2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende 28 haftaya girdiğimde en azından valizimin tam olmasını istiyorum bakalım hayırlısı .. butik bebeden sipariş verdim bekliyorum bi kaç tulum .. bu arada kızlar bugun int.de araştırırken bi site buldum bebek çikolatası için ordan sipariş vericem hacı şerif ismi.yorumlar çok iyi herkes memnun aklınızda bulunsun.

magnezıum ben de ıcyırum ılk 3 aydan bu yana plasenta sorunum ve kasılmalarım oluyordu benım ama dıasparol ıcıyorum tadını begenmedınm doktoruma sordum degıseyım mı dıye ızın vermedı.Onceler suya katıp icıyordum sımdı portakal suyuna katıp ıcıyorum daha guzel oluyor.Hem yemekle de kullana bılıyosun o yuzden sabah kahvaltısında magnezıumlu portakal suyuyla kahvaltım yapıyorum usenmıyorum ıcmeye.Yumurtayı da hep beyazı sert sarısı yumsak yedım bılmeden ama,hatta acaba mkrop kaparmıyım dıye endıselenıyodum az pıstıgı ıcın

Biz de iyiyz Cnm oglusumun tekmeleriyle yasamak gibisi yok ey gidi aklıma kalp atışı var mi acaba diye sürekli acile gittiğim günler geliyor simdi bi tekmesi yetiyor :) şükürler olsun bgnumuze
Tskler iyiyiz sen ve melegin nasilsiniz ? :) olsunbyarin gidersin ins sikma canini

Biz de iyiyz Cnm oglusumun tekmeleriyle yasamak gibisi yok ey gidi aklıma kalp atışı var mi acaba diye sürekli acile gittiğim günler geliyor simdi bi tekmesi yetiyor :) şükürler olsun bgnumuze
Bnim ogluşta masallah 10 dkdır maç yapiyor heralde içerde :)

bende 3 aydan itibaren içiyorum kesede kasılma olduğu için. bende ilk olarak diasparol içtim tadı gerçekten çok kötüydü.şimdi magvital içiyorum onun tadı biraz daha iyi.

Hacı seriften ginul rahatligiyla alabilirsin canim urunleri cok kalitelidir ben uzun suredir cikolata vs imi ordan alirim.tabiki kendi magazasindan internetten hic almadim daha

Canlar ayrintili ultrasonu nekadara yaptirdiniz bende yaptiricamda hastane bir yere yönlendirdi yarin gorusucem fiyat icin ariycam avrupa yakasinda oturup fiyat verebilcek arkadaslara simdiden tsk ederim

Canlar ayrintili ultrasonu nekadara yaptirdiniz bende yaptiricamda hastane bir yere yönlendirdi yarin gorusucem fiyat icin ariycam avrupa yakasinda oturup fiyat verebilcek arkadaslara simdiden tsk ederim
700 tl ye avrupa yakasında ama devlet daha ucuzmus burda gıdenler oldu

Maşallah Cnm bnmki de içerde kızları toplamış parti veriyor ssanırım

dün gece rüyamda oglumun 6.ayda doğduğunu ama sonra ölüp dirildiğini görüyodum anlamını netten araştırdım pek te iyi şeyler yazmıyodu çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorm (

devlet hastanesinde sizin yada eşinizin sgk sı varsa bedava yaptırıyorsunuz. yalnız 20 24 hafta aralar arası bakılıyor ve en az 2 hafta önceden randevu almanız lazım. randevu almak biraz zor gece 12 de almıştım ben randevumu

Pofudukcum ikinci doz mu acaba onun için çağırmış olabilir. Bu senin ilk aşın mıydı? Birde sen ayrıntılı ultrason a girmişmiydin,nereye yönlendiriyor hastane diye merak ettimde.

dün gece rüyamda oglumun 6.ayda doğduğunu ama sonra ölüp dirildiğini görüyodum anlamını netten araştırdım pek te iyi şeyler yazmıyodu çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorm (

hayra yor hayır olsun moralini bozma canım inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli zamanında kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…