- 1 Ocak 2015
- 68
- 44
- 18
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.341
bi daha yermiyim hc canm ya tiksinmede degl de sonradan basladi bulantilarm kusamadmda rahatliymTiksinmiş olabilirsiniz cnm miden ondan bulanmış olabilir kültür mantarı da deseler ben çok güvenemiyorum yeme istersen bidaha
Tatlim bak cok kafan takiliyorsa bunu alip test esebilirsin kendin evde.kizlar tekrar merhaba
dun ic camasirimda su gibi bir islaklik biraz buyukce dedim yuruyus yaptim cokta sicakti hava terledim heralde 1 saat snr fln 1 yemek kasigi kadar tekrar gordum dr.u aradim normal dedi biraz once tekrar gelmis yine yemek kasigi buyuklugunde cok tedirgin oldum ne bileyim amniyon sivisi fln olabilir mi diye bebgimin hareketleride cok yavas dunden beri cok telaslandim.bir arkadasimda farkinda olmadan idrar kaciriyosundur,benimde oluyordu dedi.bende cok idrara ciktigim icin olabilir mi acaba diye dusundum.aranizda boyle seyler yasayanlar varsa yazabilir mi lutfen
Aynı durumdayim kuzum...tekmeleri zaten yukarılarda da hissetmeye başladım...Sorma canım hergece ayrı bi kabus, iyce zorlamaya başladı beni dinlenememek, bide oğluşum büyüyor mideme doğru dayanıyor sanırım anlamadım ama yemek yiyemiyorum, oturamıyorum zorluyor beni bişey.
Yatağıyla birlikte 500tlbenim istediğimdennnn ayıptır sorması kaça aldınız cnm
Teşekkür ederizGüle güle kullanın canım, ilk oğlumun beşiğinden.
Canim cok guzelde sanki biraz ufak gözüküyor oyle degilmiBeyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL
Kızlar bu tür mobilya alırken sunta mı mdf mi sorun dikkat edin. Sunta olanlar evet uygun fiyata oluyor ama Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır. Sunta malzemeler nemi gördüğünde şişer, yapıştırmaları atar ve bağlantılar kendiliğinden sökülmeye başlar. Rutubet ve nem olmasa dahi zamanla itilme ve çekilmeye maruz kalırsa veya kapakları kuvvetli vurulursa, bu seferde çatlama gibi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.Beyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL
dur canım korkutma beni :))ay cok komıksın sabah sabah gul gul bı hal oldumkımlerın resmıymıs o kım bılır dava acmasınlar sana
güle güle kullan canım, bende bunları çok beğendimama 200 tl Dio :/ normalde ne civar fiyatlar bi gezip görmem lazımYerim senii...
Çok tatlilar gerçekten canimmm:)
Ben almıştım çantayi, hatta hiç bir şey almadan önce gidip çantayi almis olmam da garipmis :)))
cümlemizden canımmmHakikaten olay çok komik olmuş...
Çantalarin guzelligine bakın yazıyor ama resimlerde insanlar var..
Hadi dedim herhalde kendi telefonundan yükledi..bir mesaj aşağı indim ki bunlar kim yazıyor
Işte orda koptum...
Hakikaten Allah razı olsun annemiz güldürdu bizi..
Sabah ki o kadar bel ağrım vardı, kahkahayla güldüm sayesinde..:)
çok şirinmiş canım güle güle kullanınEki Görüntüle 1426931
Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.
Evet canım daha çok dikkat edicem inşsaolBence gayet normal Cnm hiç kafana takacak birşey yok ama damlanı ihmal etme büyüdükçe ihtiyaçları daha çok artıyo
canım bikaç gün bende de oldu, sonra kendiliğinden geçti korkulacak bişi deildir endişelenmekizlar tekrar merhaba
dun ic camasirimda su gibi bir islaklik biraz buyukce dedim yuruyus yaptim cokta sicakti hava terledim heralde 1 saat snr fln 1 yemek kasigi kadar tekrar gordum dr.u aradim normal dedi biraz once tekrar gelmis yine yemek kasigi buyuklugunde cok tedirgin oldum ne bileyim amniyon sivisi fln olabilir mi diye bebgimin hareketleride cok yavas dunden beri cok telaslandim.bir arkadasimda farkinda olmadan idrar kaciriyosundur,benimde oluyordu dedi.bende cok idrara ciktigim icin olabilir mi acaba diye dusundum.aranizda boyle seyler yasayanlar varsa yazabilir mi lutfen
Merhaba ve gunaydin sevgili anneler. Ben de haziran annesi olucam insalah 21. Haftamdayim benim minik melegim 500 gr ve sirt agrim basladi uzun sure oturamiyorum sirtimi oyuyor sanki..size bir sorum olacak icim icimi yiyor dunden beri. Doktorum sirt agrim icin voltaren jel verdi hapini alamazsin ama sur bise olmaz dedi bi kac defa surdum icerigine bakinca hamilelikte kesinlikle kullanmayın yaziyo arastrdim bebegi etkiler fln yazmislar bazi forumlarda cok korktumkullanan var mi aranizda ?
65*125 cnm ölçü olarak iyi bence çok büyük yerim yok benimCanim cok guzelde sanki biraz ufak gözüküyor oyle degilmi
Aynen cnm önemli şeyler bunlar bende bakarken dikkat ediyorum ikinci fotodaki taşıyıcıların hepsi mdf miş zaten çekmece kapağı ve raf tarzı parçalar sunta olmak zorunda taşımıyo çünkü ve parlak boya yani lake kaplama oluşuda darbeye çiziğe karşı koruyo çatlamasını engelliyoKızlar bu tür mobilya alırken sunta mı mdf mi sorun dikkat edin. Sunta olanlar evet uygun fiyata oluyor ama Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır. Sunta malzemeler nemi gördüğünde şişer, yapıştırmaları atar ve bağlantılar kendiliğinden sökülmeye başlar. Rutubet ve nem olmasa dahi zamanla itilme ve çekilmeye maruz kalırsa veya kapakları kuvvetli vurulursa, bu seferde çatlama gibi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
slm cnm biraz once hastaneden geldim o dedigin pedlerden test yaptik Allaha sukur bir sey cikmadi 1 tanede yedek aldim yanima yarina kadr kontrol edicem yineTatlim bak cok kafan takiliyorsa bunu alip test esebilirsin kendin evde.
http://www.saglikdeposu.net/AL-SENSE-AMNIYOTIK-SIVI-SIZINTISI-TEST-PEDI,PR-4472.html
saol cnm bnm yine icim rahat etmediginden dr.gittim geldim bisey cikmadi cok sukurMerhaba canim,
bende de ara sira islaklik gelmiş oluyo kulotta goruyorum fark etmediğim oluyo. doktorum normal demişti gebelerde vajina koltuk alti gibi terler ve islanir demişti. bazen de hapşurunca kaçırıyorum
canım ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek kıtabini tavsiye ederim ben hamileliğimin başından beri onu okuyorum cok faydalı bilgiler var içinde emzirme cd si de var.Kizlar kendi capimda cok magdurum. Bebeginizin kisisel gelisimi icin ne okuyorsunuz? Kendinizi neyle gelistiriyorsunuz?
Bence bu cok onemli ama hangi kitaplari alacagimi nereleri takip edecegimi bilemiyor bocaliyorum.
canım ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek kıtabini tavsiye ederim ben hamileliğimin başından beri onu okuyorum cok faydalı bilgiler var içinde emzirme cd si de var.
Ben her cocugun farkli oldugunu dusunu yorum ve cocugun ihtiyacina göre davranmamiz gerektigini düşünüyorum.bunun icinse tabi bilgilenmemiz lazim cocugun ihtiyacini anlamak icin. Bunun icinde pedagogtan yardim almayi planliyorum. Ayrica arastirdim adem güneşin kitaplarindan aldim elimdeki kitap bitince okumaya basliyacagim. Ama dedigim gibi cocugumu belli kaliplara gore yetistirmiycem okudugum kitaplar sadece bilgi edinme amacli olucak.O kitabim daha cok bebegin fiziki gelisimi icin oldugunu duymustum. Karakter gelisimini de anlatiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?