2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, yatak siparisini verdim.
dün epey bakmıstım. visko ve yün önerilmiyor bebeklere. cok yumusak ya da cok sert olmamalıymıs.
yumuşak ortapedik, antibakteriyel filan bir yatak aldım.

Merhaba anneler nasılsınız ben bu gün doktora gittim doktor çok canımı sıkıyor kilo konusunda bana toplamda 10 kilo almış olmama rağmen sürekli eleştirel konuşuyor bir ay somra 1,5 kilo alarak gel diyor. Ben sağlıklı besleniyorum ama kabızıım yani, çok afedersiniz tuvalete çıkarsam aç karnına tartıda baya eksiliyoum gazım şişliğim kalmıyor ama doktor anlamıuor canımı sıkıyor.

Neyseki bebeğim çok sağlıklıymış 732 gram olmuş çirkin kızım normalde paylaşmam ama siz paylaştınız diye bir kez de ben gösteriyim çirkin kızımı :))) maşallah benim kuzuma.

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 117
Herkese tekrar selamlar

Bugün gittim doktoruma, şükür iyiymiş kuzum, hatta önde bile çook sevindim.
Dünkü ağrılarım, gece olan bıçak saplanma tarzında ağrılar, bebeğimin hareket azlığı falan derken iyice gerilmiştim rahatladım. Doktorum artık sakin olmamı rahatlamamı söyledi.

Ağrılar önemli ağrılarmış ama tek başına ve zaman zaman oldukça bişey ifade etmez dedi.
Sık sık olursa gel mutlaka dedi,

Bide kuzum ters duruyormuş, oda biraz rahatsızlık yaratır dedi, hareketlerin çoğunu kasıklasımda hissetmemde bu yüzdenmiş zaten...

Çok şükür kendime geldim

Bende bugun gttim sag tarafimda tplanma ooldgunu syledm normal o falan ddi ama rahim anamolim odugu icin errken dogum olabilir ddi o otehlike hepp var ztn bnm iciiin . Ama ben takmiyorm artik bu haftaya nasil geldin o rahimle dyen bi dktr ble olmustu. Kimsenin laflarina aldiris etmeyin kizlar. Herseyi mutlaka doktorunza danisin ve bebeginizi saglikla vaktinde kucaginza alacaginiza inanin. Endise etmek ztn kotu dusunduruyor

allahım yerim ben bunu yaaa maşallah sUphanallah :)

Canım ne yaptın gittin mi doktora, ben gittim geldim bi sıkıntı yokmuş şükür,
ağrılar önemli ama ara ara oldukça korkma normal dedi. Bide bebeğim ters duruyormuş oda rahatsızlık verir dedi.

Pofudukcum ikinci doz mu acaba onun için çağırmış olabilir. Bu senin ilk aşın mıydı? Birde sen ayrıntılı ultrason a girmişmiydin,nereye yönlendiriyor hastane diye merak ettimde.
Yok canım ikinci dozumdu belki ben yanlış anladım gebelik takibi yazmış kağıda çünkü. Ben numunede recep beye gittim dedim ayrıntılı zamanım geldi. O da yazdı hemen ultrason bölümüne gönderdi gün verdiler orada. 2gun sonra cektirdim ama memnun kalmadım ben açıkçası. Ozele de o kadar para vermek istemediğimden bir daha çektirmedim. Doktorum zaten sağolsun herşeyine bakıyor.

bende kasıklarımda hissediyorum ama bnimki oturur vaziyette duruyor . Ters derken nasil ters onu anlamadm :/

Kızlar bişey merak ediyorum detaylı ultrasonu neden bu kadar pahalı yaptırıyorsunuz benimki normal muayene ücreti gibi 30 tl ye oldu ?????

Maşallah dünya güzeline herşey yolunda ne güzel hep böyle devam etsin inşallah. Kızın sağlıklı boşversene tabiki elimizde olsa bizde sadece 3,5 kilo almak ister çıkıncada kurtarmak isterdik ama o isler öyle olmuyormuş onlarda bizim sağlığımız için söylüyor illa ki ama bu saatten sonra yapacak birşeyler yok. Dediğin gibi bende oldum olası kabızlık problemi olan biriyim elden ne gelir denemedik yol kalmadı normale döneyim diye ama ııhhh

Bende ozele gidip 4d usg yaptirsam mi diyorum ama ben edirnede oturuyorm burda bi trakya bde ekol hastanesi var ozel olarak. Ucretleride ciktigiin dkra gore degisiyor.

Valla benim doktorumun çok şikayeti var onu bırakan hastalar kilo aldım diye demediği kalmıyor diye bırakıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.

Anladım canım, arkadaşlarım vardı karadeniz e giden yani yeni medical park a,özel bir yere yönlendiriyorlardı orda yaptırdın mı diye soracaktım. Bende haftaya gideceğim imperialde yaptıracağım yine birde özelde bir muayenehane varmış pek methettiler ona mı baktırsam diye kurtlandım öyle

hazırlık olarak neler yaptınız cok merak ediyorum kimisi yazmış birtek avizem kaldı fln diye bi moralim bozuldu :) bi kaç kıyafet ve battaniye dışında hıc hazırlık yapmadım ben
canım hiç endişe etme, bende daha bu hafta aldım, ki daha sadece kıyafet, Nisan'da izne ayrıldıktan sonra yapıcam herşeyi

Bnim ogluşta masallah 10 dkdır maç yapiyor heralde içerde :)
canım seninle benim aramda 3 gün var, gelişimleri de ay nı galiba, kilosu boyu çok yakındı seninkiyle. Ama benimki küçük pıtpıtlar dışında bişi yapmıyo, elimi koyduğumda kalp atışı duyar gibi çok hafif yani, el ense yatıyo sıpam :) napsam ki ya tembelime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…