2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bence desteklemek gerekir canım bende onu düşünüyorum ne yapsam diye. Bi yorgancıda pamuktan alt diktiririm olmadı.

ince gibi göründü zaten :) heralde tiny love içinde ince diyorlardi..

Bildiğim kadarı ile türkiyede o kadar uzun vadeli kredi verilmiyor.

Allah ödeme kolaylığı versin, sizinki tam çocuklar için yatırım gibi olmuş.

Huzurla oturun inş. içinde.

baya baya çocuklar için olmus evet simdi dusununce.. olsun dedigin gibi amin Allah kolaylik versin hakkimizda hayirlisi, herkes huzurla yasasin insallah evlerinde..

Amin canım en önemlisi huzur.

Huzur ve sağlık, onlar olmadıktan sonra 10 tane evin olsa da anlamsız.

kızlar demekki hepimizin çevresindeyle densizinsanlar var. Bana da dün biri, bu aralar ayakta durma, benim ve çevremdeki herkesin bu haftalarda kanaması oldu dedi :/ ben öğretmenim nası ayakta kalmayım, insanın canımı sıkıyorlar.. Kıyafet alma meselesine gelince hiçbirimizin yrna çıkacağımızın garantisi var mı kendimize de bişi almayalım ozaman!! Sinir şeyler

Ne kadar gereksiz insanlar var memlekette

canım kan ilacı içmiyor muydun?
Iciyorum cnm...
Ferro sanol doudenal iciyorum gunde 1 tane...
1 ay oldu baslayali...
Bide benim durumdan dolayi depolarimin dolu olmasi gerek demisti dr...
Ayin 2 sinde randevum var nasipse sorayim bakayim tekrar...

bende çok haşlanması gerekiyor die biliyodum, kayısı kıvamını çok sevmeme rağmen kaskatı yedim kaç ay :/ kendime boşuna işkence etmişim yaa

Merhaba kizlar. Bugun gezmelerdeydik kizim, babaannesi ve ben. Asimizi da olduk.

Gittigimiz yerde konusuyorlardi dogumdan falan, herkes suni sanciyi cok gerekli birseymis gibi soyluyorlardi. Cok fazla cevap vermek istemedim ama iste herkes kendine göre doktor olmus.

Ebemiz 7 martta baska bi asi olacagimi soyledi ama ne asisi olduğunu soylemedi sizin bir bilginiz var mi acaba?

Çok haklısın canım, sende takma kafana boşver öyle konuşanları.

İnş canım hoşgeldin aramızaa :)

hazırlık olarak neler yaptınız cok merak ediyorum kimisi yazmış birtek avizem kaldı fln diye bi moralim bozuldu :) bi kaç kıyafet ve battaniye dışında hıc hazırlık yapmadım ben

Hoşgeldin canım aramıza. Aminnnnn inşallah. Vallahi bu sayfayı iyki görüp, bulup, takip etmeye başlamışım. Burda konuşmak, konuşulanlardan bişeyler öğrenmek çok iyi geliyor bana.

hazırlık olarak neler yaptınız cok merak ediyorum kimisi yazmış birtek avizem kaldı fln diye bi moralim bozuldu :) bi kaç kıyafet ve battaniye dışında hıc hazırlık yapmadım ben
Aramızda bir gün var. Bozma canım moralini herkes aynı zamanda bitirecek alışverişini diye bişey yok sonuçta. Ben kıyafet, nevresim, battaniyeler, emzik, biberon, anakucağını, kendi pijama, emzirme sütyeni atleti, iç çamaşırlarını vs. aldım. Park yatağımız, göğüs peki, kremi, göğüs ucu, küveti, kovası, havlusuda civilden beğendim sepetimde duruyor. Mart ortasında sipariş vericem internetten inşallah. Sıkma canını sende alırsın yavaş yavaş.

Slm kızlar nasılsınız bgn randevum vardı ama kardan cikamadim ddışarı idrar tahlilimin sonuçlarını alıp dr a gösterecektim yalan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…