geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Anlaşıldı kaptan:) anlatırken bile coştun valla:) benim canım hiç ekşi çekmiyor şu ara. Tatlıyı görmek dahi istemiyorum. Tuzlu şeyler ancak...
Ben var olduğumu düşünüyorum ama daha erken. Çarşamba 10+5 olcaz bakalım kendiminkini yorumlamaya çalışıcam. Şöyle 12+0 ve sonrasında paylaşalım burdada yorumlayalım.genital nub olayından anlayan varmı kızlar
hayirli aksamlar bayanlar hangi folik asit kullaniyosunuz ve yan etkisi oldumu
eveeet :))) hiiiç olmadı ona benzer tüysüz olanıda olabilir canım ben şimdilik onun yerine ekşi yeşil elmalar oluyo onu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum napiyim yine iyi geliyyo
az önce paylaştım canım 10+0 bugun bir bak bakalım fotoya biryorum yapabilecekmisinBen var olduğumu düşünüyorum ama daha erken. Çarşamba 10+5 olcaz bakalım kendiminkini yorumlamaya çalışıcam. Şöyle 12+0 ve sonrasında paylaşalım burdada yorumlayalım.
az önce paylaştım canım 10+0 bugun bir bak bakalım fotoya biryorum yapabilecekmisin
Eki Görüntüle 1443655 Bakın teyzeleri benim minigime :)![]()
az önce paylaştım canım 10+0 bugun bir bak bakalım fotoya biryorum yapabilecekmisin
evet canım haklısın daha bacakları bile minicik nub gözükmüyor acaba dıyorum 14. haftadamı gitsem ikili teste cinsiyette garanti olsun :) ama sabırsızım bekleyememCanım şimdi daha çok ufak az çok kafa göbüş belli olsada bana ilk ultrason fotosunda yani sol oluyor yan koyduğun için kız gibi geldi. Ama sağdakinde sanki daha uzaktan daha çok ayrıntı var ondada erkekmiş gibi hissettim. Daha çok ufak diye bunlar gördüklerim. Ne desem yanlış olur şimdi.
oyyşş yerim onuKuzum bu arada ben bugün 10+0'ım. Senin gebelik tarihini ben 7 ekim görüyorum. 9+2 olman gerekmez mi senin? Doktorun ultrasonda 10+0 çıktıysan gebelik takvimini düzenle istersen.
Bak bizde 8+6 da böyleydik.
valla öyle canım bende aynı şekilde azönce bide facebook ta gördüm ağzım sulandı resmen :)) garezi varmış gibi karşıma çıkıp duruyo resimleriTüysüz olanda çok pahalı şekerim ya 5 tanesine 30 lira demişler eşime. Ben zaten onu yemeye başlasam 5 tane ile kalmam ki... :)
Neymiş o çok merak ettim şimdi ☺☺ ☺valla öyle canım bende aynı şekilde azönce bide facebook ta gördüm ağzım sulandı resmen :)) garezi varmış gibi karşıma çıkıp duruyo resimleri
Canım benim sat 29 aralıktı doğum tarihimiz 5 ekim çıkıyordu. Ultrasonda haftam çıkıyor direkt doğum tarihimde 2 ekim yazıyor. Sende 10+0 çıktıysan satını 26 aralık kabul edip bebeğin doğum tarihini 2 ekim olarak değiştirebilirsin.oyyşş yerim onucanım doktorum 10+0 dedi satım 1 ocak
evet canım haklısın daha bacakları bile minicik nub gözükmüyor acaba dıyorum 14. haftadamı gitsem ikili teste cinsiyette garanti olsun :) ama sabırsızım bekleyemem
Yeşil yaz meyvesi hani tuza batırıp yeriz. Of yaz gelsin artık. Gene salatalığa talimim.Neymiş o çok merak ettim şimdi ☺☺ ☺