- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.461
bunları aldım canım
http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-biberon-125ml-pp-2li_PAV-9430178
http://www.e-bebek.com/philips-avent-emzik-free-flow-6-18-ay-2li-asortili_PAV-SCF17864 bununda 0-6 ay olanını aldım.
Canım avent cam biberon aldım yeni doğan için 0 ay emzik uyumlu...arkadaşlar yeni doğan bebeklere hangi biberonları alıyorsunuz emmeme ihtimaline karşı kaçlık almak gerekiyor
teşekkür ederim canım emziklerimi bende seninkinden almaya karar verdim oh rahatladım park yatak,bebek arabası, biberon ve emzik işide almasamda hala kafamdan çıktı çok şükür artık kararımı verdim :))
şimdi neye takılsam acaba :)
Canım geniş ağız olanlar anne göğsüne en benzer olduğu için yenidoğanlarda geniş ağız tavsiye ediyorlar genelde.şimdide geniş ağızlı mı doğal akış mı karar veremedim bu biberonların uçları değişebiliyor mu mesela doğal akış alsam onu beğenmezse geniş ağız ucunu alabiliyor muyum bende emzikleri avent alıcam hangilerini aldın canım
emziği bana mağazadaki kız tavsiye etti free flow demek damağına zarar vermiyormuş ve kenarlardan rahat nefes almasını sağlıyormuş sağolsun bilmesem gidip kafama göre alıcaktım. 6-18 alıyordum az daha yanlışlı yenidoğan deyince 0-6 ay olanını verdi :)
ah ben nelere takılıyorum bir bilsen :)
erken olmasa gidip hepsini alıcam beşik şifonyer berjer halı perde hepsi kafamda var ama almıyorum
bebek arabasına karar veremedim hala cok çeşit var uf cokta yer kaplıyor sen ne alıcaksın travel istiyorum ama marka henüz karar vermedim geçen casual de indirim vardı e bebekte bayagı uyguna düşmüştü istediğim rengi bitmişti.
cnm benımde bnır haftadır sırt ağrım var uykularım bölünüyor gündüz de işte oturamıyom uzun süreli çok ağrıyor belirli bir bölgesi..
ben doktoruma baya yakındım cmtesi ama hiç bişi vermedi.. yoga yapmayı önerdi
Bende eşime masaj yaptırıyorum yazık gece uykusundan uyanıyor artık o bölgeyı ezberlemiş direk nokta atışı ovuyor uyurken zavallım :)Offf calisinca cok daha zor. sirt agrim benim de tek bir bolgede uzun sure oturunca cok artiyo. Ben doktorumla voltaren gel icin konustuktan sonra prof Ismail Çepniye de sordum ikinci bir doktor gorusu olarak..organlari olustugu icin birsey olmaz meraklanma dedi ama yine de surmicem sicak su torbasi koyuyorum ve sirtimi yastikla destekliyorum canim.
kızlar çanta aldınız mı alanlar biraz bahsetse nasıl olur şöyle bol ceplilerinden :)
cnm ben kolay taşımak amaçlı sırt çantası gibi bişi alıcam .
zaten omuz çantalarımız oluyor dışarı çıkarken.
benım arkadaşlarım mini sırt çantalarından aldılar keşke olsa fotosu da göndersem. çok rahat ettiklerini söylüyürlar. hem kendi cüzdanlarını vs de içine atıyorlarmış.
Iyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
Bazen obur bazen istahsiz ufacik biseyde gozleri dolan gergin az sisko bol gobekli uykusu bol bol bolunen bel agrisindan ve kasik gerginliginden tam dogrulamadan yuruyen bir yaratik oldum...
Sen nasilsin bu arada cnm
Seve seve canıımSirriEyvan cnm banada cüz verebilirsin bende okumak istiyorum
alemsinnn canııımm
Onu bilmiyorum canım...benimde akıntım fazlalaştı kızlar ve kasılmalarım arttı akıntı için vajinadan bi ilaç verdi henüz almadım bi de bebiş ters durduğu için çok garip yerlerden tekme yiyebilirsin dedi özellikle ayakta kaldığımda vajinadan bişey çıkacakmış gibi kasılmalarım oluyor bu bebek hareketi mi acaba anlamadım hiç erken doğum vs. demedi
Gelişimini tamamlarsa ve sağlık acısından bir sorun olmadığı sürece gelebilir canım benim için sorun yok :))) ama çoğu bebek beklenen doğum tarihinden önce ya da sonra doğuyormuş bu yuzden bu risk hepimiz için var maalesef o yuzden hiç bi hazırlığımızı son haftalara bırakmayalım gecen bi arkadasım 35.haftada sancısı geldi normal doğumla doğurdu :))))Masallah cnm sen mayis ortalarinda doguracaksin oyle gecti birden icimden birden bak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?