2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
:) bu aralar aşırı duygusalım saçma sapan şeylere gözlerim doluyor.
hamişlik insanı ne hale çeviriyor
oy tatlı anne...
bende öyleyim biliyor musun :)

dün bir kitap başladım.. bir güzel vermişim kendimi..
bir kaç sayfa sonrasında bir şiir 2.mısrasında kızımın adı zülal geçiyor..
gel de ağlama ama di mi

yoksa benim mesajıma mı duygulandın sen

Kızlar portbebe olarak bunlardab birini alıcam ama kırmızısını sanırım.

http://www.n11.com/stylo-s12105-bebek-tasima-portbebe-2015-P37494102

http://www.n11.com/lullaby-163-puflu-portbebe-kirmizi-P40123976

Bakım çantası olarak da biberonu sıcak tutan bölmesi olduğu için bu çantayı alıcam

http://www.n11.com/stylo-grand-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-P34827089

Bebek arabasında da buna karar verdik sonunda daha doğrusu eşim beni ikna etti. Ben hep görsel olarak bakıyordum sanırım. Bu çok kaliteli bir ürün ingiliz markasıydı sanırım mağazada sürdüm ve taşıdım çok pratik ve konforlu.

http://www.n11.com/maclaren-quest-bebek-arabasi-black-champange-P23326252

Günaydın minnaklar ve anneleriii Nasılız bakalımm? Kahvaltılar yapıldı mıı? Tekmeler yendi mii??
tekmeler yendi , ama gayfaltı hayııır
çünkülüm bu gece uzun bir aradan sonra ilk defa uyuduuuummmm
şimdi babamızı bekliyoruz sonra hemen yiyeceğiz

Geçmiş olsun canım o kadarına da şükür annem böyle durumlarda yedi komşuya ekmek ve tuz dağıtır.
Sağol canım. Bunu ilkmdefa duydum. Kayinvalideme soylemedik daha ona soyleyince fikir oolarak sunarim ona
Allah kazadan kotu hastaliklardan kotu olan her seyden korusun eslerimizi bizi bebeklerimizi. Cok gecmis olsun canim, cana gelmesin mala gelsin

Amin canim aynen öyle. Allahim hepimizi korusun. Cok sagol canim.

Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın.Arkadaşın dediği gibi bir şeyler dağıtılır bizde de ya da bir gariban sevindir falan derler.Sıkma canını herkes iyiymiş çok şükür

ben herşeye ağlayabilirim :)

Çok büyük geçmiş olsun canım benim..
Rabbim eşini korumuş ya şükür ona...
maddiyat açısından zora soksa da atlatılır inşaAllah
bebişiniz size bereket getirecek tabii annesi sen içini ferah tut..

çok geçmiş olsun canım küçük kazalar buyukleri defeder derler çok şükür eşine arkadasına zarar gelmemiş Rabbim beterinden korusun.

Kızlar kalçanız oradaki kemikler falan ağrıyor mu ben iki gündür acı çekiyorum resmen çok misafir ağırladım üst üste hiç oturmadan gece ettim diyebilirim yorgunluktan mı oldu diyorum acaba, dün gece korkudan uyuyamadım doğuracakmış gibi korktum 2014 haziran anneleri mart ayında doğum yapmaya başlamış onları okudum bir de iyice psikolojim bozuldu.

Ağrıyor canım...
ordan birde belim ve sağ bacağıma vuran bir ağrı var...
salı doktora gideceğim çünkü günlük hayatımı da çok etkiliyor..
en azından magnezyum verir belki , gerçi faydası olur mu bilmiyorum ama..

okuma öyle konuları
kızını da heveslendirme erken gelmeye :))

okumaaa!seni olumsuz etkilicek seyleri okuma canm.insanin kafasnda cok yer ediyor bnm ruyalarima giriyor.sen duani eksik etme boyle rahatsizlikraindada hemn dr. git.herkes ayni degilki sana olucak diye bir sey yok olumsuzluklari cagirma canm.bence yorgunluktanda agriyor olabilir bnm oyle oluyor

cok gecmis olsun cnm.Allah beterinden korusun.diger arkadaslarda yazmis bizde boyle zamanlarda ihtiyaci olan insanlara ekmek-tuz dagitirz.sukurler olsun bu kadarla atlatmis

Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın.Arkadaşın dediği gibi bir şeyler dağıtılır bizde de ya da bir gariban sevindir falan derler.Sıkma canını herkes iyiymiş çok şükür
amin canim. allaha sukur evet.

İnşaallah canim. Çok sağol.
çok geçmiş olsun canım küçük kazalar buyukleri defeder derler çok şükür eşine arkadasına zarar gelmemiş Rabbim beterinden korusun.
amin canim insaallah oyle olur.

cok gecmis olsun cnm.Allah beterinden korusun.diger arkadaslarda yazmis bizde boyle zamanlarda ihtiyaci olan insanlara ekmek-tuz dagitirz.sukurler olsun bu kadarla atlatmis
evet canim Allaha şükür. Bariyerler olmasaymis dereye ucacaklarmis. Rabbim korudu. Şükretmemiz icin bize bazi dersler veriliyor işte. Hayatimiz sinav.

gecen indirimdeydi bu cantalar markafonide sanirim.bu arada yeni dodugu zaman rahat edebileckmisin bu arabayla cnm sanki ilerleyen donemlerde daha ii oluyor bu tarzlar

evet canim Allaha şükür. Bariyerler olmasaymis dereye ucacaklarmis. Rabbim korudu. Şükretmemiz icin bize bazi dersler veriliyor işte. Hayatimiz sinav.
aynen oyle bizde sabah esimle hastaneden donuyorduk hava cok yagisli burda araba nasil kaydi anlamdik gerci cok buyuk degildi ama cok korktum Allah korusun

Merhaba güzel anneler babamız haftasonu geldi fakat bugün tekrar şehir dışına çıktı 2 hafta sonra gelecek of çok zor geliyor bu dönemde Kızımın tekmeleriyleriyle moral buluyorum Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın..Perşembe günü randevumuz var doktorumuz şeker yükleme yapma taraftarı bense hiç istemiyorum eşimlede konuştuk o da karşı çıktı ve yaptırmamaya karar verdim.kilo konusuna gelince benim gibi olan var mı bilmiyorum fakat 11 kiloyu almış bulunuyorum eşim hiç belli olmuyor normal Desede hissediyorum kilolu olmakta çok güzelmiş çünkü düğünümde kemiklerim sayılıyordu 51 kiloydum..16 aylık evliyken 57 ile hamile kaldım suan 68 i gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…