- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle akşam üşümesi oluyor bende de:/gunaydin kizlar benimde bulantilarim 3 gündür çok artti mutfagin kApisinin önünden dahi gecemiyorum çok usuyorum benim gibi üşüyen varmi
doktoruna bunu sordunmu peki[/QUOTE]ngarenk0606, post: 39753568, member: 656845"]senin gibi ben üşüyorum titriyorum hatta ve çok aşırı uyuyorum en büyük sorunum bu![]()
benim ayaklarim daha cokbebetas .!.:Özellikle akşam üşümesi oluyor bende de:/
patik giyin sırta bele sıcak su koyma iyi değil diolar dikkat et araştır bol bolda dinlen ev hanımıysan zaten süperbenim ayaklarim daha cok
bende bulantı hiç olmadı çook hafif tiksinme oldu etten mesela ağzıma et vuramıyorum sadece sebze besleniyorum ama tabi ki üşümek bağırsakları etkilior:)yeter ki sağ salim alalım kucağımıza gerii önemli değil gülü seven dikenine katlanır misali2 çorap 1 patik giyiyorum banamisin demiyor üşüme aninda usudukten sonra Miden bulaniyomu bu olay sonra bagirsaklarini etkiliyomu:)))
akşam yemek yemeden önce bol bol marul domates salatalık yesene benim hafif bulantılarım bunlardan sonra rahatlıyor gerçi ben sizler gibi bi bulanma yaşamadım bilmiorum allah yadımcınız olsunkızlarr hepinize selamlar bayadır girmiyordum o kadar cok bulantım war kı laptopa bıle bakamıyorum.son 4 gundurde kahvaltıdan sonra hemen kusuyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.8.haftamın içindeyim sizin nasıl gidiyor ben cok kolay gecıyor dıyemeyecegım allah sabrınıda verır ıns.kalbımde cok sıkısıyor sızede oluyor mu merak edıyorum
ne düşünürsen o olur unut ya tek doğuran senmisin aynı şeye odaklanacağına git kıyafet bak oda takımı bak başka şeylerle uğraş allah korusun her zaman olumlama yapın rica ederim zaten bişey olursa 9.ayıında kordon dolanır yine kaybederiz yapmayın iyi düşünün iyi olsunKendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
Allah korusun canım ben de senin gibiyim bazen iyi mi acaba bebeğim diye endişelniyorum maalesef burdaki bir kaç olumsuz örnekten dolayı sanırım. Bizde endişeye kapıldık. Seni anlayabiliyorum.Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
Bende çok üşüyorum canım ama dün ayaklarımın altı yanıyordu basamıyodum üstüne tuhaf bişey digunaydin kizlar benimde bulantilarim 3 gündür çok artti mutfagin kApisinin önünden dahi gecemiyorum çok usuyorum benim gibi üşüyen varmi
bernaaydin 39754198 .!.:Dun gece bi uyandim nasi usumusum titriyorum resmen hamileleikte normal heralde
doktora gittinmi ne gibiBende çok üşüyorum canım ama dün ayaklarımın altı yanıyordu basamıyodum üstüne tuhaf bişey di
Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
lovely'e katılıorm benim hislerime tercüman olmus resmen aynı durumdayız canım. bende panikliorm ama aklıma geldikçe Rabbim korur onu bnmledir diorm kafamı baska seylere odaklamaya calısıorm sende öyle yap strese sokma kndiniAllah korusun canım ben de senin gibiyim bazen iyi mi acaba bebeğim diye endişelniyorum maalesef burdaki bir kaç olumsuz örnekten dolayı sanırım. Bizde endişeye kapıldık. Seni anlayabiliyorum.
Doktora gittim de anormal bişe yoktu zaten doktor dönüşü oldu bu üşüme yanma falan şuan hala ole halıya bile basamıyorum neden acaba?doktora gittinmi ne gibi