- 6 Kasım 2013
- 2.415
- 2.398
- 63
- 35
Beni böyle merakta bırakınSöyleyemeyiz çok gizli.Aklında olmayanlarında canını çektirmeyelim dedik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni böyle merakta bırakınSöyleyemeyiz çok gizli.Aklında olmayanlarında canını çektirmeyelim dedik.
Benim daha canim hicbirsey istemiyor daha asermeme var galiba
canım ağzı olan konuşuyor :) kadın patoloji yapıldı sonucunu yazcam demiş 1 yıl olmuş tık yok. Allah akıl vermiş kullanmasını bilmek lazım;12 haftalığa kadar8 mg.lık 5 kutu ilaç kullanıyorsan zaten düşük kaçınılmazdır. ele alır kayde değer bi yazı yok canım nette doktoruma güveniyorum ben Allahın izniyle bişey olmaz.Ben çok çok mecbur kalmadıkça ilaç içmeme taraftarıyım canım yine sen bilirsin tabi ki ben sadece bilgin olsun diye söyledim. Biraz araştırırsan ilacın hamilelikte kullanımının sakıncalı olduğu yazıyor pek çok sitede.
Tamam söylücem özelden canın isterse karışmam ama.Beni böyle merakta bırakın![]()
![]()
canım bendede olmuştu 5. ve 6. haftalarda sonra geçti kendiliğinden.Herkese günaydınlar güzel anneler bende de zaman zaman bir baş dönmesi göz kararması oluyor.Kızımda hiç olmamıştı.Galiba tansiyonla ilgili sorunum olacak.Doktoruma gidince sorucam mutlaka.Böyle bi sorunu olan var mı benim gibi.
Bende fazlaca ağrı oluyor. Her tuvalet ihtiyacım geldiğinde, gaz problemim olduğunda. Bir kaç defa gözlerimden yaş gelecek kadar ağrım oldu. Tedirgin de oluyorum ama doktor çok normal dedi. Rahim kasılmaya başlıyor bebek büyüdükce dedi. Geçen cumartesi pembe akıntım da oldu, ondan dolayı daha tedirginim. Her ağrıda hemen koşup bakınıyorum korka korka. Çok şükür 3 gün Crinone jel kullandım ve pembelik geçti. Şimdilik her şey yolunda dedi doktor da, içim rahatladı. Ultrasonda tam bebeğin göründüğü yerde ağrım oluyor. Ama çok uzun sürmüyor, birkaç dakika sadece. Gece uykumdan da uyandığım oldu. Ama içimi hep ferah tutmaya çalışıyorum.
7-8. haftalar başlıyor canım. İnşallah senin başlamaz berbat bişiy.Kizlar ben hamile oldugumu ogrendigim gun bulantilarim baslamisti sonra hergun fazlalasti.bi 10 gun surdu kesildi.simdi sabahlari az bulaniyor.bulantilarim pek kalmadi.8 haftadan sonra baslarmis merak ediyorum acaba sonradanmi baslayacak bulantilarim diye.cokta korkuyorum insallah bulanmaz.istahim cok yok ama.bur yandanda olmamasi iyi.kilo almaya meyilli biriyim istahli olursam simdiden kilo almak istemiyorum
kızlar bende de bulantı hat safhada. çıkarmıyorum ama hep midem agzımda. yediğimden tata almıyorum. zaten iştah sıfır ve hiç acıkmıyorum. yemek vakti geldi mi sırf mecburiyetten yiyorum. hiç tadım yok. ne zamana kadar sürer ki?
:))))Tamam söylücem özelden canın isterse karışmam ama.
inşlh başlamaz canım bnm 6 hafta ful geçti birde 8.hafta 4 gundur mafoldumKizlar ben hamile oldugumu ogrendigim gun bulantilarim baslamisti sonra hergun fazlalasti.bi 10 gun surdu kesildi.simdi sabahlari az bulaniyor.bulantilarim pek kalmadi.8 haftadan sonra baslarmis merak ediyorum acaba sonradanmi baslayacak bulantilarim diye.cokta korkuyorum insallah bulanmaz.istahim cok yok ama.bur yandanda olmamasi iyi.kilo almaya meyilli biriyim istahli olursam simdiden kilo almak istemiyorum
Ilk uc ay cok onemliymis zararli seyler yemiyelim diye bulantilarimiz olurmus.Rabbim cok bulantilari olanlara şifa versin.ben cok yogun bir sekilde 2 gun yasadimda Allahim dedim boyle giderse ben ne yaparim hamileligimdende birsey anlamam demistim Rabbime dua ettim cok.yogurt yemege basladim bulantilarim hafifledi.hergun mutlaka azda olsa yogurt yiyin.birde ben yastigimi diklestirip yattim hep.suyuda yudum yudum ictim.bir yudum iciyordum 5dk sonra bir yudum daha.calisiyorum tmm rapor alacaktim bulantilarim gecti insallahda bir daha gelmez7-8. haftalar başlıyor canım. İnşallah senin başlamaz berbat bişiy.
benimde bulantı ve kusmam var canım inşallah 12.haftadan sonra geçer ama 9 ay sürenler varmış umarım onlardan olmayız.kızlar bende de bulantı hat safhada. çıkarmıyorum ama hep midem agzımda. yediğimden tata almıyorum. zaten iştah sıfır ve hiç acıkmıyorum. yemek vakti geldi mi sırf mecburiyetten yiyorum. hiç tadım yok. ne zamana kadar sürer ki?
Nasil yani 6ci haftaya kadar kotuydun kesildi simdi yinemi basladiinşlh başlamaz canım bnm 6 hafta ful geçti birde 8.hafta 4 gundur mafoldum
kullandığımız folik asitten dolayı uyuyamıyoruz canım akşam saatlerinde içmemeye çalış folik asitiBenim gibi uyumayan var mı aranızda![]()
ben bebişimi görmeden önce hep ikiz hissediyorum ama değilmiş :)bu arada kızlar, herkes ultrasona girmiş ve keseleri görmüş olmalı. ikiz ya da fazlasını :) bekleyen var mı?
Öğlen 3 gibi falan içiyorum ya kasıklarım çok ağrıyor sağa da yatsam solada yatsam aynıkullandığımız folik asitten dolayı uyuyamıyoruz canım akşam saatlerinde içmemeye çalış folik asiti
Benim bebis sagda dol tarafimda rahat yatabiliyorumÖğlen 3 gibi falan içiyorum ya kasıklarım çok ağrıyor sağa da yatsam solada yatsam aynı