2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Arkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık , tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın

cnm bende çay koliğim....
ama nette araştırdım ayrıca doktorumun önerisi...
cayın içine birkaç damla limon sıkınca demiri öldürme etkisi kalkıyormuş...
birçok dr aynı şeyi söylüyor

birde ben hergün 21 tane kuru üzüm yiyorum.... hepsine tek tek besmele çekiyorum... demir için çok faydalı...

cevizi de az az bala batırarak yiyorum... 2 ceviz yeterliymiş...

mutlaka balık yememiz lazım ayrıca... evde kokusu vs rahatsız olacaksan kücük dardaneller var ona güzelce sık limonu ye...
balık hastası oldugum için hergün onuda yiyorum...

RABBİM cümlemize bebeğimizi iyi beslememizi nasip etsi inşaallah :)

Merhaba canım.. hayırlı olsun bebeğin... kuru üzümün rengi önemli mi. siyah mı yiyoruz diğerinde mi

07.06.2015/ 30 / 1. eklersen sevinirim canım.

ay koptum Allah iyi etsin seniiii

yarın 16,30 doktor randevumuzu aldık bakalımmm
hayırlısıyla inş. kalp atışlarını duyarızz
işler güçler yazamıyorum bugün çok ama takipteyim siziiii

cnm sende bundan sonra riskli gebelık uzmanına git rahım boyu falan hep kontrol altında tutulmalı. benım enfeksyondan dolayı kasılmam olmuştu ama eksik ilaç kullanımından kesem delındi.. mecburi doğum oldu..
şimdi vitamınlerımı kullanıyorum cnm. inşallah yarın hayırlı haberlerle ayrılım doktordan çok heyecanlıyım..
inş duyarsın sende cnm bundan sonrası güzel olacak inşallah..
geçmiş geçmişte kaldı ama çok acı bir tecrübe ile.. kaderimiz buymuş, inş bundan sonrası güzel olur hepimiz için.

kızlar ben de hergün 20 tane salavat-ı tefriciye çekmeyi düşünüyorum 4444 e tamamlandığında dua kabul olurmuş bebeğim doğana kadar hergün çekeyim diyorum sağlıkla gelsin meleğim diye

teşekkür ederim canım takip ederim..

benide eklermisin yaşım 22 kız hssediyorum doğum tarihi:28*06*2015

merhaba....kısmetse 29.06.2015 30 yaşındayım 2.çocuğum kız hissediyorum :)

maşaallah sana bacım

Merhaba canım.. hayırlı olsun bebeğin... kuru üzümün rengi önemli mi. siyah mı yiyoruz diğerinde mi
amin cnm cümlemize inşaallah...
bildiğin kuru üzüm hiç farketmez....
yeterki RABBİM şifasını verir...

en iyisini yapıyorsun stres yapma sakın Allahın izni ile birşey olmaz , Allahın koruduğunu hiçbirşey korumaz ..

belirtilerin ne durumda ayşegül var mı bişeyler hissediyo musun?
Bende iştahsızlık başladı ikinci hamileliğim gibi ondada böyleydi ve kız hissediyordum bunu da öyle hissediyorum.. ağzımın tadı değişik bulantım yok daha kasıklarımda hareketlilik var o kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…