- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.401
Canim maalesef bende de oluyorkizlar tekrar merhaba
dun ic camasirimda su gibi bir islaklik biraz buyukce dedim yuruyus yaptim cokta sicakti hava terledim heralde 1 saat snr fln 1 yemek kasigi kadar tekrar gordum dr.u aradim normal dedi biraz once tekrar gelmis yine yemek kasigi buyuklugunde cok tedirgin oldum ne bileyim amniyon sivisi fln olabilir mi diye bebgimin hareketleride cok yavas dunden beri cok telaslandim.bir arkadasimda farkinda olmadan idrar kaciriyosundur,benimde oluyordu dedi.bende cok idrara ciktigim icin olabilir mi acaba diye dusundum.aranizda boyle seyler yasayanlar varsa yazabilir mi lutfen
Canim boyle karaktersiz insanlar icin canini niye sikiyorsun ki. Soguk soguk konus, imali cevaplar ver ki bildigini anlasin. Sinir oluyorum boyle iki yuzlulere yaa. Hem cagir hem arkasindan konusKızlar canımı sıkan bişey var 2 gündür, belki önce olsa umursamazdım ama düşünmeden edemiyorum( kndime yakın gördüğüm, sürekli bana yemek vs getiren komşum arkamdan konuşmuş, davetsiz davetsiz gelip yeyip içiyorlar diye beni ve bikaç komşuyu söylemiş, ki o arar ve ısrarla davet eder ben anca öyle giderim.. Bide o da hamile şuan, benden için çook pimpirikli, beni de panik yapıyo vs gibi şeyler söylemiş.geçen yüksek tansiyonumdan bahsetmiştim, arkamdan onu da ilk kez duydum hamilelik tansiyonu da neymiş diyomuş sanki ben kıçımdan uydurdum.. Okadar zoruma gitti ki ta rüyama girdi, dün aradı soğuk konuştum, bozuk olduğumu anladı ama sen böyle böyle yapmışsın vs diyemiyorum diğer arkadaş arada kalcak die napacağımı, nası davranacağımı şaşırdım, düşünmeyim diorum ama her an aklımın köşesinde
sağol canım. bebek bakımına mucizevi çözümleri bende almıştım. daha sıra gelmedi ona :) mahallenin en mutlu bebeğinide alıp almamada kararsız kalmıştım onu da alıyım o zaman. diğer kitaplarıda değerlendiriyim bakalım. elimde çok kitap birikti ne beğendiysem almışım nasıl okuyabilicem hepsini bilmiyorum ama hepsinide okumak istiyorum doguma kadar.canım ben şu kitapları okudum, bir kısmına devam ediyorum. tavsiye ederim
- tracy hoog- bebek bakımına mucizevi çözümler
- sinem olcay kademoğlu- merhaba bebek
- harvey kamp-mahallenin en mutlu bebeği
- pınar mermer- yavaş ebeveynlik.
canım savunmasını dinlemek için önce konuyu açmam lazımBence once dinle cunku sana aksettirilmesi tarafli yada yanlis olabilir. Bi savunsun bakalim kendini. Geveliyormu, net bir sekilde ifademi ediyor..
Akabinde lafini soyler mesafeni cizersin.
aynen öyle yapmayı planlıyorum canım, konuyu açmayın sana öyle gelmiş dicem, ama mesafemi belli edicem. Keşke açık açık konuşup bozup atabilsem ama bu seferde gidip arkadaşımın başına ekşicek uyuz şeyCanim boyle karaktersiz insanlar icin canini niye sikiyorsun ki. Soguk soguk konus, imali cevaplar ver ki bildigini anlasin. Sinir oluyorum boyle iki yuzlulere yaa. Hem cagir hem arkasindan konus
Kitap kahve ikilisi favorimdir canim benim...:)Eki Görüntüle 1427760 Bir yandan elifim tepikliyor bir yandanda ben keyif yapuyorum sizler uyudunuz mu minnak anneleri
Günaydın canım sana ve bebişinegünaydın güzel anneler ve sevgili minikleriyeni bir hafta yeni bir gün bize musmutlu seyler getirsin insallah herkesin bol bol tepikler yediği bi gün olsun
Canım aynı sey mi bilmiyorum ama bikaç gün önce bende öyleydim, sanki ameliyatlı gibi doğrulamıyordum yürürken, bebeğide hissetmiyodum, hemen doktora gittim.
Ama bi sıkıntı yoktu şükür, hamilelikte normal karşılıyoruz bu tarz ağrıları çok sık ve fazla olmadıkça dedi.
Bebek ultrasonda kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyodum mesela o gün.
O sertlik dediğin sey sürekli mi var yoksa gelip geçiyormu bikaç saniye içinde?
Benim ara ara oluyor bikaç saniye sonra geciyor, doktor buna kasılma dedi.
Rahim kendini hazırlıyor normal bu durum ama sık sık ve çok ağrılı olursa hemen gel demişti...
Umarım yardımcı olmusumdur canım...
Günaydınnnn canım, darısı başımıza bi kaç gün sonra inşallah...Aaaaa!!!!!!Biz artık 2 li rakamlara düştük haziran anneleriiiii
bi daha gidip gelmezsin o da anlar bi halt yediğini canım.. bazen böyle insanlardan uzak durmak çok daha iyi..Kızlar canımı sıkan bişey var 2 gündür, belki önce olsa umursamazdım ama düşünmeden edemiyorum( kndime yakın gördüğüm, sürekli bana yemek vs getiren komşum arkamdan konuşmuş, davetsiz davetsiz gelip yeyip içiyorlar diye beni ve bikaç komşuyu söylemiş, ki o arar ve ısrarla davet eder ben anca öyle giderim.. Bide o da hamile şuan, benden için çook pimpirikli, beni de panik yapıyo vs gibi şeyler söylemiş.geçen yüksek tansiyonumdan bahsetmiştim, arkamdan onu da ilk kez duydum hamilelik tansiyonu da neymiş diyomuş sanki ben kıçımdan uydurdum.. Okadar zoruma gitti ki ta rüyama girdi, dün aradı soğuk konuştum, bozuk olduğumu anladı ama sen böyle böyle yapmışsın vs diyemiyorum diğer arkadaş arada kalcak die napacağımı, nası davranacağımı şaşırdım, düşünmeyim diorum ama her an aklımın köşesinde
Eki Görüntüle 1426931
Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.
Beyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL
bebek şekeri patiğinin resmini yollar mısınayneeenn bende evdeyim bi tarafda bilgisayar dger tarafta tel. sonrada kızıyorum birsürü radyasyon diye kapatıyorum hepsini :) ama 2 saat zor dayanıyorum :) canım ben bebek şekeri için patik başladım cok eğlenceli ve zamanın bişekilde geçer 44 tane ördüm :) yelek örmeyi düşünüyorum şimdide hafta sonu eşim ip alıcak inş. biraz kopmam lazım int.den tel.dan.... bide bilgisayarı tel.a bağlayıp film dizi fln da izleyebilirsin ben game of thornes a başladıydım 1. sezonu bitirdim 2 ye geçtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?