- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.961
Aminnnnn canım hepimiz inşallah.Öylelerine kalbi kötü insanlar diyorum ben. Allah ol der olur. İnşallah erkende olsa geçte olsa sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Bu aşamalardan geçmiş bir kadın birde düşüncesiz.
hafta olarak hesaplarsan 10.ayda doğurmuş gibi oluyoruz canım aslında doğrusu o. doktorlarla yada burda kendi aramızda konusurken haftamızı dikkate almalıyız ama dışarda sorduklarında haftama göre ayımı sölersem akılları karışıyor. cunku suan 25+1 gunlugum. haftama göre 6ay 1 haftalığım ama normal kullandığımız takvimlere göre 25eylülde bir aylık hamileydim bu durumda her ayın 25inde ayımı dolduruyorum yani 25 şubatta 6 aylık olucam ben bunu dikkate alıyorum biri sorduğunda. artık ona sen karar ver ister haftana göre söle ister bitirdiğin aya göre söyle :)))
hmmm annlaaaadiiiimmmm :) tskler :)hafta olarak hesaplarsan 10.ayda doğurmuş gibi oluyoruz canım aslında doğrusu o. doktorlarla yada burda kendi aramızda konusurken haftamızı dikkate almalıyız ama dışarda sorduklarında haftama göre ayımı sölersem akılları karışıyor. cunku suan 25+1 gunlugum. haftama göre 6ay 1 haftalığım ama normal kullandığımız takvimlere göre 25eylülde bir aylık hamileydim bu durumda her ayın 25inde ayımı dolduruyorum yani 25 şubatta 6 aylık olucam ben bunu dikkate alıyorum biri sorduğunda. artık ona sen karar ver ister haftana göre söle ister bitirdiğin aya göre söyle :)))
Esim erken gittigi icin erken yapiyoruz kahvaltiyi canim.Beraber yapmazsak sonra tek basima canim kahvalti yapmak istemiyo:))boyle iyi oluyo mantikli yani:))[/QUO] mantiklii :)
Sorma canım, insan güzel sözler bekliyo bazıları çıkıp bırak güzel sözü bide insanın tutunduğu hayallerini yıkmaya çalışıyorlar. İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek bebeklerimizi...Nasil insanlar var boyle yaa!!!anlamiyorum moral vereceklerine bozuyolar.bizim hamilelikte hormonlar zaten alt ust oluyo herseyi dusunuyoruz bu insanlarin ettiklerine bak!!!neyse canim takma sen kafana moralini yuksek tut hee de gec oyle diyenlere.Hersey guzel olacak insallah sag saglim alicaz yavrularimizi kucagimiza
İyi gecelerr
Bugün kasıklarımda değil ama göbek bölgemde tarif edemediğim bi ağrı oluyor ara sıra, özellikle eğilip doğrulurken farkettim,
sanki geriliyor gibi sızlıyor gibi... Tuhaf yani. Daha önce hiç olmamıştı.
İğne vurunuyorum göbekten, onun acısı sandım ama oda değil sanırım. Bide bugün bi iki kere minik kasılmalarımda oldu.
Endişe etmedim ilk başlarda ama şimdi kafama taktım, sizce önemli midir
Cinsiyet neeÖyle görünüyor valla canım
Cinsiyet neeÖyle görünüyor valla canım
Sağol canım inşallah Rabbim çok güzel günler yaşatacak hepimize, bende bebeğime alışveriş yapmaya devam edicem, böyle mutlu oluyorum ve dayanma gücü buluyorum kendimde.ne çok biliyor bu felaket tellaları ya. kıskançlık çekememzlik bence başka bişi diil bu cnm sen içini ferah tut.
aminnnnnSorma canım, insan güzel sözler bekliyo bazıları çıkıp bırak güzel sözü bide insanın tutunduğu hayallerini yıkmaya çalışıyorlar. İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek bebeklerimizi...
Sağol canım inşallah Rabbim çok güzel günler yaşatacak hepimize, bende bebeğime alışveriş yapmaya devam edicem, böyle mutlu oluyorum ve dayanma gücü buluyorum kendimde.
Çabucak geçer ve kavuşuruz inşallah zamanında yavrularımıza canım.cnm 25inci haftanın içindesin , yani tabi allah korusun 28 de doğum olsa bebişin yaşama şansı yüzde 85 -90 larda. yani eşiği geçiyoruz yavaştan. allah bilir tabi de ben daha önce kaybettiğim bebişimden ötürü kendime sınırlar çızıyorum 28 olsam sonra 32 olsam derim, olucak inş o gğnlere az kaldı
tabikidee yook :))topiğin tatlı annişleri bugunlerde sizi üzen, hevesinizi kaçıran, durduk yere morelinizi bozan insanları Allah'a havale ediyorum. İnanın yer yuzundeki en mutlu kullardan birileride biziz cunku bir mucize Allah'ın bir emanetini taşıyoruz varmı bundan ötesi ? :))))))
Erkek olacak kısmetse canım :)Cinsiyet nee?
Masallah yaaa 2015 de erkek bebekler daha cok :)Erkek olacak kısmetse canım :)
Evet gerçekten etrafım hep erkek benimde. Allah sağlık versin,kurban olunur kız erkek hepsine :)Masallah yaaa 2015 de erkek bebekler daha cok :)
insallah o ginlrrde gelir canim bende senin gibiyim idrarda cikti kanda ciksa dedim cikti kese gorunse dedim sonra kalp atisi eli kolu derken cok sukur bu gunlere geldikcnm 25inci haftanın içindesin , yani tabi allah korusun 28 de doğum olsa bebişin yaşama şansı yüzde 85 -90 larda. yani eşiği geçiyoruz yavaştan. allah bilir tabi de ben daha önce kaybettiğim bebişimden ötürü kendime sınırlar çızıyorum 28 olsam sonra 32 olsam derim, olucak inş o gğnlere az kaldı
Ayy böyle insanlar bu lafları konuşurken karşısındaki hiç mi düşünmüyolar yaa... Sinirlenmemek elde değil yani... Allah bilir ne olacağını. Almazsın almazsın doğduktan sonra bşy olur Allah korusun. Ne yani yarına çıkmazsak diye günlük mü alıcaz ihtiyaçlarımızı mantığa bak.. Hiç takma canım duymazdan gelmeye çalış böyle insanları. içinden geldiği gibi davran alabildiğini al güzel şeyler düşün hep. Allah ın izniyle hepimizin yüzü gülecek sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah.Kızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
Komşum geldi akşam oğluyla, dinlenme aşamasındayım ya kendi hamileliğinin çok rahat geçtiğinden benim gibi geçirmediğinden bahsetti. Eksikleri alıyomusun bence alma bekle erken doğum riskin var sonra elinde kalır gibi konuştu. Rabbimin dediği olur dedim ama canım sıkıldı bu duruma. Ben hergün stres yapmayım düşünmeyim olumsuz bişey diye bebek kıyafeti eşyası bakarak, aldıklarıma bakarak motive ediyorum kendimi sonra bazı düşüncesiz insanlar çıkıp tüm hayallerini alt üst ediyor insanın. Ellerine ne geçiyor anlamıyorum o sözleri söyleyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?