2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

merhaba beni de ekler misinizz.. 08.06.2015 - yasim 30 - 2. - kiz hissediyorum

VERİDĞİN BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM BEN ADA KIZIYIM BU YÜZDEN BALIK AŞIĞIYIM AMA EVİMDE HİÇ YAĞMADIM HEP DIŞARIYA ÇIKIYORDUK AMA ARTIK YAPMAM GEREK HAFTADA 2 GÜN YEMEM LAZIM BENİM DE

LİMONU ÇOK SEVİYORUM YİYORUM ELİME ALIP KURU ÜZÜMLERİDE DEİDĞİN GİBİ ÖZEN GÖSTEREYİM

ay kızlar siz daha bidiciksiniz oy oy ....
benim ilk anne olduğım yaştasınız.... endişeleriniz anlıyorum...
21 yaşımda bende hemen hamile kalmıştım...
insanda o yaşta gelecekle ilgili tereddütler oluyor....
işte gezmelerimiz engellenecek , bundan sonra sürekli bebekle dolanıcaz ...
kafamızın istediğinde istediğimizi yapma imkanımız olmucak....
daha erken mi ne ay olmasamıydı vs vs....
gülüyorum şimdi....
bebeşimiz yaradan Cenabı Hak...
iyiki o yaşta anne olmuşum.... bişi anlamadım nasıl büyüydü ama öyle güzel birşey ki ...
ilk aldım kucağima dünya orda durdu kızlar.... ağlama krizine girdim...
ne gezmesi tozması, ne özgürlük kısıtlanması , ne gelecek endişesi yaaaa.....
kucağınıza alın artık dünya gezme tozma gelecek hersey o....
Cenabı Hak bebeğinizi kucağiniza ilk aldığımızda o anda öyle bir annelik yüklüyor ki size...
sanki bırakın biri bebeğinize dokunacak insanların bakışlarında bile koruma içgüdüsüne giriyorsunuz...
ben ki davul çal umursamam, deprem olsa kalkmam yatağimdan o derece rahattım...
bebeğim olunca uyanıp uyanıp gece acaba nefes alıyormu , üstü açıldımı, ağzına burnuna bişi degermi uyurken...
her an uyanıp bakıyordum... bebek derin uyuyor ben az okunup hareket ettiriyordum düşünün...
hiiiiç endişeniz olmasın.... alın hele bi sağ sağlim minnoşları kucağınıza işte hayat o zaman başlıyor.... :)

bi pazar sabahı uyandım ağrıyla aradım hastaneye gittik oda geldi baktı bebek iyi dedi eve yolladı sancılarımın doğum sancısı olduğunu anlamadı sonrası molum zaten şimdi riskli gebelik uzmanı seçtim kan sulandırıcı iğneler progestanar vitaminler başladık ama 12. hafta eğer o ölçümü yapmasın ertesi gün değiştiririm dr u artık kimseye güvenim kalmadı benim
çalışıyormusun sende cnm ben çalışıyorum zor oluyor biraz izin kullanmam

bu arada kızlar meryem suresini de hamilelik süresince 40 defa okumak çok iyiymiş hatta 40. sını doğuma giderken bir yakınınızda okuyabilir. birde Allah Abese suresi 20. ayette "biz onun ana rahmindeki yolunu kolaylaştırdık" buyuruyor. Rabbim veriyor bu teminatı. "Rabbim vadettiğin kolaylığı bana da nasip et" diye dua edebilirsiniz kızlar arapçası Sümme sebbila yessirah.

cnm ton baligi gebelikte iyi degil diye biliyorum ama yeniden bi arastirmak veya doktora sormak lazim. fazla miktarda agir metal iceriyormus.

Seninde eline saglik canim, güncellemissin ilk mesajimizi , daha güzel oldu böyle
Bende listemizin ilk mesajini güncelledim umarim herkes görürde yazmaz benide ekle diye :)
Olmadi sana transfer ederim

Allah razı olsun sabah annem yemeklerimi yaptı gitti.

Eşimde yoğun çalışmasına rağmen akşamları kızımın derslerini yaptırır, sen dinlen der, meyvemizi vs. getirir. Allahtan yorgunum demez. Çünkü gerçekten hasta olduğumu biliyor, nazlı değilim.

bende progestan jel kullanıyorum vede kan sulandırıcı. biizmki tüp bebk daha kullanmaya devam edıcem hadfatada 1 de prulton depot iğne oluyorum.
aynen cnm çalışıyorum çok zorlanıyorum bende uyku basıyor acayip, ama rahıme dikiş atılma olayı olursa çalışamam rapor alırım benım riskli gebelik doktorum kal atısını duyunca gel dedı her hafta takıp edicek sanırsam enfeksyonu ve rahım boyunu.. nasip bundan sonrası yarın bi keseyı göreyim de adım adım ilerleriz inş..

cnm ton baligi gebelikte iyi degil diye biliyorum ama yeniden bi arastirmak veya doktora sormak lazim. fazla miktarda agir metal iceriyormus.
evet ton balığı yerine taze balık öneriliyor, hatta yüzey balığı tavsiye ediliyor, dip balıklarında metal oluyor diye. onlar da hamsi, istavrit, palamut falan. malesef mezgit dip balığıymış.duyunca çok üzüldüm. duymasaydım iyiydi.

Seninde eline saglik canim, güncellemissin ilk mesajimizi , daha güzel oldu böyle
Bende listemizin ilk mesajini güncelledim umarim herkes görürde yazmaz benide ekle diye :)
Olmadi sana transfer ederim
Tamam tatlım beniiim, sayende vallahi o kodları yazmasaydın ben nerden eklerdiiim

bir ben miyimbulantıdan bütün gün yatan..kızlar 28 ekimde cagırdı beni kalp atışları için..ama ben hiç birşey yiyemiyorum yudum yudum su içiyorum (kusmuyorum )erkene alsammı randevuyu..biişey yiyememem sorunmu?

Artık gelişmelerime gelebiliriiiim...
Dün hastanede işim vardı... Dayanamadım ne edeyim
Gideyim erkenden bir gireyim ne olacak sanki dedim veeeee bebişimin kalp atışlarını gördüüükkk... minnoş 5mm di , bembeyaz melek gibi , pıt pıt hareket ediyordu , o kadar duygulandım ki , dünden beri gitmiyor gözümün önünden ufaklığım...
Rabbim herkese nasip etsin , benzersiz bir duygu

Bir şey yememenin bebeğe etkisi olmaz canım , ancak sen halsiz düşersin, fakat doktor sana mide bulantısı için ilaç verebilir , istersen erkene al sen bilirsin , yada şimdi git sonra yine gidersin... Allah yardım etsin bu bulantılar dena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…