myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.941
ayyyyybu ne kadar güzel bir video arkadaşlar mutlaka izleyin
canım dün ilk muayeneme gittim doktor keseyi tam olarak göremedi betahcg istedi. sağ ve sol yumurtalığımda 4cm ve 3 cm boyutlarında kist varmış onları gördü ve bazı tahliller istedi. betahcg 1143 tü ona göre gebelik var dedi. ama diğer istediği tahlilde ca125 onda değerler yüksek çıkınca perşembe gününe renkli ultrason istedi. en son 22 ağustosta gitmiştim doktora ve o zaman rahmin tertemiz demişti . kistlerden dolayı üzüldüm ama gebeliktede değerler yüksek çıkabiliyormuş şimdi umudum ultrasonda inşallah temiz çıkarsa derin bir nefes alacağıö.Sen neden üzdün kendini neyin var?
Allah yüzüne baksın canım inşallah temiz çıkar.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..canım dün ilk muayeneme gittim doktor keseyi tam olarak göremedi betahcg istedi. sağ ve sol yumurtalığımda 4cm ve 3 cm boyutlarında kist varmış onları gördü ve bazı tahliller istedi. betahcg 1143 tü ona göre gebelik var dedi. ama diğer istediği tahlilde ca125 onda değerler yüksek çıkınca perşembe gününe renkli ultrason istedi. en son 22 ağustosta gitmiştim doktora ve o zaman rahmin tertemiz demişti . kistlerden dolayı üzüldüm ama gebeliktede değerler yüksek çıkabiliyormuş şimdi umudum ultrasonda inşallah temiz çıkarsa derin bir nefes alacağıö.
aynennnGüzel düşünün olumlu düşünün hiç birşey için üzmeyin kendinizi sağlıklı bebekler getirelim dünyaya inşallah
ben daha dün gittim bu perşembe yine çağırdı keseyi net görmek içinNe sıklıkla doktora gidiyosunuz kontrollerinizin sıklığı ne?
canım annelik öyle birşeyki başına gelmeden anlayamıyorsun bunda yaşın hiçbir önemi yok aslında. ve bence hissediyordur bol bol konuş yavrunla.Bende 4 aylık evliyim birde 22 yaşımdayım hazır değilim anneliğe aslında, daha bir aylık içimdeki minik şey gerçekten hissediyormudur ki daha o minnacık ama
hissetmez mi kuzum ya. o orda artık. nokta kadar bile olsa orda :) şuan sana yok gibi geliyo biliyorum bana da öyle geliyo kaldı ki ben daha görmedim duymadım bile. sadece keseyi gördük. düşün; kalp atışını duyanlar bile inanamıyomuş orda olduğuna ama var.Bende 4 aylık evliyim birde 22 yaşımdayım hazır değilim anneliğe aslında, daha bir aylık içimdeki minik şey gerçekten hissediyormudur ki daha o minnacık ama
Allah razı olsun canım inşallahhhAllah yüzüne baksın canım inşallah temiz çıkar.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Kisiye gore degisiyor be cnm bende oglumda tatli yemistim.ye tatliyi dogur hakkiyi bende tuttu ama cogu kiside farkli.kisacasi herzamanki gibi allahin dedigi oluyorcnm ben hep turşu sevmişimdir ama ilk hamileliğimde de normal oranda yiyordum bunda ise geçen gecenin bi yarısı canım fasulye turşusu istedi mesela kocamı yolladım buldu sağolsun dünde koca bi tabak lahana turşusu yedim ve canım aşırı turşu kavurması istiyor annem karadenizli de benim ordan ama oğlum mu olacak demek bu bilmiyorum kızımda tatlı yiyorum diye herkes senin oğlun olacak diyordu bide son aylarında deli gibi karpuz ve dondurma yemiştim kızımda çok uzadı karıştı sanki neyse bizde böyleydi
hissetmez mi kuzum ya. o orda artık. nokta kadar bile olsa orda :) şuan sana yok gibi geliyo biliyorum bana da öyle geliyo kaldı ki ben daha görmedim duymadım bile. sadece keseyi gördük. düşün; kalp atışını duyanlar bile inanamıyomuş orda olduğuna ama var.
bu bize bahşedilen en büyük sorumluluk. onunla güçleniceksin sen. 22 yaşındasın hazır değilim deme hazırsın ki Allah sana verdi onu; ve onunla beraber büyüyceksin kimbilir neler öğreticek sana.
Rabbime şükürler olsun ki kadınım ve hamile kaldım. isteyen , hak eden herkese nasib etsin Allahım..
evet onunla konuşucam onu çok sevicem inşallah..aynennn
ben daha dün gittim bu perşembe yine çağırdı keseyi net görmek için
canım annelik öyle birşeyki başına gelmeden anlayamıyorsun bunda yaşın hiçbir önemi yok aslında. ve bence hissediyordur bol bol konuş yavrunla.
canım dün ilk muayeneme gittim doktor keseyi tam olarak göremedi betahcg istedi. sağ ve sol yumurtalığımda 4cm ve 3 cm boyutlarında kist varmış onları gördü ve bazı tahliller istedi. betahcg 1143 tü ona göre gebelik var dedi. ama diğer istediği tahlilde ca125 onda değerler yüksek çıkınca perşembe gününe renkli ultrason istedi. en son 22 ağustosta gitmiştim doktora ve o zaman rahmin tertemiz demişti . kistlerden dolayı üzüldüm ama gebeliktede değerler yüksek çıkabiliyormuş şimdi umudum ultrasonda inşallah temiz çıkarsa derin bir nefes alacağıö.
of of yarama tuz bastınfasulye turşusu istedi mesela kocamı yolladım buldu sağolsun dünde koca bi tabak lahana turşusu yedim ve canım aşırı turşu kavurması istiyor
amin kuzum benim. ben de büyük değilim ya bi yaş var aramızda 91 haziran doğumluyum. 23 yani. bebeklerimizin de olacağı gibi ikizler burcuyum :)
spring çoook teşekjkür ederim şuan çok duygulandım biz beraber büyüyüeceğiz inşallah çocuğumla.. çok tatlısın gerçekten Allah cümlemizin yavrusunu sen kaç yaşındasın:))
amin kuzum benim. ben de büyük değilim ya bi yaş var aramızda 91 haziran doğumluyum. 23 yani. bebeklerimizin de olacağı gibi ikizler burcuyum :)
inşallah serpilcim bende kafamdan tüm kötü düşünceleri sildim.İnşallah kötü bişey yokturrr.. bizi habersiz bırakma.
dün itibariyle bütün ailem öğrendiGerçekten çok cesaretli ve olgunsun maşallah sana.. ben başak burcuyum eşimde başak :)) valla ben daha anneme söyleyemedim korkuyorum sizinkilerin haberi var mı
bnm eşim de başak burcu. ya aileme aslında anneme ilk gün gidip söyledim. "iyi halt ettin" dediGerçekten çok cesaretli ve olgunsun maşallah sana.. ben başak burcuyum eşimde başak :)) valla ben daha anneme söyleyemedim korkuyorum sizinkilerin haberi var mı
valla benimde ikinci ilki erkekti . hatta hiç tatlı sevmememe rağmen yarım kilo baklava yemistim. ama sonra hep ekşi istedi .şimdide tatlı hiç istemiyorumArkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?