- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.321
Çok teşekkür ederiz. Hepimizin bebişleri en rahat yataklar da yatsınla inşallah :)Gule gule kullan canimm kullanisli görünüyor
Güle güle kullanın canım çok uyguna almissin ve gayet güzel modeliCanım bursa dan aldım ben. Akbebe die bir mobilya mağazası kendisi üretiyor. Öyle marka birşey bakarsan pahalıdır. Böyle üretim yapan firmalardan al.
Aynen canim bizde kendi evimize gecicez yazaKızlar ben dün ani bir kararla oda yapmaktan vazgeçtim. Şuanki evimiz musait aslında ama heran tasinabiliriz lojman falan bile olabilir o yüzden sonradan yok sığmadi olmadı muhabbeti olmasın. Park yatakları sevmiyorum aslında kullanışlı. Bi tane ahşap beşik alayım diyorum kıyafetlerini de kendi elbise dolabim büyük onun bi tarafini boşaltıyim diyorum. Ilerleyen zamanlarda oda yaparız artık.
Ben de mağazalarda cici bici görünce özeniyorum hep odalara ama biz de kirada oturuyoruz. Aynen kafamıza eser bi anda taşınabiliriz die hem de ilkokul çağına gelince ya beğenmez genç odası isterse onu alırız die şuan sadece beyaz bi beşik aldık. Benim dolapta yer yok, bi de komidin alıcam mecburen.Kızlar ben dün ani bir kararla oda yapmaktan vazgeçtim. Şuanki evimiz musait aslında ama heran tasinabiliriz lojman falan bile olabilir o yüzden sonradan yok sığmadi olmadı muhabbeti olmasın. Park yatakları sevmiyorum aslında kullanışlı. Bi tane ahşap beşik alayım diyorum kıyafetlerini de kendi elbise dolabim büyük onun bi tarafini boşaltıyim diyorum. Ilerleyen zamanlarda oda yaparız artık.
dogru diyosun cnm gelick ay gibi bakmaya baslicam bnde nasipseCanım bursa dan aldım ben. Akbebe die bir mobilya mağazası kendisi üretiyor. Öyle marka birşey bakarsan pahalıdır. Böyle üretim yapan firmalardan al.
Aynen canim bizde kendi evimize gecicez yaza
.Park yataklar bana cok basitgeliyo.gerci kullananlar cok memnun.ben de eve gecinceye kadar geecici bisey alcam ama bi turlu karar veremiyorum
aynen kızlar acele etmeye gerek yok sonra sorun olmasın. En güzelini istiyoruz bebişler için ama daha küçükler zaten sonra en güzelini aliriz:) park yataklar çok basit geliyor bana da ahşap bi beşik en güzeliBen de mağazalarda cici bici görünce özeniyorum hep odalara ama biz de kirada oturuyoruz. Aynen kafamıza eser bi anda taşınabiliriz die hem de ilkokul çağına gelince ya beğenmez genç odası isterse onu alırız die şuan sadece beyaz bi beşik aldık. Benim dolapta yer yok, bi de komidin alıcam mecburen.
Bende iltihaplı romatizma var dr banada yazmıştı bileklerime surmem icin eczaci kesinlikle kullanma dedi wiks bile zararlı dedi kadin dogumcuda onermedi kullanma cnm[/QUOTE][QUOTEiltihap liaLuna, post: 39563665, member: 611805"]Merhaba ve gunaydin sevgili anneler. Ben de haziran annesi olucam insalah 21. Haftamdayim benim minik melegim 500 gr ve sirt agrim basladi uzun sure oturamiyorum sirtimi oyuyor sanki..size bir sorum olacak icim icimi yiyor dunden beri. Doktorum sirt agrim icin voltaren jel verdi hapini alamazsin ama sur bise olmaz dedi bi kac defa surdum icerigine bakinca hamilelikte kesinlikle kullanmayın yaziyo arastrdim bebegi etkiler fln yazmislar bazi forumlarda cok korktumkullanan var mi aranizda ?
Eki Görüntüle 1426931
Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.
aynen kızlar acele etmeye gerek yok sonra sorun olmasın. En güzelini istiyoruz bebişler için ama daha küçükler zaten sonra en güzelini aliriz:) park yataklar çok basit geliyor bana da ahşap bi beşik en güzeli
benim istediğimdennnn ayıptır sorması kaça aldınız cnm
kizlar tekrar merhaba
dun ic camasirimda su gibi bir islaklik biraz buyukce dedim yuruyus yaptim cokta sicakti hava terledim heralde 1 saat snr fln 1 yemek kasigi kadar tekrar gordum dr.u aradim normal dedi biraz once tekrar gelmis yine yemek kasigi buyuklugunde cok tedirgin oldum ne bileyim amniyon sivisi fln olabilir mi diye bebgimin hareketleride cok yavas dunden beri cok telaslandim.bir arkadasimda farkinda olmadan idrar kaciriyosundur,benimde oluyordu dedi.bende cok idrara ciktigim icin olabilir mi acaba diye dusundum.aranizda boyle seyler yasayanlar varsa yazabilir mi lutfen
Sorma canım hergece ayrı bi kabus, iyce zorlamaya başladı beni dinlenememek, bide oğluşum büyüyor mideme doğru dayanıyor sanırım anlamadım ama yemek yiyemiyorum, oturamıyorum zorluyor beni bişey.Canim Sagol o düğme ne ise yarıyor diye düşünürken meğer o ise yarıyor muş kullanma kılavuzu hic anlaşılır değil
hayrola ne gördün canim bende ara ara görüyorum kabus
Tiksinmiş olabilirsiniz cnm miden ondan bulanmış olabilir kültür mantarı da deseler ben çok güvenemiyorum yeme istersen bidahakizlar bsey sorcam ya bn dun mantar yemistm dun geceden beri midem bulaniyo mantardan midir sizce cok korkuyorum
Güle güle kullanın canım, ilk oğlumun beşiğinden.Eki Görüntüle 1426931
Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?