- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
Var canım :) yemek yemek istemiyorum eşim soruyor şundan yer misin bundan yer misin, yok canım hiç bişey istemiyor sadece yatmak istiyorum. Halsizlik çok fazla, aslında enerji olsun diye bişeyler yemek istiyorum atıştırıyorum, meyve yemeye çalışıyorum.Kızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış. 2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testleri de verdiğin saate göre değişir ama genelde 1-2 saat içinde çıkarEkim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba![]()
Benim başıma ilk defa dün buna benzer bişey geldi daha tam uyumamıştım kramp girdi biram ağrıdı sonra uyumuşum :)ya kızlar sizdede geceleri bacak krampları oluyormuuuu?? Uykudan bile uyandırıyo bu kramplar beniii.....