2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim maalesef bende de oluyor buyuk ihtimal seninki de idrardir korkma bence. Amniyon sivisi olsa boyle yavas yavas gelmez sanirim

Canim boyle karaktersiz insanlar icin canini niye sikiyorsun ki. Soguk soguk konus, imali cevaplar ver ki bildigini anlasin. Sinir oluyorum boyle iki yuzlulere yaa. Hem cagir hem arkasindan konus

sağol canım. bebek bakımına mucizevi çözümleri bende almıştım. daha sıra gelmedi ona :) mahallenin en mutlu bebeğinide alıp almamada kararsız kalmıştım onu da alıyım o zaman. diğer kitaplarıda değerlendiriyim bakalım. elimde çok kitap birikti ne beğendiysem almışım nasıl okuyabilicem hepsini bilmiyorum ama hepsinide okumak istiyorum doguma kadar.

Anladigim kadaiyla bu haftada olan herkeste akinti fazlalasmis. Icim rahatladi biraz ama genede yarin pedlerden alicam bende doktorumada soylicem. Yarin benim rapor isini konisicam doktorumla insallah problem uaratmaz banada verir raporu. Kendi doktorumda alttan bakalim rahim agzina falan derse artik baktiricam mecbur .. cok korkuyorum o yuzden

"Babalik ne zormus meger" die bir baslik var kizlar.
Bir okuyun onlemi alalim bence. Ipleri kaptirmayalim

Bence once dinle cunku sana aksettirilmesi tarafli yada yanlis olabilir. Bi savunsun bakalim kendini. Geveliyormu, net bir sekilde ifademi ediyor..
Akabinde lafini soyler mesafeni cizersin.
canım savunmasını dinlemek için önce konuyu açmam lazım kendisi kesinlikle açmaz, ben açsam da inkar eder

Canim boyle karaktersiz insanlar icin canini niye sikiyorsun ki. Soguk soguk konus, imali cevaplar ver ki bildigini anlasin. Sinir oluyorum boyle iki yuzlulere yaa. Hem cagir hem arkasindan konus
aynen öyle yapmayı planlıyorum canım, konuyu açmayın sana öyle gelmiş dicem, ama mesafemi belli edicem. Keşke açık açık konuşup bozup atabilsem ama bu seferde gidip arkadaşımın başına ekşicek uyuz şey

Eki Görüntüle 1427760 Bir yandan elifim tepikliyor bir yandanda ben keyif yapuyorum sizler uyudunuz mu minnak anneleri
Kitap kahve ikilisi favorimdir canim benim...:)
Hele bide tepikler olunca karında ,ohhh misss:)
Ama ben yatakta kocisi iyice yatağın kenarina atmış vaziyette ,kendim ise sürüyle yastıkla uyumaya çalışacağım..
İnşaAllah bu gece belim agirmaz :)
Sana tatli keyifler kuzumm:)
İyi geceleeerr...

İyi geceler güzel anneler.Bugün katılamadık size pazar gezmesi vardı da sülalecek.Sıkıntı dan patlamadıysam bugün daha da patlamam .Sevgili eşim beni ırakıp pazar pazar dükkana gitti,kardeşi dinlensinmiş bugün.Ailecek aynı binadayız,pikniğe gidilecekmiş hava güzel diye.Gitmesen olmaz ayrı gayrı 20 kişi gittik.Görümce,kaynana,kayın.Et kokusu,virajlı yollat bitirdi beni.Böyle iğrenç geçti bugün.Sizler inşallah iyisiniz..

teşekkürler canım, iyi ki var bu site insan kendinde olanla benzer şeyleri duyunca rahatlıyor..
yazdığım gün nerdeyse sürekiydi o sertlik, neyseki daha iyi bu sıra, oluyor ama bir kaç saiyeliğine, belki bebeğin başı poposu falandır diyorum bende. :)
bugün 2. düzey ultrason, kan ve idrar tahlillerim var zaten, herşeyi öğreniriz artık..
Allah hepimize sağlıklı doğumlar be bebecikler nasip etsin :)

bi daha gidip gelmezsin o da anlar bi halt yediğini canım.. bazen böyle insanlardan uzak durmak çok daha iyi..

benimde akıntım fazlalaştı kızlar ve kasılmalarım arttı akıntı için vajinadan bi ilaç verdi henüz almadım bi de bebiş ters durduğu için çok garip yerlerden tekme yiyebilirsin dedi özellikle ayakta kaldığımda vajinadan bişey çıkacakmış gibi kasılmalarım oluyor bu bebek hareketi mi acaba anlamadım hiç erken doğum vs. demedi

Beyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL

fiyatı çok iyimiş hakikaten canım, hafta sonu biraz baktıkta, rakamlar dudak uçuklatıyor bir çok mağazada.. görüntü itibariyle de aynı bu resimler gibiydi sorduklarımız :/

bebek şekeri patiğinin resmini yollar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…