- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.941
6. Aya girdigimi vee 3 ay kaldigini zannediyordum :/Canim simdi senin 132 gunun kalmis ya, 30a boldum 4 bucuk aylik hamilesin ayni zmnda 4 bucuk ayin kalmis, toplamda 9 ay yapiyor. 11gun bu aydan, 30 gun mart, 30 gun nisan, 30 gun mayis, ve tahmini dogum tarihine gore 28 gunde hazirandan kalinca ortalama 4bucuk ayin kalmis oluyor :)))
canım bende zayıfken hamile kaldım kilom olması gerekenin baya altındaydı şuan normal bi insana dondum aldığım kilolarla yaşıtlarıma yetiştimMrb kizlaaaar bende varimmm yeni gördüm bu sayfayi.bende haziran da anne olmayi bekleyenlerdenim.kizim olucak insss....kac kilo aldiniz ben 10 a yakin aldım cok üzülüyorum53 le hamile kaldım. Doktorum hic takmiyi zaten zayıf hamile kalmissin diyo
canım o kadına "çok saol verdiğin bilgiler için içim rahatladı canım" deyip suratının ortasına bi tane çaksaydın canım ne guzel gelir burda anlatırdın bizde gülerdik o kadında bi daha patavazsızlık yapmamayı öğrenirdigunaydın kızlar bebişler nasıl .Dun bı tanıdıgı gordum yenı dogum yapmıstı ,baya korkuttu benı bunlar ıyı gunlerın gezıyorsun falan.Son aylarda suyuna falan cok dıkkat et falan fılan dedı.Bı de o da benım gıbı ılk aylarını yatarak gecırmıs ,ne kadar ıyı beslendımse yıne de bebegım 2.200 cıvarında oldu cok zayıftı dogunca dedı.Korktum valla akıntım da fazla gıbı gıdıp gıdıp duruyorum dunden lavobaya akıntı mı sumu dıye
doktor dogru soyluyo biz ne yapalim hamile kaldgmda 61 kiloydum 66 olmusumMrb kizlaaaar bende varimmm yeni gördüm bu sayfayi.bende haziran da anne olmayi bekleyenlerdenim.kizim olucak insss....kac kilo aldiniz ben 10 a yakin aldım cok üzülüyorum53 le hamile kaldım. Doktorum hic takmiyi zaten zayıf hamile kalmissin diyo
bizde buna halk arasında hazımsızlık diyoruz canım. bunlar o kadar guzel duygularki bu duygulara sahip olamadıkları için seninde sahip olmanı hazmedemiyorlar :)))) sen bildiğini yap canın ne istiyorsa al at kenara. olacaklar Allahın takdiri sürekli kaybetme korkusuyla yaşayamayızGünaydın böyle insanlar benim çevremdede var binbir hevesle aldığın şeyleri gösterirken burun kıvırıp daha erken demiyorlarmı çok sinir oluyorum umursamayın duymayın yapacak bişey yok
Erkencisiniz baya masallahh afiyet olsunn :))herkese karlı bir tokat sabahından günaydın hanımlarrrbiz kahvaltımızı yaptık karnımızı doyurduk şimdi biraz da klasik müzik dinlicez
Öylelerine kalbi kötü insanlar diyorum ben. Allah ol der olur. İnşallah erkende olsa geçte olsa sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Bu aşamalardan geçmiş bir kadın birde düşüncesiz.Kızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
Komşum geldi akşam oğluyla, dinlenme aşamasındayım ya kendi hamileliğinin çok rahat geçtiğinden benim gibi geçirmediğinden bahsetti. Eksikleri alıyomusun bence alma bekle erken doğum riskin var sonra elinde kalır gibi konuştu. Rabbimin dediği olur dedim ama canım sıkıldı bu duruma. Ben hergün stres yapmayım düşünmeyim olumsuz bişey diye bebek kıyafeti eşyası bakarak, aldıklarıma bakarak motive ediyorum kendimi sonra bazı düşüncesiz insanlar çıkıp tüm hayallerini alt üst ediyor insanın. Ellerine ne geçiyor anlamıyorum o sözleri söyleyince.
Günaydın canımmKarlı,soğuk bir Trabzon sabahından kk nın en güzel annelerine günaydınlarrr
Sanada gunaydiinnn :)Günaydiiiinnnnnnn
Nasil insanlar var boyle yaa!!!anlamiyorum moral vereceklerine bozuyolar.bizim hamilelikte hormonlar zaten alt ust oluyo herseyi dusunuyoruz bu insanlarin ettiklerine bak!!!neyse canim takma sen kafana moralini yuksek tut hee de gec oyle diyenlere.Hersey guzel olacak insallah sag saglim alicaz yavrularimizi kucagimizaKızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
Komşum geldi akşam oğluyla, dinlenme aşamasındayım ya kendi hamileliğinin çok rahat geçtiğinden benim gibi geçirmediğinden bahsetti. Eksikleri alıyomusun bence alma bekle erken doğum riskin var sonra elinde kalır gibi konuştu. Rabbimin dediği olur dedim ama canım sıkıldı bu duruma. Ben hergün stres yapmayım düşünmeyim olumsuz bişey diye bebek kıyafeti eşyası bakarak, aldıklarıma bakarak motive ediyorum kendimi sonra bazı düşüncesiz insanlar çıkıp tüm hayallerini alt üst ediyor insanın. Ellerine ne geçiyor anlamıyorum o sözleri söyleyince.
Bune kizz ayni gun mu dogurcazzKarlı,soğuk bir Trabzon sabahından kk nın en güzel annelerine günaydınlarrr
hafta olarak hesaplarsan 10.ayda doğurmuş gibi oluyoruz canım aslında doğrusu o. doktorlarla yada burda kendi aramızda konusurken haftamızı dikkate almalıyız ama dışarda sorduklarında haftama göre ayımı sölersem akılları karışıyor. cunku suan 25+1 gunlugum. haftama göre 6ay 1 haftalığım ama normal kullandığımız takvimlere göre 25eylülde bir aylık hamileydim bu durumda her ayın 25inde ayımı dolduruyorum yani 25 şubatta 6 aylık olucam ben bunu dikkate alıyorum biri sorduğunda. artık ona sen karar ver ister haftana göre söle ister bitirdiğin aya göre söyle :)))6. Aya girdigimi vee 3 ay kaldigini zannediyordum :/
Esim erken gittigi icin erken yapiyoruz kahvaltiyi canim.Beraber yapmazsak sonra tek basima canim kahvalti yapmak istemiyo:))boyle iyi oluyo yani:))Erkencisiniz baya masallahh afiyet olsunn :))
Öyle görünüyor valla canımBune kizz ayni gun mu dogurcazz
gunaydın kızlar bebişler nasıl .Dun bı tanıdıgı gordum yenı dogum yapmıstı ,baya korkuttu benı bunlar ıyı gunlerın gezıyorsun falan.Son aylarda suyuna falan cok dıkkat et falan fılan dedı.Bı de o da benım gıbı ılk aylarını yatarak gecırmıs ,ne kadar ıyı beslendımse yıne de bebegım 2.200 cıvarında oldu cok zayıftı dogunca dedı.Korktum valla akıntım da fazla gıbı gıdıp gıdıp duruyorum dunden lavobaya akıntı mı sumu dıye
Kızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?