2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu test pedleri nasıl yapılıyo canım eczanede mi satılıyo? bende de oluyo ama enfeksiyondan. almalımıyızki acaba.inşallah ihtiyacımız olmaz ama insan panik oluyo

canım testler eczanede satılıyo kendim eczane de çalıştığım için biliyorum testin adı al-sense amniyotik sızıntı pedi

bende dediğin gibi eşimin bu konuda fazla bilgili olmadığını düşünüyorum :/ bu yazdığımı görmesin
kitap okumaktan da bıktım diyor, ne yapacağım bilmiyorum :/
bende internetten hangi kitaplar okunmalı diye araştırınca, zaten hafta hafta takip ettiğimiz sitelerde yazılanların kitap haline gelmiş hali ön plana çıktı..
kız kardeşimin ders kitabı olan ' çocuk gelişim psikolojisi' ni okuyacağım, bakalım.. 900 sayfa gibi :S

kızlar bebeğin odasına emzirmek için sizce tekli koltuk mu daha güzel olur
benim aklıma sandıklı uzun puf geldi hem sandıgına eşyası konulabilir hem oturulabilir hemde uzun olursa altta değiştirilebilir gibi geldi hangisi mantıklı

oda geniş olsa kanepe hepsinden mantıklı fakat oda cok geniş değil.

canım ben sallanan emzirme sandalyesi düşünüyorum, kalkıp odanın içinde fır dönmeme gerek kalmaz diye :)

saol canım keyfe dıyecek yok ınsallah agrılarla uyanmazsın sende

canım ben sallanan emzirme sandalyesi düşünüyorum, kalkıp odanın içinde fır dönmeme gerek kalmaz diye :)

mantıklıymış :) bende ilk pencere önü sedir düşündüm hani birisi geldiğinde de hem yatabilir hem şık durur ama ölçtüm oda bayağı daralıyo tıkış tıkış olmasın diyorum sonucta bir sürü eşyası olcak daha :)

fiyatı çok iyimiş hakikaten canım, hafta sonu biraz baktıkta, rakamlar dudak uçuklatıyor bir çok mağazada.. görüntü itibariyle de aynı bu resimler gibiydi sorduklarımız :/
Aynen cnm bizde baktık en düşüğü 800 dü annemler alacak bize burada bulamazsam sipariş edicem çok beğendim

Sorma canım hergece ayrı bi kabus, iyce zorlamaya başladı beni dinlenememek, bide oğluşum büyüyor mideme doğru dayanıyor sanırım anlamadım ama yemek yiyemiyorum, oturamıyorum zorluyor beni bişey.
Bende de gaz sorunu çok oluyor ondan ağrılar giriyor canım geceleri özelikle bayan zorluyor beni

Bende de gaz sorunu çok oluyor ondan ağrılar giriyor canım geceleri özelikle bayan zorluyor beni

oy ne çektim o gaz probleminden metsil kullabilirsin canım doktorum bana istediğin kadar kullan demişti zararı yok ve rahat çıkartıyor.

benimde büyüdükçe alt bölgeye cok baskı yapıyor bazen bi tarafa geçip geriliyor heralde cok acıyo ozmn şişiyor top gibi ne zamaan yukarı cıkar bunlar :)

Şu enfeksiyon ne kötü birşey bendede 8-9 lökosit çıktı tek kullanımlık toz kullandım bol su içtim geçti şükür haftada birde sarımsak ekliyorum cacığa yada yemeğime doğal antibiyotik sonuçta ilaçtan iyidir cnm sende dikkat et

Canım metsil de para etmiyor yani ben zaten yapı oalrak gazlı birisiym ondan oluyor hepsi Birde brokoli karnı bhar kuru fasulye nohut hepsi gaz yapan şeyler mevsimide

Sarımsak çok yemiyodum canım onu da yapayım ozaman.okadar dikkat ediyorumki temizliğime üsütmemeye ama oluyo ve en az 3 litre su içiyorum nasıl oluyo anlamıyorum bu enfeksiyon.tek dozluk olandn içtim bende bakalım geçirir inşallah.snanada çok geçmiş olsun.umarım bi daha olmayız

Canım ne akdar dikakt etsekde bağışıklığımız düşük olduğu için oluyor bende de lökosit çıkmadi bakteri 6 epritsoit 1 çıktı tek doz kullanımlıktan bendekullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…