2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben dün ani bir kararla oda yapmaktan vazgeçtim. Şuanki evimiz musait aslında ama heran tasinabiliriz lojman falan bile olabilir o yüzden sonradan yok sığmadi olmadı muhabbeti olmasın. Park yatakları sevmiyorum aslında kullanışlı. Bi tane ahşap beşik alayım diyorum kıyafetlerini de kendi elbise dolabim büyük onun bi tarafini boşaltıyim diyorum. Ilerleyen zamanlarda oda yaparız artık.

YarasinE="suveyde, post: 39564205, member: 463262"]Gunaydin kizlar
Bu acgozlu arkadasiniz; Oglusun "oldu anne babamida yeseydin, yavas, insan yasiyor burda " nidalarina ragmen acik bufede kendimi kaybetti. Hukumsuzdur[/QUOTE]
Yarasın tosuncuguna

[QUOTEiltihap liaLuna, post: 39563665, member: 611805"]Merhaba ve gunaydin sevgili anneler. Ben de haziran annesi olucam insalah 21. Haftamdayim benim minik melegim 500 gr ve sirt agrim basladi uzun sure oturamiyorum sirtimi oyuyor sanki..size bir sorum olacak icim icimi yiyor dunden beri. Doktorum sirt agrim icin voltaren jel verdi hapini alamazsin ama sur bise olmaz dedi bi kac defa surdum icerigine bakinca hamilelikte kesinlikle kullanmayın yaziyo arastrdim bebegi etkiler fln yazmislar bazi forumlarda cok korktum kullanan var mi aranizda ?[/QUOTE]
Bende iltihaplı romatizma var dr banada yazmıştı bileklerime surmem icin eczaci kesinlikle kullanma dedi wiks bile zararlı dedi kadin dogumcuda onermedi kullanma cnm

Aynen canim bizde kendi evimize gecicez yaza
.Park yataklar bana cok basitgeliyo.gerci kullananlar cok memnun.ben de eve gecinceye kadar geecici bisey alcam ama bi turlu karar veremiyorum

Ben de mağazalarda cici bici görünce özeniyorum hep odalara ama biz de kirada oturuyoruz. Aynen kafamıza eser bi anda taşınabiliriz die hem de ilkokul çağına gelince ya beğenmez genç odası isterse onu alırız die şuan sadece beyaz bi beşik aldık. Benim dolapta yer yok, bi de komidin alıcam mecburen.

Aynen canim bizde kendi evimize gecicez yaza
.Park yataklar bana cok basitgeliyo.gerci kullananlar cok memnun.ben de eve gecinceye kadar geecici bisey alcam ama bi turlu karar veremiyorum

aynen kızlar acele etmeye gerek yok sonra sorun olmasın. En güzelini istiyoruz bebişler için ama daha küçükler zaten sonra en güzelini aliriz:) park yataklar çok basit geliyor bana da ahşap bi beşik en güzeli

Bende iltihaplı romatizma var dr banada yazmıştı bileklerime surmem icin eczaci kesinlikle kullanma dedi wiks bile zararlı dedi kadin dogumcuda onermedi kullanma cnm[/QUOTE]

dayanamadim doktorumu aradim simdi sordum. Icerigini biliyorum sen kafana takma hic bise olmaz bebege okuma icerigini onun dedi. Guveniyorum da doktoruma iyi bi prof ama korktum 3 gun azicik surdum daha surmucem katlanicam agriya.

kizlar tekrar merhaba
dun ic camasirimda su gibi bir islaklik biraz buyukce dedim yuruyus yaptim cokta sicakti hava terledim heralde 1 saat snr fln 1 yemek kasigi kadar tekrar gordum dr.u aradim normal dedi biraz once tekrar gelmis yine yemek kasigi buyuklugunde cok tedirgin oldum ne bileyim amniyon sivisi fln olabilir mi diye bebgimin hareketleride cok yavas dunden beri cok telaslandim.bir arkadasimda farkinda olmadan idrar kaciriyosundur,benimde oluyordu dedi.bende cok idrara ciktigim icin olabilir mi acaba diye dusundum.aranizda boyle seyler yasayanlar varsa yazabilir mi lutfen

benim istediğimdennnn ayıptır sorması kaça aldınız cnm

Merhaba canim,
bende de ara sira islaklik gelmiş oluyo kulotta goruyorum fark etmediğim oluyo. doktorum normal demişti gebelerde vajina koltuk alti gibi terler ve islanir demişti. bazen de hapşurunca kaçırıyorum

Canim Sagol o düğme ne ise yarıyor diye düşünürken meğer o ise yarıyor muş kullanma kılavuzu hic anlaşılır değil
hayrola ne gördün canim bende ara ara görüyorum kabus
Sorma canım hergece ayrı bi kabus, iyce zorlamaya başladı beni dinlenememek, bide oğluşum büyüyor mideme doğru dayanıyor sanırım anlamadım ama yemek yiyemiyorum, oturamıyorum zorluyor beni bişey.

Güle güle kullanın canım, ilk oğlumun beşiğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…