- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.161
Bence desteklemek gerekir canım bende onu düşünüyorum ne yapsam diye. Bi yorgancıda pamuktan alt diktiririm olmadı.
Bildiğim kadarı ile türkiyede o kadar uzun vadeli kredi verilmiyor.
Allah ödeme kolaylığı versin, sizinki tam çocuklar için yatırım gibi olmuş.
Huzurla oturun inş. içinde.
ince gibi göründü zaten :) heralde tiny love içinde ince diyorlardi..
baya baya çocuklar için olmus evet simdi dusununce.. olsun dedigin gibi amin Allah kolaylik versin hakkimizda hayirlisi, herkes huzurla yasasin insallah evlerinde..
Amin canım en önemlisi huzur.
Huzur ve sağlık, onlar olmadıktan sonra 10 tane evin olsa da anlamsız.
gunaydın kızlar bebişler nasıl .Dun bı tanıdıgı gordum yenı dogum yapmıstı ,baya korkuttu benı bunlar ıyı gunlerın gezıyorsun falan.Son aylarda suyuna falan cok dıkkat et falan fılan dedı.Bı de o da benım gıbı ılk aylarını yatarak gecırmıs ,ne kadar ıyı beslendımse yıne de bebegım 2.200 cıvarında oldu cok zayıftı dogunca dedı.Korktum valla akıntım da fazla gıbı gıdıp gıdıp duruyorum dunden lavobaya akıntı mı sumu dıye
kızlar demekki hepimizin çevresindeyle densizinsanlar var. Bana da dün biri, bu aralar ayakta durma, benim ve çevremdeki herkesin bu haftalarda kanaması oldu dedi :/ ben öğretmenim nası ayakta kalmayım, insanın canımı sıkıyorlar.. Kıyafet alma meselesine gelince hiçbirimizin yrna çıkacağımızın garantisi var mı kendimize de bişi almayalım ozaman!! Sinir şeylerKızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
Komşum geldi akşam oğluyla, dinlenme aşamasındayım ya kendi hamileliğinin çok rahat geçtiğinden benim gibi geçirmediğinden bahsetti. Eksikleri alıyomusun bence alma bekle erken doğum riskin var sonra elinde kalır gibi konuştu. Rabbimin dediği olur dedim ama canım sıkıldı bu duruma. Ben hergün stres yapmayım düşünmeyim olumsuz bişey diye bebek kıyafeti eşyası bakarak, aldıklarıma bakarak motive ediyorum kendimi sonra bazı düşüncesiz insanlar çıkıp tüm hayallerini alt üst ediyor insanın. Ellerine ne geçiyor anlamıyorum o sözleri söyleyince.
Maşallah yavruna. Güzel haberlerle yüzün gülerek gelmişsin çok sevindim.
22. haftada 27 cm. 417 gramdı canım.
Aynılar hemen hemen.
Ne kadar gereksiz insanlar var memlekettekızlar demekki hepimizin çevresindeyle densizinsanlar var. Bana da dün biri, bu aralar ayakta durma, benim ve çevremdeki herkesin bu haftalarda kanaması oldu dedi :/ ben öğretmenim nası ayakta kalmayım, insanın canımı sıkıyorlar.. Kıyafet alma meselesine gelince hiçbirimizin yrna çıkacağımızın garantisi var mı kendimize de bişi almayalım ozaman!! Sinir şeyler
20+6 da kilosu 353 boyu 24 cmdi smdi kactir acaba bende merak ettim hihii :) seninkide gayet nornal canim masallah :))
Iciyorum cnm...canım kan ilacı içmiyor muydun?
bende çok haşlanması gerekiyor die biliyodum, kayısı kıvamını çok sevmeme rağmen kaskatı yedim kaç ay :/ kendime boşuna işkence etmişim yaaKizlar kanim dusuk cikti 11.8
Yumurtayi cok haslamadan yememiz gerekiyormus...
Ben bastan beri kaskati yiyorum...
Kayisi olmasi beyazinin katilasmasi yeterliymis
Kan yapiyormus yumurta...
Bu arada saglik ocagindaki dra magnezyum yazdirdim
Magnorm 365 mg kullanan var mi?
Rahim kasilmasin diye ve plesanta sancisi icin yazdirdim...
Dogru duzgun bi dr bulsaydim kendi kendime ne gerekli arastirip duruyorum...
Burada konusulanlarda cok faydali oluyor kizlar...
Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...
ikimizde ayni ilaclari kullaniyoruzz :))Iciyorum cnm...
Ferro sanol doudenal iciyorum gunde 1 tane...
1 ay oldu baslayali...
Bide benim durumdan dolayi depolarimin dolu olmasi gerek demisti dr...
Ayin 2 sinde randevum var nasipse sorayim bakayim tekrar...
O iskenceyi bende yasadim bosu bosunaymiss :/bende çok haşlanması gerekiyor die biliyodum, kayısı kıvamını çok sevmeme rağmen kaskatı yedim kaç ay :/ kendime boşuna işkence etmişim yaa
Çok haklısın canım, sende takma kafana boşver öyle konuşanları.kızlar demekki hepimizin çevresindeyle densizinsanlar var. Bana da dün biri, bu aralar ayakta durma, benim ve çevremdeki herkesin bu haftalarda kanaması oldu dedi :/ ben öğretmenim nası ayakta kalmayım, insanın canımı sıkıyorlar.. Kıyafet alma meselesine gelince hiçbirimizin yrna çıkacağımızın garantisi var mı kendimize de bişi almayalım ozaman!! Sinir şeyler
İnş canım hoşgeldin aramızaa :)selam kızlar :) bende şimdi üye oldum hamileliğimin başından beri takip etmeye çalışıyorum forumları her biriniz cok içten ve samimisiniz. bende 25. haftamın içindeyim. Allah ım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Hoşgeldin canım aramıza. Aminnnnn inşallah. Vallahi bu sayfayı iyki görüp, bulup, takip etmeye başlamışım. Burda konuşmak, konuşulanlardan bişeyler öğrenmek çok iyi geliyor bana.selam kızlar :) bende şimdi üye oldum hamileliğimin başından beri takip etmeye çalışıyorum forumları her biriniz cok içten ve samimisiniz. bende 25. haftamın içindeyim. Allah ım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Bende yapmadim nisan sonu mayis basi gibi baslicam ins :)hazırlık olarak neler yaptınız cok merak ediyorum kimisi yazmış birtek avizem kaldı fln diye bi moralim bozuldu :) bi kaç kıyafet ve battaniye dışında hıc hazırlık yapmadım ben
Aramızda bir gün var. Bozma canım moralini herkes aynı zamanda bitirecek alışverişini diye bişey yok sonuçta. Ben kıyafet, nevresim, battaniyeler, emzik, biberon, anakucağını, kendi pijama, emzirme sütyeni atleti, iç çamaşırlarını vs. aldım. Park yatağımız, göğüs peki, kremi, göğüs ucu, küveti, kovası, havlusuda civilden beğendim sepetimde duruyor. Mart ortasında sipariş vericem internetten inşallah. Sıkma canını sende alırsın yavaş yavaş.hazırlık olarak neler yaptınız cok merak ediyorum kimisi yazmış birtek avizem kaldı fln diye bi moralim bozuldu :) bi kaç kıyafet ve battaniye dışında hıc hazırlık yapmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?