek büyük ihtimal.Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?
Ben de aynıyım canım normalde de zorla içerdim günde 2 bardağı geçmezdi hep zorlardım ama şimdi iyice zorlamaya çalışıyorum bulantı yapıyor ama yinede gittiği kadar gitsin diyerek içiyorum, içiyorum dediğim de 1,25-1,5 lt ancak :)Su midemi bulandırıyor yaaZaten zorla içerdim hep, şimdi daha da zorla içiyorum. Puuff!
Merak etme canım benim dr de dinletmedi ama kalp atışı var. Seninle hemen hemen aynıyız gibi ben sata göre 8 haftalığım ama usg de 7+2 çıktı bunları şuan için pek önemsemiyorum zamanla değişecek çünkü ve büyüyor da inşallah. Ama bana nisanın 2 haftasına verdi randevu o da büyük ihtimal 2 li test için haziran biraz geç gibi geldi 3 ay var arada acaba aylar mı karıştı ki?Arkadaşlar merhaba ben Dr yeni geldim ve bebeğimin 7 hafta 3 günlük olduğu söylenildi kalp atışı var dedi ama duyamadım doppler le duyabilirmişim onun tarihinide Haziran ayına verdi açıkçası tam anlamadım
Ya ben doktora söyledim ama bişey olmaz kusabilirsin anlamında konuştu ilaç vermedi canimmBenimde ikiz bebeklerim olacak insallah. Dunden beri bende de artti mude bulantisi ve kusma. Doktorun bunlar icin ilac onerdi mi sana.Insallah kisa surer bu durumlar
Canım.. Maşallah miniğeeBugünkü ultrason resmimiz teyzeleri 10 haftalık :) doktorumuz 2 hafta sonra ikili testte söyleyecek cinsiyeti ama birde siz bakıp tahminde bulunur musunuz :)
Evet canım.. sıkıntılar olabiliyormuş, doğru.. İnşallah yolunda gider her şey. Bakalım doktor ne dicek..?Canım bol su ve sürekli camasırın degismesi gerek önemli aslında keseyi inceltiyormus erken doguma sebebiyet veriyo genelde antibytk veriyolar benim idrar temiz akıntı vajinadan geliyor dedi doktor hamilelikte normal ama fitil vericem 3 aydan sonra dedi hayatta kullanamam fitil
Ah canıımm.. Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin sana da...selam kızlar Çok ağır grip geçirdim Gözümü açamadım en sonunda acilde serum aldım o şekilde gözümü açtım.
Bir de evde benden ilgi bekleyen 15 aylık kızım var işim çok zor çooook.
Amma çok şey yazmışsınız yaaa oku oku bitmez bunlar
Canııım, stres yapma.. Eşin de yardımcı olmak istemiş, ne yapsın.. Ailen de belki çok rahatsız etmek istemiyordur, bilemedim ki.. Hem sonuçta ailen onlar. Bir dahaki sefere söyle telefonda. Böyle böyle de. Aramaz mı hiç insan de.. Bu kadar üzüleceğini düşünmemişlerdir eminim canım..Merhabalar ekim anneleri..
Ya kızlar acayip canım sıkılıyor annemler ne arıyor ne soruyor, onlar Ankaradalar bir hafta önce kontrol için oradaydık o gün bugündür ne arama ne bişey dün annem aradı bende sormak için arıyor heralde dedim başka bişey için aramış ee sen ne yapıyorsun dedi yatıyorum dedim niye dedi bulantım var halsizim dedim haa erken başlamış dedi aradığı konuya döndü ve kapattı, tamam normaldede hergün hergün konuşanlardan değiliz ama bu durumda biraz daha sormasını bekliyorum çok sinir oldum. Bide eşim bizimkiler senin yüzünden arayıp soramıyor yoksa bizimkiler hep sana yardımcı olur istersen çağırayım deyince de iyice sinir oluyorum ama ona karşı ailemi koruyorum, off ya ne biçim bi iş
GEÇMİŞ OLSUNNe çok yazmışsınız kızlar biz bütün aile 1 haftadır ağır bir grip geçiriyoruz.Çok fenayım hala gerçi bir haftaya göre bugün bi parçayım,buraya da bir bakayım dedim bebişlerimiz iyidir inşallah.Bizim kontrolümüze daha çokkkk
geçmiş olsun sana da canımselam kızlar Çok ağır grip geçirdim Gözümü açamadım en sonunda acilde serum aldım o şekilde gözümü açtım.
Bir de evde benden ilgi bekleyen 15 aylık kızım var işim çok zor çooook.
Amma çok şey yazmışsınız yaaa oku oku bitmez bunlar
Canım daha çok küçük o yüzden bilemedim ben ama maşallah miniğine.Bugünkü ultrason resmimiz teyzeleri 10 haftalık :) doktorumuz 2 hafta sonra ikili testte söyleyecek cinsiyeti ama birde siz bakıp tahminde bulunur musunuz :)
Bana dinlenilmez dedi başka hastanede muayene olsam tekrar bunla karşılaşır mıyım
Gözünaydın canım.. MaşallahCici hanimlar doktordan geldik 9+00 olmusiz.herseyi girunuyodu kelebegin.fakat kesedisi kanama varmis dinlen ve progestren verdi.20 gun sonra tarama icin cagirdi.hic kilo almamisim cok sevindim
erken dönemlerde dopplerin bebeği fazla ısıtabileceği gerkçesiyle dopplere karşı olan drlar var. biri de benim drum mesela. ekrandan görüldükten sonra fazlasına gerek duymadım ben. tercih meselesi tabi. ben druma güveniyorum
Canım, vücudunla bir enfeksiyon varsa, demir eksikliği varsa artabilirmiş. Herhangi bir hastalığın var mı? Grip bile olabilir. Kan pıhtılaşma sorunun var mı peki? Yüksekse eğer damarlarda kan pıhtılaşma riski varmış. Kan sulandırıcı verebilir belki, kullanıyor ya bazı arkadaşlar. Zaten yetişkinler için sınır 400'müş. Senin çok az yüksek. Ben tabi internetten bakıyorum, doktor kesin bir şey söyler canım. Demir eksikliği varsa da demir ilacı verir. Çözümü vardır mutlaka. Geçmiş olsun.Kızlar kan tahlillerimi aldım trombosit degerim 416 çıktı dktrum hemotoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi trombosit yüksekliği tehlikesi nedir bilen varmı? Dktoruma sordum hematoloji bolumu sana bilgi verir dedi.
Sağol canım herhangi bi rahatsizligim yok canım sıkıldı benimde merakta ettim .bakayım bi gideyim hematoloji bölümüne ogreniyim ...Canım, vücudunla bir enfeksiyon varsa, demir eksikliği varsa artabilirmiş. Herhangi bir hastalığın var mı? Grip bile olabilir. Kan pıhtılaşma sorunun var mı peki? Yüksekse eğer damarlarda kan pıhtılaşma riski varmış. Kan sulandırıcı verebilir belki, kullanıyor ya bazı arkadaşlar. Zaten yetişkinler için sınır 400'müş. Senin çok az yüksek. Ben tabi internetten bakıyorum, doktor kesin bir şey söyler canım. Demir eksikliği varsa da demir ilacı verir. Çözümü vardır mutlaka. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar var, ilaç içiyorlar canım. Cevap vereceklerdir sana. İhmal etme. Doktora danış. Geçmiş olsun.arkadaşlar merhba
aranızda tiroidi yüksek olan var mı? benm gecen tahlılde yüksek cıktı ama hala bii dr a danışmadım..bir cok kişi sıkıntı olur diyor bilgisi olan var mı?
Cnm yuksek dedigin kac cikti? Benimki 3,2 cikti. Siniri 4,5 ama hamileler icin 3,5 dedi doktor. Dahiliyeye gonderdi. Dahiliyedeki doktor film cektir dedi ben de cektirmedm.arkadaşlar merhba
aranızda tiroidi yüksek olan var mı? benm gecen tahlılde yüksek cıktı ama hala bii dr a danışmadım..bir cok kişi sıkıntı olur diyor bilgisi olan var mı?
Git canım. Bir problem yoktur inşallah. Kötü şeyler düşünme..Sağol canım herhangi bi rahatsizligim yok canım sıkıldı benimde merakta ettim .bakayım bi gideyim hematoloji bölümüne ogreniyim ...
Hayırlı olsunMerhaba, ben de 8+3 hamileyim, doktorum 20 ekimi beklenen doğum tarihi olarak verdi. Ekim annelerine selam demeye geldim, inşallah hepimiz sorunsuz bir gebelik dönemi geçirir ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?