2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benım doktorum şeker yuklemesini 75 lik istedi kızlar. nedeni de eğer bi sorun çıkarsa 50lik yaptırısak tekrardan 100 lük isteniyormuş. ama 75 lik yaptırrsak sorun çıksa da tekrarlanmıyormuş kesinmiş sonucu yani. napalım 2 saat dayanıcam artık.
bu arada oğlumu tepikleri hem sıklaştı hem şiddetlendi sanki kaburga kemiğime ulaştı gibi maşallah..
bi de sırt ağrılarım olmasa

teşekkür ederim canım emziklerimi bende seninkinden almaya karar verdim oh rahatladım park yatak,bebek arabası, biberon ve emzik işide almasamda hala kafamdan çıktı çok şükür artık kararımı verdim :))

şimdi neye takılsam acaba :)

emziği bana mağazadaki kız tavsiye etti free flow demek damağına zarar vermiyormuş ve kenarlardan rahat nefes almasını sağlıyormuş sağolsun bilmesem gidip kafama göre alıcaktım. 6-18 alıyordum az daha yanlışlı yenidoğan deyince 0-6 ay olanını verdi :)

ah ben nelere takılıyorum bir bilsen :)
erken olmasa gidip hepsini alıcam beşik şifonyer berjer halı perde hepsi kafamda var ama almıyorum
bebek arabasına karar veremedim hala cok çeşit var uf cokta yer kaplıyor sen ne alıcaksın travel istiyorum ama marka henüz karar vermedim geçen casual de indirim vardı e bebekte bayagı uyguna düşmüştü istediğim rengi bitmişti.

Canım geniş ağız olanlar anne göğsüne en benzer olduğu için yenidoğanlarda geniş ağız tavsiye ediyorlar genelde.

çok fazla ayrıntı var canım daha doğmadan bu haldeyiz doğduğunda napıcaz bu vletler bilmiyorum tecrübesizlikten telaş yapıyoruz herhalde:)
bizim arabamızın bagajı küçük ve iki ailede farklı memleketlerde olunca katlanınca bagaja sığacak bir şey olsun istedik nuna pepp ve bebeconfort streety modeli var aklımızda daha doğrusu ben bebeconfort eşim nuna diyor:) savaşı kim kazanır bilmem ama nunanın tekerlekleri çok küçük ve gerçekten çok az yer kaplıyor tek elle açıp kapatabiliyorsun ama önbarı yok stretty ona göre biraz daha fazla yer kaplıyor ama onuda açıp kapatmak çok kolay ikisininde puseti çıkabiliyor bakalım birini alıcaz artık

Offf calisinca cok daha zor. sirt agrim benim de tek bir bolgede uzun sure oturunca cok artiyo. Ben doktorumla voltaren gel icin konustuktan sonra prof Ismail Çepniye de sordum ikinci bir doktor gorusu olarak..organlari olustugu icin birsey olmaz meraklanma dedi ama yine de surmicem sicak su torbasi koyuyorum ve sirtimi yastikla destekliyorum canim.

Bende eşime masaj yaptırıyorum yazık gece uykusundan uyanıyor artık o bölgeyı ezberlemiş direk nokta atışı ovuyor uyurken zavallım :)
sıcak su torbasını bende deniyim bu akşam bakalım. sıcak duş rahatlatmadı benı ama belkı bu işe yarar.
yastık da işe yaramıyor bende. 3 yastıkla yatıryorum yatakta..
evet cnm kullanma bence de zaten kısa surelik işe yarar o ilaç.
doktorum karnın öne doğru çıkmasından dolayı sırt kasları geriliyor o yüzden oluyor dedi. yani geçmicek bu durum doğuma kadar malesef

kızlar çanta aldınız mı alanlar biraz bahsetse nasıl olur şöyle bol ceplilerinden :)

cnm ben kolay taşımak amaçlı sırt çantası gibi bişi alıcam .
zaten omuz çantalarımız oluyor dışarı çıkarken.
benım arkadaşlarım mini sırt çantalarından aldılar keşke olsa fotosu da göndersem. çok rahat ettiklerini söylüyürlar. hem kendi cüzdanlarını vs de içine atıyorlarmış.

Iyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...

Geçmiş olsun canım o kadarına da şükür annem böyle durumlarda yedi komşuya ekmek ve tuz dağıtır.

Allah kazadan kotu hastaliklardan kotu olan her seyden korusun eslerimizi bizi bebeklerimizi. Cok gecmis olsun canim, cana gelmesin mala gelsin

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: mehtaphk
6.Cüz: Gamze0634
7.Cüz: seyitbebek
8.Cüz: seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))

Onu bilmiyorum canım...
ama vajinama benimki de tekme atıyor...sanki ordan gaz çıkarıyormuşum gibi bir his veriyor...
doktorum bu tekmelerin gayet normal olduğunu söylemişti...
ilacının inşaAllah faydasını görürsün :)

Masallah cnm sen mayis ortalarinda doguracaksin oyle gecti birden icimden birden bak:)))
Gelişimini tamamlarsa ve sağlık acısından bir sorun olmadığı sürece gelebilir canım benim için sorun yok :))) ama çoğu bebek beklenen doğum tarihinden önce ya da sonra doğuyormuş bu yuzden bu risk hepimiz için var maalesef o yuzden hiç bi hazırlığımızı son haftalara bırakmayalım gecen bi arkadasım 35.haftada sancısı geldi normal doğumla doğurdu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…