2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm cnm biraz once hastaneden geldim o dedigin pedlerden test yaptik Allaha sukur bir sey cikmadi 1 tanede yedek aldim yanima yarina kadr kontrol edicem yine
Bendede cok az oluyordu bu pedlerden vamis eczanede fakat mal3sef bulamadim ben. Ablam.kullanmisti ondan biliyorum. Ozellikle son aylarda boyle bi sıkıntı cok olurmus. Lazim olacak yani bi cogumuzaa. Bisey cikmamasina sevindm

Yahu benim kiz acaba gercekten isitebiliyor mu. Babasi baglamayi eline aldigi gibi sestenmidir bilmem kipir kipir oluyorrr:) alissin bari bu sese aglar falan dogunca babasini yollarim basina o calsin kizi dinlesin:))))

Kizlar akintisinda artis olan var mi ? Tetenek oldum iyice yarin dktora gidicem ama bilemedim seffaf akinti geliyor surekli az az

Cok azaz ise problem.yok. eger akinti renkli kokusu kotuyse ozaman problem Vardir cnm.
Yok canim koku ve renk yok. Bebegin suyu mudur diye telaslandim. Erken dogum riskim var. Bazen karnimin sag tarafinda toplanma oluyor ya ondan. Suyum mu geldi acaba diyorum ya stres yapmak istemiyorum ama kendiliginden oluyoo

Yok canim koku ve renk yok. Bebegin suyu mudur diye telaslandim. Erken dogum riskim var. Bazen karnimin sag tarafinda toplanma oluyor ya ondan. Suyum mu geldi acaba diyorum ya stres yapmak istemiyorum ama kendiliginden oluyoo
benim de akıntımda artış var doktora gittim idrarımda bol lökosit bol eritrosit çıktı.enfeksiyondan olmuş.bende korkuyla gittim ama çok şükür değilmiş.ilac kullandım geçmesini bekliyorum.renksiz ve kokusuz ise telaşlanma diyolar.inşallah senin öyle bişeyin de yoktur canım keşke hiç stres yapmasak ama elimizde değil işte

Canim merak etme ama devam ederse doktora danisirsin. Son haddinde su gelmesi bi surahi kadar olur nerdeyse.

Yarin gidicem doktora rapor almak icin zaten hemde su toplanmalari tekrar sorucam rahim agxina baktircam usgden.

Tek bir goruse bagli kalmama fikrine katiliyorum. Her cocuga uygulanmasi da mumkun degil zaten. Ancak bebegimiz icin herseyin en iyisini istiyorsak once kendimizi gelistirip genel kurallar hakkinda bilgi sahibi olmamiz gerektigine inaniyorum. Bir pedagoglada konusurkende bilincli olmamiz lazim ki sorgulayabilelim.

Adem Gunes i genel olarak biliyorum ancak bazi geleneksel bakis acisi ve anne babaya yaptigi ayrimi henuz algilayabilmis degilim.

Bendede cok az oluyordu bu pedlerden vamis eczanede fakat mal3sef bulamadim ben. Ablam.kullanmisti ondan biliyorum. Ozellikle son aylarda boyle bi sıkıntı cok olurmus. Lazim olacak yani bi cogumuzaa. Bisey cikmamasina sevindm
evet canm sukurler olsun ama bn yinede yrn dr.a gidip idrar testi yaptiricam bu arada verdigin sitedende bir kac tane alicam bencede ihtiyacimiz olcak umarim olmaz dielim yinede:)

Yahu benim kiz acaba gercekten isitebiliyor mu. Babasi baglamayi eline aldigi gibi sestenmidir bilmem kipir kipir oluyorrr:) alissin bari bu sese aglar falan dogunca babasini yollarim basina o calsin kizi dinlesin:))))
tabii duyuyor artik o yuzden bol bol dinlesin babasini senin isin kolaylasir snr:)bende hep ayni muzigi dinliyrm ki dogunca yabancilik cekmesin:)

Kizlar akintisinda artis olan var mi ? Tetenek oldum iyice yarin dktora gidicem ama bilemedim seffaf akinti geliyor surekli az az
canm bnde bugun bu nedenlerden dr.a gittim 1 kac sayfa geriye donup bakarsan goruceksin amniyon sivisi mi?normal akinti mi? bunlari anlamk icin pedler var.bnde yrn trkrar dr.a gidicem pazar oldugu icin sadece pedlerin renk degstirmesi durumuna baktik yrnda hem ultarsonda bebgin sivisina bakicaz hemde idrar testi yaptircam

Ben hic okumadim kitaplarını. Sadece arastirdim yorumlar iyiydi aldim. Simdi sen soyleyince teredutte kaldim.Begenmezsem birakirim artik.
Ayni seyi düşünüyoruz kendimizi gelistirmemiz lazim. Ama ben iste bu konuyla ilgili yardim alicam. KiTapta okuycam tabi. Ama nedense kitaba pek agirlik vermek gelmiyor icimden. iyi bir pedagogla isi goturebilcegimi dusunuyorum ben.

slm cnm biraz once hastaneden geldim o dedigin pedlerden test yaptik Allaha sukur bir sey cikmadi 1 tanede yedek aldim yanima yarina kadr kontrol edicem yine
bu test pedleri nasıl yapılıyo canım eczanede mi satılıyo? bende de oluyo ama enfeksiyondan. almalımıyızki acaba.inşallah ihtiyacımız olmaz ama insan panik oluyo

Al benden de o kadar suan kendu evimizdeyiz
ama esimin isi nedeniyle rasinacagiz lojman
verecekler.Ben de kararsizim.Kizim8n kendi odasi olsun isterdim ama tasinma olayi canimi sıktı.Cilekten oda bile begenmistim

Adem gunes i bende okuyacagim. Mahallenin en mutlu bebegi/yumurcagi kitaplarini siparis ettim simdilik. Eltim pedagog benim. Elimin altinda haziri var. :) Ama herseyi ona sorarsam da bunaltirim ayrica bende ne bilincsiz anne durumuna dusmeyeyim.
Birde kendime iyi kotu guveniyorum ama esimin ogrenmesi gereken cok sey olduguna inaniyorum. Herseferinde de ona sunu soyle bunu boyle yap dersem hem cocuga karsi baba rolu, hemde evliligimiz zarar gorur diye dusunuyorum. Bu kitaplar birazda onun icin. Yoksa ayni tarzda haraket etmeyen anne baba olursak o ev cocukerkil olur.

Uzun yazdigim icin kusura bakma ama boyle sohbetler cok hosuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…