- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.361
Bendede cok az oluyordu bu pedlerden vamis eczanede fakat mal3sef bulamadim ben. Ablam.kullanmisti ondan biliyorum. Ozellikle son aylarda boyle bi sıkıntı cok olurmus. Lazim olacak yani bi cogumuzaa. Bisey cikmamasina sevindmslm cnm biraz once hastaneden geldim o dedigin pedlerden test yaptik Allaha sukur bir sey cikmadi 1 tanede yedek aldim yanima yarina kadr kontrol edicem yine
Masallah cnm sen mayis ortalarinda doguracaksin oyle gecti birden icimden birden bak:)))Selam annisler
Biz bugun kuzenimin nisanindaydik. Buda fotografimiz 6 aylik olduk artik buyuyoruz :)))
Eki Görüntüle 1427211
Cok azaz ise problem.yok. eger akinti renkli kokusu kotuyse ozaman problem Vardir cnm.Kizlar akintisinda artis olan var mi ? Tetenek oldum iyice yarin dktora gidicem ama bilemedim seffaf akinti geliyor surekli az az
Yok canim koku ve renk yok. Bebegin suyu mudur diye telaslandim. Erken dogum riskim var. Bazen karnimin sag tarafinda toplanma oluyor ya ondan. Suyum mu geldi acaba diyorum ya stres yapmak istemiyorum ama kendiliginden oluyooCok azaz ise problem.yok. eger akinti renkli kokusu kotuyse ozaman problem Vardir cnm.
benim de akıntımda artış var doktora gittim idrarımda bol lökosit bol eritrosit çıktı.enfeksiyondan olmuş.bende korkuyla gittim ama çok şükür değilmiş.ilac kullandım geçmesini bekliyorum.renksiz ve kokusuz ise telaşlanma diyolar.inşallah senin öyle bişeyin de yoktur canım keşke hiç stres yapmasak ama elimizde değil işteYok canim koku ve renk yok. Bebegin suyu mudur diye telaslandim. Erken dogum riskim var. Bazen karnimin sag tarafinda toplanma oluyor ya ondan. Suyum mu geldi acaba diyorum ya stres yapmak istemiyorum ama kendiliginden oluyoo
Canim merak etme ama devam ederse doktora danisirsin. Son haddinde su gelmesi bi surahi kadar olur nerdeyse.Yok canim koku ve renk yok. Bebegin suyu mudur diye telaslandim. Erken dogum riskim var. Bazen karnimin sag tarafinda toplanma oluyor ya ondan. Suyum mu geldi acaba diyorum ya stres yapmak istemiyorum ama kendiliginden oluyoo
Ben her cocugun farkli oldugunu dusunu yorum ve cocugun ihtiyacina göre davranmamiz gerektigini düşünüyorum.bunun icinse tabi bilgilenmemiz lazim cocugun ihtiyacini anlamak icin. Bunun icinde pedagogtan yardim almayi planliyorum. Ayrica arastirdim adem güneşin kitaplarindan aldim elimdeki kitap bitince okumaya basliyacagim. Ama dedigim gibi cocugumu belli kaliplara gore yetistirmiycem okudugum kitaplar sadece bilgi edinme amacli olucak.
evet canm sukurler olsun ama bn yinede yrn dr.a gidip idrar testi yaptiricam bu arada verdigin sitedende bir kac tane alicam bencede ihtiyacimiz olcak umarim olmaz dielim yinede:)Bendede cok az oluyordu bu pedlerden vamis eczanede fakat mal3sef bulamadim ben. Ablam.kullanmisti ondan biliyorum. Ozellikle son aylarda boyle bi sıkıntı cok olurmus. Lazim olacak yani bi cogumuzaa. Bisey cikmamasina sevindm
tabii duyuyor artik o yuzden bol bol dinlesin babasini senin isin kolaylasir snr:)bende hep ayni muzigi dinliyrm ki dogunca yabancilik cekmesin:)Yahu benim kiz acaba gercekten isitebiliyor mu. Babasi baglamayi eline aldigi gibi sestenmidir bilmem kipir kipir oluyorrr:) alissin bari bu sese aglar falan dogunca babasini yollarim basina o calsin kizi dinlesin:))))
canm bnde bugun bu nedenlerden dr.a gittim 1 kac sayfa geriye donup bakarsan goruceksin amniyon sivisi mi?normal akinti mi? bunlari anlamk icin pedler var.bnde yrn trkrar dr.a gidicem pazar oldugu icin sadece pedlerin renk degstirmesi durumuna baktik yrnda hem ultarsonda bebgin sivisina bakicaz hemde idrar testi yaptircamKizlar akintisinda artis olan var mi ? Tetenek oldum iyice yarin dktora gidicem ama bilemedim seffaf akinti geliyor surekli az az
Ben hic okumadim kitaplarını. Sadece arastirdim yorumlar iyiydi aldim. Simdi sen soyleyince teredutte kaldim.Begenmezsem birakirim artik.Tek bir goruse bagli kalmama fikrine katiliyorum. Her cocuga uygulanmasi da mumkun degil zaten. Ancak bebegimiz icin herseyin en iyisini istiyorsak once kendimizi gelistirip genel kurallar hakkinda bilgi sahibi olmamiz gerektigine inaniyorum. Bir pedagoglada konusurkende bilincli olmamiz lazim ki sorgulayabilelim.
Adem Gunes i genel olarak biliyorum ancak bazi geleneksel bakis acisi ve anne babaya yaptigi ayrimi henuz algilayabilmis degilim.
bu test pedleri nasıl yapılıyo canım eczanede mi satılıyo? bende de oluyo ama enfeksiyondan. almalımıyızki acaba.inşallah ihtiyacımız olmaz ama insan panik oluyoslm cnm biraz once hastaneden geldim o dedigin pedlerden test yaptik Allaha sukur bir sey cikmadi 1 tanede yedek aldim yanima yarina kadr kontrol edicem yine
İyiyiz canım oğluşu oynatmaya çalışıyorum uzun zamandır hareket etmiyo sanırım uykusu ağır olcak bana tepki vermiyoMerhaba bayanlar Nasılsınız
Al benden de o kadar suan kendu evimizdeyizKızlar ben dün ani bir kararla oda verecekler.zgeçtim. Şuanki evimiz musait aslında ama heran tasinabiliriz lojman falan bile olabilir o yüzden sonradan yok sığmadi olmadı muhabbeti olmasın. Park yatakları sevmiyorum aslında kullanışlı. Bi tane ahşap beşik alayım diyorum kıyafetlerini de kendi elbise dolabim büyük onun bi tarafini boşaltıyim diyorum. Ilerleyen zamanlarda oda yaparız artık.
Ben hic okumadim kitaplarını. Sadece arastirdim yorumlar iyiydi aldim. Simdi sen soyleyince teredutte kaldim.Begenmezsem birakirim artik.
Ayni seyi düşünüyoruz kendimizi gelistirmemiz lazim. Ama ben iste bu konuyla ilgili yardim alicam. KiTapta okuycam tabi. Ama nedense kitaba pek agirlik vermek gelmiyor icimden. iyi bir pedagogla isi goturebilcegimi dusunuyorum ben.
Benim de fazlalasti gune 3 ped degisiyorum kullanmayacak gibi degil ped.Ben de vajinal kultur verecem ayrintilida amniyon sivi normal yaziyorduKizlar akintisindis olan var mi ? Tetenek oldum iyice yarin dktora gidicem ama bilemedim seffaf akinti geliyor surekli az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?