- 17 Şubat 2015
- 85
- 61
- 88
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah sen birdeonu bana sor. 1 haftadır oteldeyim yemekler mis ama ben salatalıktan başka birşey yiyemiyorım iyice midem zorluyor. Su içsem çıkartıyorum. En korktuğum şey artık dostum oldu :)kızlar bende de bulantı hat safhada. çıkarmıyorum ama hep midem agzımda. yediğimden tata almıyorum. zaten iştah sıfır ve hiç acıkmıyorum. yemek vakti geldi mi sırf mecburiyetten yiyorum. hiç tadım yok. ne zamana kadar sürer ki?
Benim aklima bile gelmediArkadaşlar Selam,
Ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Sağlık ocağı derken aile hekimliğine mi bildirmek gerekiyor hamileliği ? Geç mi kaldım ya bilemedim ya![]()
Anladım canım bebiş sağlıklı olsundaBenim bebis sagda dol tarafimda rahat yatabiliyorum
Allah yardimcin olsun kac haftaliksinAh sen birdeonu bana sor. 1 haftadır oteldeyim yemekler mis ama ben salatalıktan başka birşey yiyemiyorım iyice midem zorluyor. Su içsem çıkartıyorum. En korktuğum şey artık dostum oldu :)
Arkadaşlar Selam,
Ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Sağlık ocağı derken aile hekimliğine mi bildirmek gerekiyor hamileliği ? Geç mi kaldım ya bilemedim ya![]()
ZAMANINI BİLEMİYORUM AMA Bİ SÜRE SONRA Bİ AŞI İÇİN ÇAĞIRACAKLAR O YÜZDEN KAYDINI YAPTIR CANIM.ŞU AN GEÇ KALDIĞINI SANMIYORUM.
Bir kere benimde olmuştu wc'de ağlayacak kadar hemen arkasındanda bulantı gelmişti hatta hangisini napacağımı şaşırmıştım. Allah kolaylık versin hepimize.
geç kalmadın canım sağlık ocağında ebe yada hemşireler ilgileniyor. 10haftada ücretsiz vitamin veriyorlar, aşılar, süt vs. kayıt yaptırmak gerek.Arkadaşlar Selam,
Tetanoz. :)ZAMANINI BİLEMİYORUM AMA Bİ SÜRE SONRA Bİ AŞI İÇİN ÇAĞIRACAKLAR O YÜZDEN KAYDINI YAPTIR CANIM.ŞU AN GEÇ KALDIĞINI SANMIYORUM.
:)) canım şimdi başka annelerinde canını istetiriz belki çıkınca söyliyeceğim ben o zaman herkes alabilirçatlıcam yani meraktan ne aşeriyosunuz kızlar belkı buralarda vardır:)
Ben de merak etmedim değil hani :):)) canım şimdi başka annelerinde canını istetiriz belki çıkınca söyliyeceğim ben o zaman herkes alabilir
Bana doktorum yatmadan hemen önce iç dedi. Uyku problemim de olmuyor pek. Acaba içer içmez uyuduğum için mi öyle oluyor?kullandığımız folik asitten dolayı uyuyamıyoruz canım akşam saatlerinde içmemeye çalış folik asiti
Merhaba canım ☺☺Merhaba anneler :)))
Sanada hayırlı cumalar canım bu kusma bulantı falan kaçıncı haftada başlıyor ya ben ole kusmuyorum ama midem bulanıyoHerkeze hayırlı cumalar kızlar benim gibi kusması mığde bulantısı gecmeyen varmı?(((
hayırlı cumalar, benim geçmedi canım 1-2 ayı gözden cıkardım. Kusma yok ama hiç dinmeyen bulantım varHerkeze hayırlı cumalar kızlar benim gibi kusması mığde bulantısı gecmeyen varmı?(((
Sanada hayırlı cumalar canım bu kusma bulantı falan kaçıncı haftada başlıyor ya ben ole kusmuyorum ama midem bulanıyo