2015 Ekim Anneleri

Kızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış. 2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.
Var canım :) yemek yemek istemiyorum eşim soruyor şundan yer misin bundan yer misin, yok canım hiç bişey istemiyor sadece yatmak istiyorum. Halsizlik çok fazla, aslında enerji olsun diye bişeyler yemek istiyorum atıştırıyorum, meyve yemeye çalışıyorum.
Ekim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba :nazar:
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testleri de verdiğin saate göre değişir ama genelde 1-2 saat içinde çıkar
ya kızlar sizdede geceleri bacak krampları oluyormuuuu?? Uykudan bile uyandırıyo bu kramplar beniii.....
Benim başıma ilk defa dün buna benzer bişey geldi daha tam uyumamıştım kramp girdi biram ağrıdı sonra uyumuşum :)

Okosale Okosale canım sağol yoğurt makarna yiyorum ama ne çok iyi gelir ona fazla yüklenirsem bir süre sonra o da tiksinti yapıyor.

first--lady first--lady psikolojik olarak yıprandım canım şu süreçte. Midemdeki rahatsızlık hissi yaşam kalitemi düşürdü resmen. Bir an önce geçse şu haftalarda hamileliğin tadını çıkarsam diye bakıyorum. 2 gr şey yiyorum yesem bulanıyor yemesem bulanıyor.

Yeni gelenleri tebrik ediyorum, hoşgelmişler...

Bu arada bendeki göğüs acı ağrı devam ediyor. Üstüne yatamıyorum bile hafiften yan bile olsa.

Kramp giren arkadaşım sende ekmeği arttır istersen hamilelikten önce gece krampları bendede çok olurdu, hatta uykumdan uyandırır ağlatırdı bile. Şuan yok çok şükür. Onun yerine yan yatıp dizlerimi kırmaktan diz kapaklarımda çok ağrı oluyor. İşte herkesin hamileliği kendine özel türlü türlü sorunlarımız var. Geçecek inşallah az kaldı. Biraz daha sabredelim inşallah 14. haftadan sonra daha keyifle devam edeceğiz yolumuza. O kadar çok mutsuz olduğumu söylüyorum ki bu ara eşime allahın gücüne gitmesinden korkuyorum bende. Psikolojim bulantılar yüzünden iyi değil. Zaten hormonlar da iyice ele geçirdi vücudumu. Haber izleyemez oldum ağlamaktan. Zaten haberlerde hep kötü, hep olumsuz. Bugün eşim elma getirmedi bana bir kaç defa söyletti diye de oturdum ağladım. Midem bulanıyor, çıkaramıyorum diye ağlıyorum. Çıkarsam rahatlıcam çünkü. Çıkarıyorum yine ağlıyorum. Dengesizlik hat safhada. Allahım sabır versin hepimize.

Canım demiştim sana inşallah hafif geçer, benim kadar ağır geçmez inşallah yoksa hayattan soğutuyor.
Allah yardimcin olsun canimm. Simdi sizleri daha iyi anlıyorum bugun kahvalti dahil bisey yiyemedm resmen sadece ara ara tuzlu sebzeler tukettim. Rabbim cok zor durumda olanların yardimcisi olsun...

Kızlar selam şeker yüklemesi hakkın da ne düşünüyorsunuz ben yaptırmaktan yana değilim mantıksız uygulama geliyor.. Karatay i dinledim bugün yedi ayına kadar normal giden bir gebeliğin şeker yüklemesi sonun da bebekte gelişim geriliğine rastlanan yaşanmış bir örnekte verince iyice emin oldum.. Ayrıca bu gebelik anne karnında ölümle sonuçlanmış ve drun açıklaması ise anne kanı bebeği zehirledi.. Çok duyuyoruz bu örnekleri ve bana da olası geliyor yani yaptırmaktan yana değilim önceden böyle bir uygulama mi varmış sanki.

Kızlar selam şeker yüklemesi hakkın da ne düşünüyorsunuz ben yaptırmaktan yana değilim mantıksız uygulama geliyor.. Karatay i dinledim bugün yedi ayına kadar normal giden bir gebeliğin şeker yüklemesi sonun da bebekte gelişim geriliğine rastlanan yaşanmış bir örnekte verince iyice emin oldum.. Ayrıca bu gebelik anne karnında ölümle sonuçlanmış ve drun açıklaması ise anne kanı bebeği zehirledi.. Çok duyuyoruz bu örnekleri ve bana da olası geliyor yani yaptırmaktan yana değilim önceden böyle bir uygulama mi varmış sanki.
Bende senin gibi düşünüyorum ve ben hamile kalmadan önce diyetisyene gitmiştim şeker yüklemesi yaptırcan dediler annem zararlı olduğunu söyledi ve gitmedim iyikide gitmemişim yarın randevum vardı bakalım ne dıcekler (yani bugün☺)

Okosale Okosale canım sağol yoğurt makarna yiyorum ama ne çok iyi gelir ona fazla yüklenirsem bir süre sonra o da tiksinti yapıyor.

first--lady first--lady psikolojik olarak yıprandım canım şu süreçte. Midemdeki rahatsızlık hissi yaşam kalitemi düşürdü resmen. Bir an önce geçse şu haftalarda hamileliğin tadını çıkarsam diye bakıyorum. 2 gr şey yiyorum yesem bulanıyor yemesem bulanıyor.
canım günaydın öyle gerçekten hafta sonu annemler geldi yedim bişeyler ama çıkıyo sürekli yanma bulantı öğürme riskliymiş birde bn öğürünce kusturuyorum kendimi bile bile karnım kasılmasın diye geçicek be lovely 30uma kadar bekledim bu mucizeyi dayancam yıkılmak yok :KK45:

Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım silik cıktı 5 tane yaptım dünden beri hepsi silik çıkıyor acaba hamıle olabılırmıyim fotorafıda bu
Ayy evet hayırlısı olsun canım..allah kucağına almayı nasip etsin..

mutlu hafta başları cancaazlarım :KK45:mide bulantısı ile uyandım eskiden 9-10 dayanıyordu bu sabah kargalar bile kahvaltı yapmadan uyandı benim minik ki mide bulantısına hopladım:anneadayı:bi doğsun hepsinin acısını çıkarıcam ondan:KK46:palyaço gibi giydirip toplum içine çıkarcam erkek olursa çıplak fotolarını büyüyünce tüm kız arkadaşlarına göstercem kız olursa kafasını bi kaç kere sıfıra vurdurcam insan bebeğine kinlenmez ki bunların hepsi tatlı intikam yaptıkları yanına kar kalmasın :KK53::nazar::KK62:

Back
X