2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende 4 aylık evliyim birde 22 yaşımdayım hazır değilim anneliğe aslında, daha bir aylık içimdeki minik şey gerçekten hissediyormudur ki daha o minnacık ama

Sen neden üzdün kendini neyin var?
canım dün ilk muayeneme gittim doktor keseyi tam olarak göremedi betahcg istedi. sağ ve sol yumurtalığımda 4cm ve 3 cm boyutlarında kist varmış onları gördü ve bazı tahliller istedi. betahcg 1143 tü ona göre gebelik var dedi. ama diğer istediği tahlilde ca125 onda değerler yüksek çıkınca perşembe gününe renkli ultrason istedi. en son 22 ağustosta gitmiştim doktora ve o zaman rahmin tertemiz demişti . kistlerden dolayı üzüldüm ama gebeliktede değerler yüksek çıkabiliyormuş şimdi umudum ultrasonda inşallah temiz çıkarsa derin bir nefes alacağıö.

Allah yüzüne baksın canım inşallah temiz çıkar.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Güzel düşünün olumlu düşünün hiç birşey için üzmeyin kendinizi sağlıklı bebekler getirelim dünyaya inşallah
aynennn
Ne sıklıkla doktora gidiyosunuz kontrollerinizin sıklığı ne?
ben daha dün gittim bu perşembe yine çağırdı keseyi net görmek için
Bende 4 aylık evliyim birde 22 yaşımdayım hazır değilim anneliğe aslında, daha bir aylık içimdeki minik şey gerçekten hissediyormudur ki daha o minnacık ama
canım annelik öyle birşeyki başına gelmeden anlayamıyorsun bunda yaşın hiçbir önemi yok aslında. ve bence hissediyordur bol bol konuş yavrunla.

hissetmez mi kuzum ya. o orda artık. nokta kadar bile olsa orda :) şuan sana yok gibi geliyo biliyorum bana da öyle geliyo kaldı ki ben daha görmedim duymadım bile. sadece keseyi gördük. düşün; kalp atışını duyanlar bile inanamıyomuş orda olduğuna ama var.
bu bize bahşedilen en büyük sorumluluk. onunla güçleniceksin sen. 22 yaşındasın hazır değilim deme hazırsın ki Allah sana verdi onu; ve onunla beraber büyüyceksin kimbilir neler öğreticek sana.
Rabbime şükürler olsun ki kadınım ve hamile kaldım. isteyen , hak eden herkese nasib etsin Allahım..

Kisiye gore degisiyor be cnm bende oglumda tatli yemistim.ye tatliyi dogur hakkiyi bende tuttu ama cogu kiside farkli.kisacasi herzamanki gibi allahin dedigi oluyor

spring çoook teşekjkür ederim şuan çok duygulandım biz beraber büyüyüeceğiz inşallah çocuğumla.. çok tatlısın gerçekten Allah cümlemizin yavrusunu sen kaç yaşındasın:))

evet onunla konuşucam onu çok sevicem inşallah..

İnşallah kötü bişey yokturrr.. bizi habersiz bırakma.

fasulye turşusu istedi mesela kocamı yolladım buldu sağolsun dünde koca bi tabak lahana turşusu yedim ve canım aşırı turşu kavurması istiyor
of of yarama tuz bastın benim de iki gündür deli gibi turşu kavurma çekiyo canım. fasulye turşusunun kendisini değil ama ne hikmetse :)
Batı karadenizliyiz biz ama severiz turşu kavurmasını. annem de müsait olamadı bi türlü yapamadı. deliriyorum kavurmaaa diye
pazar günü de inat gibi apartmanda yapmışlar kapı kapı gezicektim üstüme bi tabak kavurma atın diye
işten geç çıkmasam gidip alıcam turşucudan kendi kendime yapıcam ama neyseki annemin arkadaşı var Giresunlu o da , o yapıcakmış bana bugün :) çok mutluyum

spring çoook teşekjkür ederim şuan çok duygulandım biz beraber büyüyüeceğiz inşallah çocuğumla.. çok tatlısın gerçekten Allah cümlemizin yavrusunu sen kaç yaşındasın:))
amin kuzum benim. ben de büyük değilim ya bi yaş var aramızda 91 haziran doğumluyum. 23 yani. bebeklerimizin de olacağı gibi ikizler burcuyum :)

amin kuzum benim. ben de büyük değilim ya bi yaş var aramızda 91 haziran doğumluyum. 23 yani. bebeklerimizin de olacağı gibi ikizler burcuyum :)

Gerçekten çok cesaretli ve olgunsun maşallah sana.. ben başak burcuyum eşimde başak :)) valla ben daha anneme söyleyemedim korkuyorum sizinkilerin haberi var mı

haziran yağmuru bende de var aynı sorun kahverengi akıntı ilk çocugumda da olmuştu. doktora sor . kırmızıya dönersen bel ağrısı olursa emen acile git. gebelikte kahverengi akıntı oluyor sıklıkla

İnşallah kötü bişey yokturrr.. bizi habersiz bırakma.
inşallah serpilcim bende kafamdan tüm kötü düşünceleri sildim.
Gerçekten çok cesaretli ve olgunsun maşallah sana.. ben başak burcuyum eşimde başak :)) valla ben daha anneme söyleyemedim korkuyorum sizinkilerin haberi var mı
dün itibariyle bütün ailem öğrendi

arkadaslar bu bulanti beni mahvetti. butun gunum rezil geciyor. ilk hamileligimde yoktu hic bulantim ne kadar rahat gecirmisim meger. henuz kusma yok ama beni cok kisitlayan bir bulanti. acikiyorum ama canim hicbisey istemiyo ne yesem diye dusundukce midem bulaniyo. mutfaga bile hiremiyorum. beni biraksaniz her ogun yogurtlu makarna yicem :)

bulantisi olan arkadaslar siz neler yiyosunuz biraz paylassak iyi gelen seyleri biz de yesek?
bi de ilac kullanmaya baslayan var mi bulanti icin?

bnm eşim de başak burcu. ya aileme aslında anneme ilk gün gidip söyledim. "iyi halt ettin" dedi şaka bi yana daha erken olduğunu düşünüyolardı. bnm işim oturmamıştı, (ki hala oturmadı başka iş bulsam çıkıcam hemen! ) eşimin işi oturmamıştı ,aramızda bazı sıkıntılarımız vardı falan ama şimdi yeni bi işe girdi ssk başladı. bana prenses gibi davranıyo :) inşallah herşey iyiye gidicek ve onlar da kabullendiler mecburlar çünkü başka şansları yok

Arkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
valla benimde ikinci ilki erkekti . hatta hiç tatlı sevmememe rağmen yarım kilo baklava yemistim. ama sonra hep ekşi istedi .şimdide tatlı hiç istemiyorum

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk hamileliğim 10. Haftada düşükle sonuçlanmıştı doktorun troid hastalığımın üzerinde durmaması ve ilaç kullandırmaması üzerine olduğunu sanıyorum. Yaklaşık 2 sene geçti ve Allah yeniden bir çocuk bahşetti. Dilerim hepimiz işinş bilen doktorlarla sorunsuz hamilelikler geçiririz ve hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alabiliriz.. Aranızda bebeğin cinsiyetini hisseden varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…