2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar Selam,

Ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Sağlık ocağı derken aile hekimliğine mi bildirmek gerekiyor hamileliği ? Geç mi kaldım ya bilemedim ya :110:

kızlar bende de bulantı hat safhada. çıkarmıyorum ama hep midem agzımda. yediğimden tata almıyorum. zaten iştah sıfır ve hiç acıkmıyorum. yemek vakti geldi mi sırf mecburiyetten yiyorum. hiç tadım yok. ne zamana kadar sürer ki?
Ah sen birdeonu bana sor. 1 haftadır oteldeyim yemekler mis ama ben salatalıktan başka birşey yiyemiyorım iyice midem zorluyor. Su içsem çıkartıyorum. En korktuğum şey artık dostum oldu :)

Ah sen birdeonu bana sor. 1 haftadır oteldeyim yemekler mis ama ben salatalıktan başka birşey yiyemiyorım iyice midem zorluyor. Su içsem çıkartıyorum. En korktuğum şey artık dostum oldu :)
Allah yardimcin olsun kac haftaliksin

Arkadaşlar Selam,

Ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Sağlık ocağı derken aile hekimliğine mi bildirmek gerekiyor hamileliği ? Geç mi kaldım ya bilemedim ya :110:

ZAMANINI BİLEMİYORUM AMA Bİ SÜRE SONRA Bİ AŞI İÇİN ÇAĞIRACAKLAR O YÜZDEN KAYDINI YAPTIR CANIM.ŞU AN GEÇ KALDIĞINI SANMIYORUM.

ZAMANINI BİLEMİYORUM AMA Bİ SÜRE SONRA Bİ AŞI İÇİN ÇAĞIRACAKLAR O YÜZDEN KAYDINI YAPTIR CANIM.ŞU AN GEÇ KALDIĞINI SANMIYORUM.

Herkese merhaba:KK76:
Bende daha dün yaptırdım kaydımı. 16 haftadan sonra tetanos aşısı için çağıracaklar yaptırmadıysan tahlilleri istiyorlar. Başkada bişey yok.

Arkadaşlar Selam,

geç kalmadın canım sağlık ocağında ebe yada hemşireler ilgileniyor. 10haftada ücretsiz vitamin veriyorlar, aşılar, süt vs. kayıt yaptırmak gerek.

Sanada hayırlı cumalar canım bu kusma bulantı falan kaçıncı haftada başlıyor ya ben ole kusmuyorum ama midem bulanıyo

cnm benim ki bulantı daha başlaarda başladı ama kusmak son 3 hafdadır yani 7 haftalık iken başladı ve hic yemek yemiyorum ama hic su iciyorum suyu bile kabul etmiyor bunyem artık ne yapıcağımı bilemiyorum. :((

Benim de dün akşama kadar kusma yoktu. Sürekli hiç geçmeyen bulantı hali vardı ama dün gece felaketti o_O

Kusmaktan içim dışıma çıktı diyebilirim.. :KK42:

İnlşallah bu süreç çok uzun sürmezz.. Hoppa

Back
X