2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın böyle insanlar benim çevremdede var binbir hevesle aldığın şeyleri gösterirken burun kıvırıp daha erken demiyorlarmı çok sinir oluyorum umursamayın duymayın yapacak bişey yok

6. Aya girdigimi vee 3 ay kaldigini zannediyordum :/

gunaydın kızlar gecen gun bir arkadasım doğum yaptı onun erken doğum riski vardı 30.haftada açılması oldu doktor zorla dogumu durdurmuştu ama 5 hafta sonra yani 35.haftasında yine acılması olmuş mecbur doguma almışlar 7 cm acılması olmuş 40dakika sancı çektim normal doğumla doğurdum hiç bişey anlamadım çok kolay gecti diyor bebekte sağlıklı cok sukur. erken doğum riskiniz var die korkmayın saglıklı gelsinlerde gerisine katlanırız :)))
canım bende zayıfken hamile kaldım kilom olması gerekenin baya altındaydı şuan normal bi insana dondum aldığım kilolarla yaşıtlarıma yetiştim doğum sonrasını hiç dert etmiyorum cunku ben hiç hamilelik kilolarım kaldı veremedim diyen birini duymadım inan geldikleri gibi bi anda gidiyorlar :)))
canım o kadına "çok saol verdiğin bilgiler için içim rahatladı canım" deyip suratının ortasına bi tane çaksaydın canım ne guzel gelir burda anlatırdın bizde gülerdik o kadında bi daha patavazsızlık yapmamayı öğrenirdi bize gebelik eğitiminde kimsenin doğum hikayesini sorgulamayın hatta anlatırsalar dinlemeyin dinlemek istemediğinizi söyleyin demişlerdi cunku yuzyıllardır hiç bir kadının doğumu başka kadınla aynı geçmemiş herkesinki farklıymış kendine özelmiş sakın seninkininde öle olacağını düşünme inan çok daha guzel gecicek emin ol

doktor dogru soyluyo biz ne yapalim hamile kaldgmda 61 kiloydum 66 olmusum

boşverin kızlar kim ne derse desin siz mutlu olacağınıoz gibi yaşayın benim hormonlar yine alt üst oldu herkese alınıyorum kızıyorum sadece ağlıyorum tatil sonrası yine birden burda yalnız kaldım dışarda görüştüğümüz bi evli çift var kız bana hamileliğimden bile bahsetmiyor nasılsın diye bile sormuyor ki hazırlıklarımı biriyle paylaşayım sürekli kendi sürekli kendi bende hıı diyip geçiyorum böyle insanlar için moral bozmaya değmez ama onu bile kafama takıyorm bende insan bi bakar sorar

Günaydın böyle insanlar benim çevremdede var binbir hevesle aldığın şeyleri gösterirken burun kıvırıp daha erken demiyorlarmı çok sinir oluyorum umursamayın duymayın yapacak bişey yok
bizde buna halk arasında hazımsızlık diyoruz canım. bunlar o kadar guzel duygularki bu duygulara sahip olamadıkları için seninde sahip olmanı hazmedemiyorlar :)))) sen bildiğini yap canın ne istiyorsa al at kenara. olacaklar Allahın takdiri sürekli kaybetme korkusuyla yaşayamayız

Öylelerine kalbi kötü insanlar diyorum ben. Allah ol der olur. İnşallah erkende olsa geçte olsa sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Bu aşamalardan geçmiş bir kadın birde düşüncesiz.

Nasil insanlar var boyle yaa!!!anlamiyorum moral vereceklerine bozuyolar.bizim hamilelikte hormonlar zaten alt ust oluyo herseyi dusunuyoruz bu insanlarin ettiklerine bak!!!neyse canim takma sen kafana moralini yuksek tut hee de gec oyle diyenlere.Hersey guzel olacak insallah sag saglim alicaz yavrularimizi kucagimiza

6. Aya girdigimi vee 3 ay kaldigini zannediyordum :/
hafta olarak hesaplarsan 10.ayda doğurmuş gibi oluyoruz canım aslında doğrusu o. doktorlarla yada burda kendi aramızda konusurken haftamızı dikkate almalıyız ama dışarda sorduklarında haftama göre ayımı sölersem akılları karışıyor. cunku suan 25+1 gunlugum. haftama göre 6ay 1 haftalığım ama normal kullandığımız takvimlere göre 25eylülde bir aylık hamileydim bu durumda her ayın 25inde ayımı dolduruyorum yani 25 şubatta 6 aylık olucam ben bunu dikkate alıyorum biri sorduğunda. artık ona sen karar ver ister haftana göre söle ister bitirdiğin aya göre söyle :)))

bazı art niyetli insanlar başlarına gelen kötü tecrübeleri herkes yaşasın istiyor benım etrafımda da var bu tip insanlardan. hep kötü örnekler veriyorlar bende aynen senın gibi telaş yapıyrum. yanı içimizi ferahlatsalar güzel örnekler verip rahatlatsalar ne olur diymi. ama biz burda kendimize yetiyoruz iiki varız :) bişi olmıcak cnm herkesin durumu kendine özel , biz bu gunlere geldık bundan sonrası da çok ii geçecek hem su azalması öyle durduk yere olan bişi diil. ben durmadan enfeksyon varmı yanı sarı akıntı yada değişik akıntım varmı diye bakıyor her wc de. enfeksyon keseyı deler yada rahım açılması. sen içini ferah tut biz normal zamanda tobik bebişler doğurucaz :)

ne çok biliyor bu felaket tellaları ya. kıskançlık çekememzlik bence başka bişi diil bu cnm sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…