2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayırlı olsun bebeğin... sanırım günlerimiz aynı... bende sat'a göre 28. haziran tahmini doğum tarihi

ne tatli ne tuzlu yani canim ne istiyo diye dusunuyorum tek tek yemekleri hepsi midemi bulandiriyo 1.5 yasindaki ogluma bile yemek yapamiyorum. cubuk kraker fikri guzel geldi ama simdi.

çubuk krakerden de midem bulandı artık. şimdi beyaz leblebiye başladım.

derinsuuu zaten o haftade bebekte problem yoksa doğumu önleyememek göz göre göre dr un salaklığı başka birşey değil benim arkadaşımın ikilzerinden biri gelişmedi dr birini doğutturup birini tuttu benim salak dr doğumun başladığını anlayamadı bile
neyse cnm sinirlenmicem artık bebişimde etkileniyor
kullandığın ilaçlar varmı şimdi görürsün bence keseyi de bebişide

bende yarın kalp atışını bi görsem ay sonra beni dr öle ayda bir defa çağırmasın dayanamam çıkar giderim ki 15 günde ben geldi diye

rahim yeteri kadar açılmazsa neşterle biraz açıyolarmış ama zaten onca sancının arasında neşterin acısını duymazsın bile sonra dikiyolarmış zaten. hayırlısı olsun canım benim. doğum nasıl olursa olsun cinsiyeti ne olursa olsun sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasib etsin de Rabbim :) o kadar benim duam bu :)

aminn springcim..

çubuk krakerden de midem bulandı artık. şimdi beyaz leblebiye başladım.

onu da deniycem bakalim. markete bile giremiyorum ki yaa.. bi de cok ilgiye muhtac hissediyorum kendimi. sizde de var mi boyle bisey? annem de yok hala yazlikta.. esim cok yogun calisiyo, kotuyum fln dedigimde butun gun yoruluyorum nolur sikayet etme diyor

doktora gitsem şuan için hiç bir şey gözükmeyecek. daha çok erken.. bekle diyecek ben beklerken saha çok stres yapacağım.. böyle beklemek daha stressiz :)

bu kadar sakin olduğuna göre ilk değil heralde bu kaçıncı

bu kadar sakin olduğuna göre ilk değil heralde bu kaçıncı
Bir oğlum var 6 yaşında.. bu sene başı 2.çocuk istedim korunmayı bıraktım ondan sonra 2 kaybım var (9 haftalık ve 6 haftalık kürtaj) bu sene bu 3.gebeliğim diğerlerinde erkenden dr.a gittim ama sonuç değişmedi ve kalp durması sonucu kaybettim. Şimdi sakin ve stres yapmadan beklemek istiyorum.. inşallah bu sefer kucağıma alırım..

sen de bebeğin doğduktan son kayınvaliden yokmuş gibi davranırsın :) en iyisini yapıyosun umursamamakla canım :)
Allahtan sürekli burda değil. aslında anlayamıyorum oğluma hamileykende hiç önemsememişti ama şimdi ölüyor onun için. eminim 2. dede aynı olacak benimseyemediği benim sanırım gülüp geçiyoruz eşimle.
Merhaba arkadaslar, ben de 2015 haziran anne adayiyim Allahin izniyle. Suan tek belirtim sık idrara cikiyorum. Rabbim herkese saglikli, hayirli bir gebelik donemi ve saglikli, hayirli evlatlar versin.:)
hoşgeldin canım aminn inşallah sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize

amin canım inşallah kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum

cnm hoşgeldin...
karın şişkinliği bende de oldu... belim heryerim şişti resmen :)
normalde bağırsak tembelliğim var benim... 10 günde bazen 2 haftada zorla o da kabız olurdum...
şimdi o kadar rahatladım ki....

ŞİMDİ BU ÖNERİM TÜM GEBİŞLERE :)

SABAH KALKTINIZ AÇ KARINLA BİR BARDAK SÜTE BİR TATLI KAŞIĞI BAL KOYUN AZ ISITIN İÇİN...
GÜN İÇİNDE DÜZENLİ OLARAK VE KARIN AĞRISI OLMADAN RAHATÇA DIŞARI ÇIKACAKSINIZ İNŞAALLAH...

BİR DE TABAĞA KOYDUKTAN SONRA YEMEKLERİNİZİN ÜSTÜNE NE YEMEK OLURSA OLSUN KİMYON EKİN YARIM CAY KAŞIĞI KADAR...
GAZ SIKIŞMASINI ENGELLİYOR...
BİRAZ FAZLA GAZ ATIYORSUNUZ :) AMA ÇOK RAHAT EDİYORSUNUZ...

nası unuttun kızAllah seni napmasın valla ben içimden sürekli sayıklama halindeyim? ben hamileyim. ben hamileyim. neeee ben hamile miyimmmmmm!! kendi ekndime içten çığlık ve ardından gülümseme.
unutma bir daha. bi şey olmamış zaten. hani oruçluyken unutup da yenilen yemek gibi. bozulmamış yani

canım ben ilk çocuguma hamile iken 6 cm kist varmış rahimde ama bir ay sonra yok olmuştu. rahim tertemizdi sıkma hiiiç canını
canımmm içimi ferahlattın inşallahh öyle olur benimkide.
inşallah gönlüne göre olur
insan bilmediği şeyden korkuyor tabikii ama kendini hiç kasma ve oku bol bol bide daha erken ileriki dönemlerde doğumu kolaylaştırıcı yöntemler var perine masajı, dualar vs onlarıda paylaşırız burda. birde face kullanıyorsan pozitif doğum ve izmir doğal doğum, istanbul doğum akademisinin sayfaları var tavsiye ederim.

Kasıklarda hafif sancısı olan varmı?bende ağrı gibi değilde hafif sancılar oluyo ilk başlarda normalmiş ama ben huzursuz oluyorum
evet canım bende de kasık sancısı oluyor arada. çok şiddetli değil ama hissedilir derecede. sağ-sol-orta her taraf olabiliyor. dr.um normal dedi. bel ağrılarım da olabiliyor ara ara. işte dikkat et kendine dedi, cinsel ilişki sık olmasın dedi. yani ağır kaldırma, zıp zıp zıplama, beline yüklenme falan. bunlara dikkat edelim. sonuçta vücutta yeni bir oluşum var, bir yerden belli edecek kendini değil mi? her şeyi de kafaya takarsak olmaz sanki? doğal diyelim doğal olsunhihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…