- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.381
ben hastaneden aldim cnm ama bnce eczanede satiliyor olmasi lazim bi arkads link gondermisti en son saglik deposu diye bir site ordada satiliyormus netten bakarsan bulursun.bnm normaldede akintim coktu simdilerde daha fazla ama akinti gibi diildi bu sefer gelen su gibiydi belkide idrar kacirdim ama hic farkinda diilim 4 ay daha panik modundayim anlayacagnbu test pedleri nasıl yapılıyo canım eczanede mi satılıyo? bende de oluyo ama enfeksiyondan. almalımıyızki acaba.inşallah ihtiyacımız olmaz ama insan panik oluyo
yok canım ne uzunu. sen çok şanslıymıssın ya elinin altında var ne güzel gerçekten. başın sıkıştıgında yardım alırsın ya da en azından sana iyi bir pedagog tavsiye edebilir. ben çocugun psikolojik gelişimini haddinden fazla önemsiyorum. beslenmesiyle es deger benim için nerdeyse. ama gel gör ki hiçbirsey bilmiyorum henüz. kafamda bir sürü soru var. benim hem öğrenip hem de eşim dışında anneme de öğretmem gerekecek. çünkü yarım günü annemle geçirecek ben çalıştıgım için. senin eltinin sana önerdiği kitaplar olursa burda da paylaşırmısın canım. bu arada eşimle konuştugumuzda çocuk yetiştirme konusunda ters düştüğümüz noktalar oluyor baya.ya ikimizde anlamıyoruz bu işten ya da birimiz doğru biliyor. en son noktayı pedagog koyacak deyip kapatıyoruz konuyu. iyi ki pedagog diye bisey var yoksa cocuk dogduktan sonra birbirimizle didişmekten çocugu unutacaktık:)Adem gunes i bende okuyacagim. Mahallenin en mutlu bebegi/yumurcagi kitaplarini siparis ettim simdilik. Eltim pedagog benim. Elimin altinda haziri var. :) Ama herseyi ona sorarsam da bunaltirim ayrica bende ne bilincsiz anne durumuna dusmeyeyim.
Birde kendime iyi kotu guveniyorum ama esimin ogrenmesi gereken cok sey olduguna inaniyorum. Herseferinde de ona sunu soyle bunu boyle yap dersem hem cocuga karsi baba rolu, hemde evliligimiz zarar gorur diye dusunuyorum. Bu kitaplar birazda onun icin. Yoksa ayni tarzda haraket etmeyen anne baba olursak o ev cocukerkil olur.
Uzun yazdigim icin kusura bakma ama boyle sohbetler cok hosuma gidiyor.
napalim cnm Allaha sukur iyiyizde ama bn panik halimden kurtulsam daha ii olcak artik yok gelen akinti amniyon sivisimi yok bebk neden hareket etmedi.gecmiyoorrr gunlerrrMerhaba bayanlar Nasılsınız
uzulme bu kadar onunda hamilelik psikolojisine ver ve tabii unutmaki bu tarz insanlar her zaman cevremizde var ve olacaklar valla ben bu yuzden 10 kusur yillik arkadsligimi bitirdim.eger cok rahatsizsanda acik acik soyle.sonucta hep karsilacgin bir yerdesiniz saniyrm.o yuzden illaki bir yerden patlak verir bence konusup anlasmaya bak,su donem en strssz olman gereken zamanlr cnm boyle seylerin seni uzmesine izin verme!Kızlar canımı sıkan bişey var 2 gündür, belki önce olsa umursamazdım ama düşünmeden edemiyorum( kndime yakın gördüğüm, sürekli bana yemek vs getiren komşum arkamdan konuşmuş, davetsiz davetsiz gelip yeyip içiyorlar diye beni ve bikaç komşuyu söylemiş, ki o arar ve ısrarla davet eder ben anca öyle giderim.. Bide o da hamile şuan, benden için çook pimpirikli, beni de panik yapıyo vs gibi şeyler söylemiş.geçen yüksek tansiyonumdan bahsetmiştim, arkamdan onu da ilk kez duydum hamilelik tansiyonu da neymiş diyomuş sanki ben kıçımdan uydurdum.. Okadar zoruma gitti ki ta rüyama girdi, dün aradı soğuk konuştum, bozuk olduğumu anladı ama sen böyle böyle yapmışsın vs diyemiyorum diğer arkadaş arada kalcak die napacağımı, nası davranacağımı şaşırdım, düşünmeyim diorum ama her an aklımın köşesinde
İyiyiz sizlerde iyidinixdir ins :)Merhaba bayanlar Nasılsınız
Ben de eczaneden bakayım canım bulunsun elimizin altında.çünkü ben de ister istemez panik yapıyorumben hastaneden aldim cnm ama bnce eczanede satiliyor olmasi lazim bi arkads link gondermisti en son saglik deposu diye bir site ordada satiliyormus netten bakarsan bulursun.bnm normaldede akintim coktu simdilerde daha fazla ama akinti gibi diildi bu sefer gelen su gibiydi belkide idrar kacirdim ama hic farkinda diilim 4 ay daha panik modundayim anlayacagn
Cnm ablama da hastaneden vermisler. Bende ecza deposu dahil.sordum burda bulunmuyo dediler. Internette var ama alamadim ben. Siz yine bi sorun eczanelere. Iciniz rahatlar hic değilse.Ben de eczaneden bakayım canım bulunsun elimizin altında.çünkü ben de ister istemez panik yapıyorumbide riskli olunca insan kendine kontrol edemiyo
anliyrm cnm ins. atlatiriz bu zamanlari cabuk cabuk gecer zaman hayirlisiylaBen de eczaneden bakayım canım bulunsun elimizin altında.çünkü ben de ister istemez panik yapıyorumbide riskli olunca insan kendine kontrol edemiyo
Bazen obur bazen istahsiz ufacik biseyde gozleri dolan gergin az sisko bol gobekli uykusu bol bol bolunen bel agrisindan ve kasik gerginliginden tam dogrulamadan yuruyen bir yaratik oldum...Merhaba bayanlar Nasılsınız
Bu aralar bende de yogunlugu az su gibi akinti var doktor uma israrla sordum ama onemsemedi bile olan bi seymis normalmis yani.her seyi kafaya takar oldukBen de eczaneden bakayım canım bulunsun elimizin altında.çünkü ben de ister istemez panik yapıyorumbide riskli olunca insan kendine kontrol edemiyo
Canim benim çok üzücü yaşadığın...Kızlar canımı sıkan bişey var 2 gündür, belki önce olsa umursamazdım ama düşünmeden edemiyorum( kndime yakın gördüğüm, sürekli bana yemek vs getiren komşum arkamdan konuşmuş, davetsiz davetsiz gelip yeyip içiyorlar diye beni ve bikaç komşuyu söylemiş, ki o arar ve ısrarla davet eder ben anca öyle giderim.. Bide o da hamile şuan, benden için çook pimpirikli, beni de panik yapıyo vs gibi şeyler söylemiş.geçen yüksek tansiyonumdan bahsetmiştim, arkamdan onu da ilk kez duydum hamilelik tansiyonu da neymiş diyomuş sanki ben kıçımdan uydurdum.. Okadar zoruma gitti ki ta rüyama girdi, dün aradı soğuk konuştum, bozuk olduğumu anladı ama sen böyle böyle yapmışsın vs diyemiyorum diğer arkadaş arada kalcak die napacağımı, nası davranacağımı şaşırdım, düşünmeyim diorum ama her an aklımın köşesinde
Güle güle kullanın canım inşallahTopicte çoğu annenin aldığı ana kucağına ben de kavuştum sonundaEki Görüntüle 1427110 Eki Görüntüle 1427111
tamam canım çok sağol.bi sorayım bakalım olmadı netten alırımCnm ablama da hastaneden vermisler. Bende ecza deposu dahil.sordum burda bulunmuyo dediler. Internette var ama alamadim ben. Siz yine bi sorun eczanelere. Iciniz rahatlar hic değilse.
Malesef herşeyi takıyoruz canım benim herşey yolunda giderken bi anda riskim oldu ogünden beri hep bi pimpirik halindeyimBu aralar bende de yogunlugu az su gibi akinti var doktor uma israrla sordum ama onemsemedi bile olan bi seymis normalmis yani.her seyi kafaya takar olduk
canım hamilelik psikolojisi insanı ikiyüzlü yapa mı? Bence onun karakterinde varmış ama ben yeni yeni görüyorumuzulme bu kadar onunda hamilelik psikolojisine ver ve tabii unutmaki bu tarz insanlar her zaman cevremizde var ve olacaklar valla ben bu yuzden 10 kusur yillik arkadsligimi bitirdim.eger cok rahatsizsanda acik acik soyle.sonucta hep karsilacgin bir yerdesiniz saniyrm.o yuzden illaki bir yerden patlak verir bence konusup anlasmaya bak,su donem en strssz olman gereken zamanlr cnm boyle seylerin seni uzmesine izin verme!
asla gitmem canım zaten bundan sonra, mesafemi koycam muhakkak ama bu yaptıklarını söyleyememek, yüzüne vuramamak daha çok koyuyo bana, ama arkadaşım için mecbu susucam. Mesafemi anlamış, gelip benle konuşacakmış, eğer o an susmayı becerebilirsem sana öyle gelmiş deyip konuyu kapatcam, ama gidip gelmicem de..Canim benim çok üzücü yaşadığın...
Komşunun yaptığı terbiyesizlik bunun başka tanımı yok,
En iyi yapacağın cagirsa bile gitmemek , mesafeni koy öyle insanlarla arana, ancak seni üzerler...
İnan gerek yok...
Lütfen kafana takma sorsa bile söyleme arkadaşın üzülmesin...
canım hamilelik psikolojisi insanı ikiyüzlü yapa mı? Bence onun karakterinde varmış ama ben yeni yeni görüyorum
asla gitmem canım zaten bundan sonra, mesafemi koycam muhakkak ama bu yaptıklarını söyleyememek, yüzüne vuramamak daha çok koyuyo bana, ama arkadaşım için mecbu susucam. Mesafemi anlamış, gelip benle konuşacakmış, eğer o an susmayı becerebilirsem sana öyle gelmiş deyip konuyu kapatcam, ama gidip gelmicem de..
yok canım ne uzunu. sen çok şanslıymıssın ya elinin altında var ne güzel gerçekten. başın sıkıştıgında yardım alırsın ya da en azından sana iyi bir pedagog tavsiye edebilir. ben çocugun psikolojik gelişimini haddinden fazla önemsiyorum. beslenmesiyle es deger benim için nerdeyse. ama gel gör ki hiçbirsey bilmiyorum henüz. kafamda bir sürü soru var. benim hem öğrenip hem de eşim dışında anneme de öğretmem gerekecek. çünkü yarım günü annemle geçirecek ben çalıştıgım için. senin eltinin sana önerdiği kitaplar olursa burda da paylaşırmısın canım. bu arada eşimle konuştugumuzda çocuk yetiştirme konusunda ters düştüğümüz noktalar oluyor baya.ya ikimizde anlamıyoruz bu işten ya da birimiz doğru biliyor. en son noktayı pedagog koyacak deyip kapatıyoruz konuyu. iyi ki pedagog diye bisey var yoksa cocuk dogduktan sonra birbirimizle didişmekten çocugu unutacaktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?