- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.041
ben de aklıma geldikçe okuyorum canım...
Yapıldı kusum , ilk sayfamıza bakarsan istenilen bilgileri yaz , seni de ekleyeyimLİSTE YAPILDIMI ARKADAŞALR :)
bir ben miyimbulantıdan bütün gün yatan..kızlar 28 ekimde cagırdı beni kalp atışları için..ama ben hiç birşey yiyemiyorum yudum yudum su içiyorum (kusmuyorum )erkene alsammı randevuyu..biişey yiyememem sorunmu?
Elbette , müthiş olur... Kuran-i kerim'den her daim feyiz almak gerekir :)biz 2012 haziran anneleri topiğimizde cüz vermiştik herkese
doğumumuz olana kadar hatimlerimiz olmuştu.
bu topiğimiz de de yapabilir miyiz acaba??
Artık gelişmelerime gelebiliriiiim...
Dün hastanede işim vardı... Dayanamadım ne edeyim
Gideyim erkenden bir gireyim ne olacak sanki dedim veeeee bebişimin kalp atışlarını gördüüükkk... minnoş 5mm di , bembeyaz melek gibi , pıt pıt hareket ediyordu , o kadar duygulandım ki , dünden beri gitmiyor gözümün önünden ufaklığım...
Rabbim herkese nasip etsin , benzersiz bir duygu
Artık gelişmelerime gelebiliriiiim...
Dün hastanede işim vardı... Dayanamadım ne edeyim
Gideyim erkenden bir gireyim ne olacak sanki dedim veeeee bebişimin kalp atışlarını gördüüükkk... minnoş 5mm di , bembeyaz melek gibi , pıt pıt hareket ediyordu , o kadar duygulandım ki , dünden beri gitmiyor gözümün önünden ufaklığım...
Rabbim herkese nasip etsin , benzersiz bir duygu
ay kızlar siz daha bidiciksiniz oy oy ....
benim ilk anne olduğım yaştasınız.... endişeleriniz anlıyorum...
21 yaşımda bende hemen hamile kalmıştım...
insanda o yaşta gelecekle ilgili tereddütler oluyor....
işte gezmelerimiz engellenecek , bundan sonra sürekli bebekle dolanıcaz ...
kafamızın istediğinde istediğimizi yapma imkanımız olmucak....
daha erken mi ne ay olmasamıydı vs vs....
gülüyorum şimdi....
bebeşimiz yaradan Cenabı Hak...
iyiki o yaşta anne olmuşum.... bişi anlamadım nasıl büyüydü ama öyle güzel birşey ki ...
ilk aldım kucağima dünya orda durdu kızlar.... ağlama krizine girdim...
ne gezmesi tozması, ne özgürlük kısıtlanması , ne gelecek endişesi yaaaa.....
kucağınıza alın artık dünya gezme tozma gelecek hersey o....
Cenabı Hak bebeğinizi kucağiniza ilk aldığımızda o anda öyle bir annelik yüklüyor ki size...
sanki bırakın biri bebeğinize dokunacak insanların bakışlarında bile koruma içgüdüsüne giriyorsunuz...
ben ki davul çal umursamam, deprem olsa kalkmam yatağimdan o derece rahattım...
bebeğim olunca uyanıp uyanıp gece acaba nefes alıyormu , üstü açıldımı, ağzına burnuna bişi degermi uyurken...
her an uyanıp bakıyordum... bebek derin uyuyor ben az okunup hareket ettiriyordum düşünün...
hiiiiç endişeniz olmasın.... alın hele bi sağ sağlim minnoşları kucağınıza işte hayat o zaman başlıyor.... :)
DİĞER TOPİĞE YAZDIM BENDE :)Yapıldı kusum , ilk sayfamıza bakarsan istenilen bilgileri yaz , seni de ekleyeyim
yasini şerif de yapalım... ben kuranı okurken zorlanıyorum ama yasini hızlı okuyabiliyorum.. benim gibi olanlar da yasın okuruz hem hatim olur hem 41 yasinlerimiz olurElbette , müthiş olur... Kuran-i kerim'den her daim feyiz almak gerekir :)
Ben duyuru olarak paylaşırım , eğer yeterli katılım olursa başlatırız :)
Bir şey yememenin bebeğe etkisi olmaz canım , ancak sen halsiz düşersin, fakat doktor sana mide bulantısı için ilaç verebilir , istersen erkene al sen bilirsin , yada şimdi git sonra yine gidersin... Allah yardım etsin bu bulantılar dena
Sadece sen olur musun bende aynıyım.
Şuan resmen kıvranıyorum.
aa bak bana jel vermedi 200 mg ilacını verdibende progestan jel kullanıyorum vede kan sulandırıcı. biizmki tüp bebk daha kullanmaya devam edıcem hadfatada 1 de prulton depot iğne oluyorum.
aynen cnm çalışıyorum çok zorlanıyorum bende uyku basıyor acayip, ama rahıme dikiş atılma olayı olursa çalışamam rapor alırım benım riskli gebelik doktorum kal atısını duyunca gel dedı her hafta takıp edicek sanırsam enfeksyonu ve rahım boyunu.. nasip bundan sonrası yarın bi keseyı göreyim de adım adım ilerleriz inş..
aa bak bana jel vermedi 200 mg ilacını verdi perişan ediyor beni o ilaç ilk zamanlar bayılıyorum filan zannettim bi kaç baş dönmesi bi leylalık sorma gitsin şimdi bünyem alıştı sanrım daha iyiim hiç şikayetimde yok benim korkuyorum da yolunda gitmeyen birşeyler olucak diye şikayetsiz olunca
Amiiin , inşaAllah hep beraber güzel haberlerle gelelim canlarımOh ne güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Hep güzel haberlerle gelin inş.
Darısı bizlerin başına.
ayy masallahh
3 kasim gelsede bende görsem çokkkk özledim yaa
Elbette , müthiş olur... Kuran-i kerim'den her daim feyiz almak gerekir :)
Ben duyuru olarak paylaşırım , eğer yeterli katılım olursa başlatırız :)
metpamid vermişti o anksiyete yapıyor bende..aminn Allah yardımcımız olsunn
Amiiin , inşaAllah hep beraber güzel haberlerle gelelim canlarım
Oyyy çok özleniyor di miii , inşaAllah zaman çabucacık geçiyor sen hiç merak etme
hiç jelle başına iş çıkartma diyorsun yanicnm jel de çok iğrenç bişi geri geliyor sürekli ama daha etkiliymiş..
aynen benım değerın ılk yukselmeye başladıında baş donmesi bulantı falan olmuştu sanırım bunyem alıştı ama geçen gebelıimde 7. hafta bitiminde bulantılar başlamıştı daha erken sanırım..arada batmalar hissediyorum rahımde o da her gun olmuyor bile çok arada oluyor.
OLUYORDUR HERHALDE ARKADAŞLAR HANGİ FOLİK ASİTİ KULLANIYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA BENİMKLİNDE B12 VE FOSFFAT VARDI DOKTORUM ÖNERMİŞTİ İLK GEBELİĞİMDE BİRAZ PAHALI AMA FAYDASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?