- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.481
oy tatlı anne...:) bu aralar aşırı duygusalım saçma sapan şeylere gözlerim doluyor.
hamişlik insanı ne hale çeviriyor
tekmeler yendi , ama gayfaltı hayııırGünaydın minnaklar ve anneleriiiNasılız bakalımm? Kahvaltılar yapıldı mıı? Tekmeler yendi mii??
Sağol canım. Bunu ilkmdefa duydum. Kayinvalideme soylemedik daha ona soyleyince fikir oolarak sunarim onaGeçmiş olsun canım o kadarına da şükür annem böyle durumlarda yedi komşuya ekmek ve tuz dağıtır.
Allah kazadan kotu hastaliklardan kotu olan her seyden korusun eslerimizi bizi bebeklerimizi. Cok gecmis olsun canim, cana gelmesin mala gelsin
duan kabul oldu ...saol canım keyfe dıyecek yok ınsallah agrılarla uyanmazsın sende
Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın.Arkadaşın dediği gibi bir şeyler dağıtılır bizde de ya da bir gariban sevindir falan derler.Sıkma canını herkes iyiymiş çok şükürIyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
oy tatlı anne...
bende öyleyim biliyor musun :)
dün bir kitap başladım.. bir güzel vermişim kendimi..
bir kaç sayfa sonrasında bir şiir 2.mısrasında kızımın adı zülal geçiyor..
gel de ağlama ama di mi
yoksa benim mesajıma mı duygulandın sen
Çok büyük geçmiş olsun canım benim..Iyi gunler hanimlar...
ağla anası ağla,,, yeter ki bu şekilde ağlaben herşeye ağlayabilirim :)
çok geçmiş olsun canım küçük kazalar buyukleri defeder derler çok şükür eşine arkadasına zarar gelmemiş Rabbim beterinden korusun.Iyi gunler hanimlar...
Ağrıyor canım...Kızlar kalçanız oradaki kemikler falan ağrıyor mu ben iki gündür acı çekiyorum resmen çok misafir ağırladım üst üste hiç oturmadan gece ettim diyebilirim yorgunluktan mı oldu diyorum acaba, dün gece korkudan uyuyamadım doğuracakmış gibi korktum 2014 haziran anneleri mart ayında doğum yapmaya başlamış onları okudum bir de iyice psikolojim bozuldu.
okumaaa!seni olumsuz etkilicek seyleri okuma canm.insanin kafasnda cok yer ediyor bnm ruyalarima giriyor.sen duani eksik etme boyle rahatsizlikraindada hemn dr. git.herkes ayni degilki sana olucak diye bir sey yok olumsuzluklari cagirma canm.bence yorgunluktanda agriyor olabilir bnm oyle oluyorKızlar kalçanız oradaki kemikler falan ağrıyor mu ben iki gündür acı çekiyorum resmen çok misafir ağırladım üst üste hiç oturmadan gece ettim diyebilirim yorgunluktan mı oldu diyorum acaba, dün gece korkudan uyuyamadım doğuracakmış gibi korktum 2014 haziran anneleri mart ayında doğum yapmaya başlamış onları okudum bir de iyice psikolojim bozuldu.
cok gecmis olsun cnm.Allah beterinden korusun.diger arkadaslarda yazmis bizde boyle zamanlarda ihtiyaci olan insanlara ekmek-tuz dagitirz.sukurler olsun bu kadarla atlatmisIyi gunler hanimlar...
amin canim. allaha sukur evet.Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın.Arkadaşın dediği gibi bir şeyler dağıtılır bizde de ya da bir gariban sevindir falan derler.Sıkma canını herkes iyiymiş çok şükür
İnşaallah canim. Çok sağol.Çok büyük geçmiş olsun canım benim..
Rabbim eşini korumuş ya şükür ona...
maddiyat açısından zora soksa da atlatılır inşaAllah
bebişiniz size bereket getirecek tabii annesi sen içini ferah tut..
amin canim insaallah oyle olur.çok geçmiş olsun canım küçük kazalar buyukleri defeder derler çok şükür eşine arkadasına zarar gelmemiş Rabbim beterinden korusun.
duan kabul oldu ...
ağrıyla uyansam da beni gece rahatsız etmedi , çok şükür bu geceyi güzel atlattım
evet canim Allaha şükür. Bariyerler olmasaymis dereye ucacaklarmis. Rabbim korudu. Şükretmemiz icin bize bazi dersler veriliyor işte. Hayatimiz sinav.cok gecmis olsun cnm.Allah beterinden korusun.diger arkadaslarda yazmis bizde boyle zamanlarda ihtiyaci olan insanlara ekmek-tuz dagitirz.sukurler olsun bu kadarla atlatmis
gecen indirimdeydi bu cantalar markafonide sanirim.bu arada yeni dodugu zaman rahat edebileckmisin bu arabayla cnm sanki ilerleyen donemlerde daha ii oluyor bu tarzlarKızlar portbebe olarak bunlardab birini alıcam ama kırmızısını sanırım.
http://www.n11.com/stylo-s12105-bebek-tasima-portbebe-2015-P37494102
http://www.n11.com/lullaby-163-puflu-portbebe-kirmizi-P40123976
Bakım çantası olarak da biberonu sıcak tutan bölmesi olduğu için bu çantayı alıcam
http://www.n11.com/stylo-grand-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-P34827089
Bebek arabasında da buna karar verdik sonunda daha doğrusu eşim beni ikna etti. Ben hep görsel olarak bakıyordum sanırım. Bu çok kaliteli bir ürün ingiliz markasıydı sanırım mağazada sürdüm ve taşıdım çok pratik ve konforlu.
http://www.n11.com/maclaren-quest-bebek-arabasi-black-champange-P23326252
aynen oyle bizde sabah esimle hastaneden donuyorduk hava cok yagisli burda araba nasil kaydi anlamdik gerci cok buyuk degildi ama cok korktum Allah korusunevet canim Allaha şükür. Bariyerler olmasaymis dereye ucacaklarmis. Rabbim korudu. Şükretmemiz icin bize bazi dersler veriliyor işte. Hayatimiz sinav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?