- 26 Haziran 2010
- 30
- 15
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.021
Arkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık ,tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın
inşallahh güzel haberlerle gel bizeyarın 16,30 doktor randevumuzu aldık bakalımmm
hayırlısıyla inş. kalp atışlarını duyarızz
işler güçler yazamıyorum bugün çok ama takipteyim siziiii
canım bu yan resimdeki oğlun mu? maşallah ne tatlı bi şey o öyle ya?
VERİDĞİN BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM BEN ADA KIZIYIM BU YÜZDEN BALIK AŞIĞIYIM AMA EVİMDE HİÇ YAĞMADIM HEP DIŞARIYA ÇIKIYORDUK AMA ARTIK YAPMAM GEREK HAFTADA 2 GÜN YEMEM LAZIM BENİM DEcnm bende çay koliğim....
ama nette araştırdım ayrıca doktorumun önerisi...
cayın içine birkaç damla limon sıkınca demiri öldürme etkisi kalkıyormuş...
birçok dr aynı şeyi söylüyor
birde ben hergün 21 tane kuru üzüm yiyorum.... hepsine tek tek besmele çekiyorum... demir için çok faydalı...
cevizi de az az bala batırarak yiyorum... 2 ceviz yeterliymiş...
mutlaka balık yememiz lazım ayrıca... evde kokusu vs rahatsız olacaksan kücük dardaneller var ona güzelce sık limonu ye...
balık hastası oldugum için hergün onuda yiyorum...
RABBİM cümlemize bebeğimizi iyi beslememizi nasip etsi inşaallah :)
bi pazar sabahı uyandım ağrıyla aradım hastaneye gittik oda geldi baktı bebek iyi dedi eve yolladı sancılarımın doğum sancısı olduğunu anlamadı sonrası molum zaten şimdi riskli gebelik uzmanı seçtim kan sulandırıcı iğneler progestanar vitaminler başladık ama 12. hafta eğer o ölçümü yapmasın ertesi gün değiştiririm dr u artık kimseye güvenim kalmadı benimcnm sende bundan sonra riskli gebelık uzmanına git rahım boyu falan hep kontrol altında tutulmalı. benım enfeksyondan dolayı kasılmam olmuştu ama eksik ilaç kullanımından kesem delındi.. mecburi doğum oldu..
şimdi vitamınlerımı kullanıyorum cnm. inşallah yarın hayırlı haberlerle ayrılım doktordan çok heyecanlıyım..
inş duyarsın sende cnm bundan sonrası güzel olacak inşallah..
geçmiş geçmişte kaldı ama çok acı bir tecrübe ile.. kaderimiz buymuş, inş bundan sonrası güzel olur hepimiz için.
mutlaka balık yememiz lazım ayrıca... evde kokusu vs rahatsız olacaksan kücük dardaneller var ona güzelce sık limonu ye...
balık hastası oldugum için hergün onuda yiyorum...
RABBİM cümlemize bebeğimizi iyi beslememizi nasip etsi inşaallah :)
yerim ben bu şekeri ya. saçlar da süper. Allah nazardan saklasın. bayıldım oğluna. kızın da pek güzel olur senin şimdi:)evet oglum :) afacanim benim abi olacak insallah
Arkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık ,tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın
onu da deniycem bakalim. markete bile giremiyorum ki yaa.. bi de cok ilgiye muhtac hissediyorum kendimi. sizde de var mi boyle bisey? annem de yok hala yazlikta.. esim cok yogun calisiyo, kotuyum fln dedigimde butun gun yoruluyorum nolur sikayet etme diyor
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/10/gebelikte-ton-balii-yiyebilir-miyim.htmlcnm ton baligi gebelikte iyi degil diye biliyorum ama yeniden bi arastirmak veya doktora sormak lazim. fazla miktarda agir metal iceriyormus.
bi pazar sabahı uyandım ağrıyla aradım hastaneye gittik oda geldi baktı bebek iyi dedi eve yolladı sancılarımın doğum sancısı olduğunu anlamadı sonrası molum zaten şimdi riskli gebelik uzmanı seçtim kan sulandırıcı iğneler progestanar vitaminler başladık ama 12. hafta eğer o ölçümü yapmasın ertesi gün değiştiririm dr u artık kimseye güvenim kalmadı benim
çalışıyormusun sende cnm ben çalışıyorum zor oluyor biraz izin kullanmam
evet ton balığı yerine taze balık öneriliyor, hatta yüzey balığı tavsiye ediliyor, dip balıklarında metal oluyor diye. onlar da hamsi, istavrit, palamut falan. malesef mezgit dip balığıymışcnm ton baligi gebelikte iyi degil diye biliyorum ama yeniden bi arastirmak veya doktora sormak lazim. fazla miktarda agir metal iceriyormus.
aynen öyle valla şükür etmek lazım çok şükür Rabbim verdi Hepimize sağlıkla doğsunlar tamamdır inşallah..aminn canım inşallah Rabbime emanet. hakkımızda neyi takdir ederse hayırlısı o dur diyorum..
Tamam tatlım beniiim, sayende vallahi o kodları yazmasaydın ben nerden eklerdiiimSeninde eline saglik canim, güncellemissin ilk mesajimizi , daha güzel oldu böyle
Bende listemizin ilk mesajini güncelledim umarim herkes görürde yazmaz benide ekle diye :)
Olmadi sana transfer ederim
Bir şey yememenin bebeğe etkisi olmaz canım , ancak sen halsiz düşersin, fakat doktor sana mide bulantısı için ilaç verebilir , istersen erkene al sen bilirsin , yada şimdi git sonra yine gidersin... Allah yardım etsin bu bulantılar denabir ben miyimbulantıdan bütün gün yatan..kızlar 28 ekimde cagırdı beni kalp atışları için..ama ben hiç birşey yiyemiyorum yudum yudum su içiyorum (kusmuyorum )erkene alsammı randevuyu..biişey yiyememem sorunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?