2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bide benim idrarımda protein çıktı iki kere.enfeksiyondanmı kaynaklı acaba.doktorum bişey demedi merak ettim.sende var mı canım böyle bişey

Canım ne akdar dikakt etsekde bağışıklığımız düşük olduğu için oluyor bende de lökosit çıkmadi bakteri 6 epritsoit 1 çıktı tek doz kullanımlıktan bendekullandım.
geçmiş olsun canım sana da.ben 4gün hastanede yattım bunun yüzünden daha bi ay önce ama yine oldu.dikkat etsek de oluyo malesef bağışıklıklada alakalıdır dediğin gibi

saol canım ben dr browns alıcam 120 ml yeter herhalde bir de cam almak istiyorum daha hijyenik olur diye zaten bebek tutmayacak düşürme riskide yok cam dah iyidir değil mi

tabi en sağlıklısı cam naturallerde en güvenilir philips avent diyorlar.
ben emziklerinide avent aldım.
cam olarak philipsin var bir bak istersen bende ilerde büyük boyunu cam alırım diyorum.

şimdide geniş ağızlı mı doğal akış mı karar veremedim bu biberonların uçları değişebiliyor mu mesela doğal akış alsam onu beğenmezse geniş ağız ucunu alabiliyor muyum bende emzikleri avent alıcam hangilerini aldın canım

Bide benim idrarımda protein çıktı iki kere.enfeksiyondanmı kaynaklı acaba.doktorum bişey demedi merak ettim.sende var mı canım böyle bişey
Yok cnm bende protein çıkmadı ama önemli olduğunu biliyorum bidahaki gidişinde tekrar tahlil yaptır inslh çıkmaz çıkarsada mutlaka sor doktoruna

Canım o önemli bir şey doktorunun sürekli kontrol alltında olan gerekiyor birde protein kaybınınn nedenini öğrenmek için de dahiliye uzamanına gözükmen gerekiyor...

cnm benımde bnır haftadır sırt ağrım var uykularım bölünüyor gündüz de işte oturamıyom uzun süreli çok ağrıyor belirli bir bölgesi..
ben doktoruma baya yakındım cmtesi ama hiç bişi vermedi.. yoga yapmayı önerdi

bunları aldım canım

http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-biberon-125ml-pp-2li_PAV-9430178
http://www.e-bebek.com/philips-avent-emzik-free-flow-6-18-ay-2li-asortili_PAV-SCF17864 bununda 0-6 ay olanını aldım.

slm kizlar biz sabah erken kalktik dr.a gittik Allaha sukur bebegin rahati ii dedi dr.sivisida yerindeymis,enfeksiyon ihtimaline karsi idrar ve kan verdik,ogleden snr sonuclari alicaz baklm nasl cikcak.enfeksiyon cikarsa fitil vercem dedihatta alttan muayene edeyim dedi izin vermedim.Allahin izniyle bir sey cikmaz ins.hepinize bebislerinizle guzel bir gun diliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…