2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar belki konu değişecek ama bu hamile giyimleri nerden alıyorsunuz ben bi türlü bulamıyorum kotondan falan bol bluzlar altıma tayt giyip duruyorum şöyle güzel pantalonlar bluzlar etekler bulabileceğim bi yer var mı lcw demeyin hiç bana hitap etmiyor bi umut gidiyorum bişey bulamadan çıkıyorum

hmmm annlaaaadiiiimmmm :) tskler :)

Sorma canım, insan güzel sözler bekliyo bazıları çıkıp bırak güzel sözü bide insanın tutunduğu hayallerini yıkmaya çalışıyorlar. İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek bebeklerimizi...

cnm bende de gecen hafta olmuştu gerilme öne doğru sertleşme hissetmiştim arada. doktorum çağırdı hemen nst dıye cihaz varya yarım saat tuttu orda bide rahım ağzına baktı bişey çıkmadı. benım doktorum çok önemser bu durumu sende bi danışsana cnm. benım eğilip kalkarken diil normal otrurken olmuştu

ne çok biliyor bu felaket tellaları ya. kıskançlık çekememzlik bence başka bişi diil bu cnm sen içini ferah tut.
Sağol canım inşallah Rabbim çok güzel günler yaşatacak hepimize, bende bebeğime alışveriş yapmaya devam edicem, böyle mutlu oluyorum ve dayanma gücü buluyorum kendimde.

Sağol canım inşallah Rabbim çok güzel günler yaşatacak hepimize, bende bebeğime alışveriş yapmaya devam edicem, böyle mutlu oluyorum ve dayanma gücü buluyorum kendimde.

cnm 25inci haftanın içindesin , yani tabi allah korusun 28 de doğum olsa bebişin yaşama şansı yüzde 85 -90 larda. yani eşiği geçiyoruz yavaştan. allah bilir tabi de ben daha önce kaybettiğim bebişimden ötürü kendime sınırlar çızıyorum 28 olsam sonra 32 olsam derim, olucak inş o gğnlere az kaldı

Çabucak geçer ve kavuşuruz inşallah zamanında yavrularımıza canım.

tabikidee yook :))

insallah o ginlrrde gelir canim bende senin gibiyim idrarda cikti kanda ciksa dedim cikti kese gorunse dedim sonra kalp atisi eli kolu derken cok sukur bu gunlere geldik

Ayy böyle insanlar bu lafları konuşurken karşısındaki hiç mi düşünmüyolar yaa... Sinirlenmemek elde değil yani... Allah bilir ne olacağını. Almazsın almazsın doğduktan sonra bşy olur Allah korusun. Ne yani yarına çıkmazsak diye günlük mü alıcaz ihtiyaçlarımızı mantığa bak.. Hiç takma canım duymazdan gelmeye çalış böyle insanları. içinden geldiği gibi davran alabildiğini al güzel şeyler düşün hep. Allah ın izniyle hepimizin yüzü gülecek sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…