2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlim bak cok kafan takiliyorsa bunu alip test esebilirsin kendin evde.
http://www.saglikdeposu.net/AL-SENSE-AMNIYOTIK-SIVI-SIZINTISI-TEST-PEDI,PR-4472.html

Beyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-14-21-38-1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-02-22-14-20-06-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 96
Sorma canım hergece ayrı bi kabus, iyce zorlamaya başladı beni dinlenememek, bide oğluşum büyüyor mideme doğru dayanıyor sanırım anlamadım ama yemek yiyemiyorum, oturamıyorum zorluyor beni bişey.
Aynı durumdayim kuzum...tekmeleri zaten yukarılarda da hissetmeye başladım...
Birde ekstra yatamiyorum ben ...belimin sağ tarafindaki ağrı yüzünden...tüm bacağıma vuruyor bazen...yatmam, oturmam çok etkiliyor.. salı doktoruma gideyim.bakalim bir şey verecek mi...

Allahim yardım etsin canim..:)

Beyaz mobilya beşik düşünenler çoğunlukta sanırım evidea sitesinde bunları gördüm çok hoşuma gitti fiyatlarında baya uygun kızlar 389 TL
Kızlar bu tür mobilya alırken sunta mı mdf mi sorun dikkat edin. Sunta olanlar evet uygun fiyata oluyor ama Sunta mobilyalar şişmeye oldukça yatkındır. Sunta malzemeler nemi gördüğünde şişer, yapıştırmaları atar ve bağlantılar kendiliğinden sökülmeye başlar. Rutubet ve nem olmasa dahi zamanla itilme ve çekilmeye maruz kalırsa veya kapakları kuvvetli vurulursa, bu seferde çatlama gibi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

ay cok komıksın sabah sabah gul gul bı hal oldumkımlerın resmıymıs o kım bılır dava acmasınlar sana
dur canım korkutma beni :))

Yerim senii...
Çok tatlilar gerçekten canimmm:)
Ben almıştım çantayi, hatta hiç bir şey almadan önce gidip çantayi almis olmam da garipmis :)))
güle güle kullan canım, bende bunları çok beğendimama 200 tl Dio :/ normalde ne civar fiyatlar bi gezip görmem lazım

cümlemizden canımmm

çok şirinmiş canım güle güle kullanın

Bence gayet normal Cnm hiç kafana takacak birşey yok ama damlanı ihmal etme büyüdükçe ihtiyaçları daha çok artıyo
Evet canım daha çok dikkat edicem inşsaol
canım bikaç gün bende de oldu, sonra kendiliğinden geçti korkulacak bişi deildir endişelenme

Bende doktoruma sormadn kullanmistim. Snra daha emmeden icini okuyunca deli gibi silmistim birsy olmasn diye. Hemn doktorumu arayip sordugumda ise hicbirsey olmayacagini istersm kullanabilecegimi soylemisti. Rahatlamisti icim ama. Snra birdaha hic surmedim. Icime sinmedi yinede =)

Aynen cnm önemli şeyler bunlar bende bakarken dikkat ediyorum ikinci fotodaki taşıyıcıların hepsi mdf miş zaten çekmece kapağı ve raf tarzı parçalar sunta olmak zorunda taşımıyo çünkü ve parlak boya yani lake kaplama oluşuda darbeye çiziğe karşı koruyo çatlamasını engelliyo

Merhaba canim,
bende de ara sira islaklik gelmiş oluyo kulotta goruyorum fark etmediğim oluyo. doktorum normal demişti gebelerde vajina koltuk alti gibi terler ve islanir demişti. bazen de hapşurunca kaçırıyorum
saol cnm bnm yine icim rahat etmediginden dr.gittim geldim bisey cikmadi cok sukur

Kizlar kendi capimda cok magdurum. Bebeginizin kisisel gelisimi icin ne okuyorsunuz? Kendinizi neyle gelistiriyorsunuz?
Bence bu cok onemli ama hangi kitaplari alacagimi nereleri takip edecegimi bilemiyor bocaliyorum.

Kizlar kendi capimda cok magdurum. Bebeginizin kisisel gelisimi icin ne okuyorsunuz? Kendinizi neyle gelistiriyorsunuz?
Bence bu cok onemli ama hangi kitaplari alacagimi nereleri takip edecegimi bilemiyor bocaliyorum.
canım ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek kıtabini tavsiye ederim ben hamileliğimin başından beri onu okuyorum cok faydalı bilgiler var içinde emzirme cd si de var.

canım ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek kıtabini tavsiye ederim ben hamileliğimin başından beri onu okuyorum cok faydalı bilgiler var içinde emzirme cd si de var.

O kitabim daha cok bebegin fiziki gelisimi icin oldugunu duymustum. Karakter gelisimini de anlatiyor mu?

O kitabim daha cok bebegin fiziki gelisimi icin oldugunu duymustum. Karakter gelisimini de anlatiyor mu?
Ben her cocugun farkli oldugunu dusunu yorum ve cocugun ihtiyacina göre davranmamiz gerektigini düşünüyorum.bunun icinse tabi bilgilenmemiz lazim cocugun ihtiyacini anlamak icin. Bunun icinde pedagogtan yardim almayi planliyorum. Ayrica arastirdim adem güneşin kitaplarindan aldim elimdeki kitap bitince okumaya basliyacagim. Ama dedigim gibi cocugumu belli kaliplara gore yetistirmiycem okudugum kitaplar sadece bilgi edinme amacli olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…