2015 Ekim Anneleri

Grip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın

[QUOTEovely35, post: 39806344, member: 472120"]Çok merak edenler için aşerdiğimiz şey yeşil böyle hafif tüylü gibi içinden süpriz çıkıyor tuza batırılıp yeniyo, kese kağıdında da satarlar. Tuza batırılıp yenir martta çıkar. Acaba nedir nedir???? :)[/QUOTE]
bende kacgundur başka bir meyve as eriyosuz zannettim 1 hafta oönce halbuki bende eşime ..... olsada yesem demistim

Kızlar göbüşümüzü gördünüz mü?
Sizinkiler ne alemde?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 127
hayirli aksamlar bayanlar hangi folik asit kullaniyosunuz ve yan etkisi oldumu

Canım ben folio kullanıyordum hiç bir yan etkisi de yoktu, doktorum 8+6 da bıraktırdı gerek yok artık dedi. Imom diye bir omega verdi içinde herşey varmış.

hayirli aksamlar bayanlar hangi folik asit kullaniyosunuz ve yan etkisi oldumu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 103
Tüysüz olanda çok pahalı şekerim ya 5 tanesine 30 lira demişler eşime. Ben zaten onu yemeye başlasam 5 tane ile kalmam ki... :)
eveeet :))) hiiiç olmadı ona benzer tüysüz olanıda olabilir canım ben şimdilik onun yerine ekşi yeşil elmalar oluyo onu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum napiyim yine iyi geliyyo

Ben var olduğumu düşünüyorum ama daha erken. Çarşamba 10+5 olcaz bakalım kendiminkini yorumlamaya çalışıcam. Şöyle 12+0 ve sonrasında paylaşalım burdada yorumlayalım.
az önce paylaştım canım 10+0 bugun bir bak bakalım fotoya biryorum yapabilecekmisin

Canım şimdi daha çok ufak az çok kafa göbüş belli olsada bana ilk ultrason fotosunda yani sol oluyor yan koyduğun için kız gibi geldi. Ama sağdakinde sanki daha uzaktan daha çok ayrıntı var ondada erkekmiş gibi hissettim. Daha çok ufak diye bunlar gördüklerim. Ne desem yanlış olur şimdi.
Eki Görüntüle 1443655 Bakın teyzeleri benim minigime :):nazar:

Kuzum bu arada ben bugün 10+0'ım. Senin gebelik tarihini ben 7 ekim görüyorum. 9+2 olman gerekmez mi senin? Doktorun ultrasonda 10+0 çıktıysan gebelik takvimini düzenle istersen.

Bak bizde 8+6 da böyleydik.

az önce paylaştım canım 10+0 bugun bir bak bakalım fotoya biryorum yapabilecekmisin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 93
Canım şimdi daha çok ufak az çok kafa göbüş belli olsada bana ilk ultrason fotosunda yani sol oluyor yan koyduğun için kız gibi geldi. Ama sağdakinde sanki daha uzaktan daha çok ayrıntı var ondada erkekmiş gibi hissettim. Daha çok ufak diye bunlar gördüklerim. Ne desem yanlış olur şimdi.
evet canım haklısın daha bacakları bile minicik nub gözükmüyor acaba dıyorum 14. haftadamı gitsem ikili teste cinsiyette garanti olsun :) ama sabırsızım bekleyemem

Kuzum bu arada ben bugün 10+0'ım. Senin gebelik tarihini ben 7 ekim görüyorum. 9+2 olman gerekmez mi senin? Doktorun ultrasonda 10+0 çıktıysan gebelik takvimini düzenle istersen.

Bak bizde 8+6 da böyleydik.
oyyşş yerim onu :nazar: canım doktorum 10+0 dedi satım 1 ocak

Tüysüz olanda çok pahalı şekerim ya 5 tanesine 30 lira demişler eşime. Ben zaten onu yemeye başlasam 5 tane ile kalmam ki... :)
valla öyle canım bende aynı şekilde azönce bide facebook ta gördüm ağzım sulandı resmen :)) garezi varmış gibi karşıma çıkıp duruyo resimleri

oyyşş yerim onu :nazar: canım doktorum 10+0 dedi satım 1 ocak
Canım benim sat 29 aralıktı doğum tarihimiz 5 ekim çıkıyordu. Ultrasonda haftam çıkıyor direkt doğum tarihimde 2 ekim yazıyor. Sende 10+0 çıktıysan satını 26 aralık kabul edip bebeğin doğum tarihini 2 ekim olarak değiştirebilirsin.

Back
X