2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
amin canim. allaha sukur evet.

İnşaallah canim. Çok sağol.

amin canim insaallah oyle olur.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş...eşimde sabah yola çıktı Kırıkkale gitti iş için hep Aklım onda gidene kadar dua ediyorum..sende üzülmemeye çalış çok şükür eşin iyiyse bebişin bereketiyle inş kolay atlatırsınız..

en azindan kizin var yalniz degilsin cnm:)ins.babanizda en kisa surede size katilir
ya bu seker yuklemsi konusunda bende cok kararsizim haftaya yaptrmam lazim normalde

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir. çarşambadan beri tatil yapıyordum bu gün işe gelmek zor geldi allahın izniyle şu martıda atlatınca nisanın başından itibaren hiç işe gelmeye bilirim yıllık izinlerimide birleştirip 32.haftamdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.
bu arada benim kızım çok aşağıda ve her seferinde rahimdeki kemiğim çok ağrıyor yatsam kalkamıyorum dönemiyorum canım acayip yanıyor doktorda hiç ilaç vermedi sağolsun ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Sağol canim inşaallah eslerimiz kazasiz belasiz gelirler islerinden.

Geçmiş olsun canım Bebek kendi kısmetiyle sansı la gelir canım inşallah belalar kalkar üzerinden...

en azindan kizin var yalniz degilsin cnm:)ins.babanizda en kisa surede size katilir
ya bu seker yuklemsi konusunda bende cok kararsizim haftaya yaptrmam lazim normalde
Ben kararlıyım canım artık benim doktorum geçen ay randevumda gözümü korkutsada açıkcası hiç hoşlanmadım o tavrından(9.ayda Bebeğin karnında ölmesini ister misin dedi) nasıl ister bir anne o kadar etkilendim ki Rabbim onu bize yazdıysa sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacaz Hakkımızda her zaman hayırlısını istemişimdir... Butun herşey normal OLMASINA karşı 2li 4 lü Detaylı ultrason hepsini yaptırdım bi sorun çıksaydı o cana kıyacakmıydım asla Allahm o duruma kimseyi düşürmesin..doktorum tecrübeli o konuda güveniyorum eşimin doktoru 27 yıl önce Dünya'ya getirmiş olması kızımıza bir anı olsun istedim o Yüzden etkilenmiştim..ama son konuşması beni uzaklaştırdı

Magnezyum içiyorum ben de ama ne kabızlığa ne kemik sğrısına iyi geliyor sadece kasılmayı önlüyormuş ama bende o da var çok işe yaramadı yani iki sefer de kramp girdi bacağıma uyurken sen git bakalım ben de bşr gidicem kontrole şu yapmur durursa.

Doğumun kendisi değil de erken doğurmak fikri korkuttu beni. Yoksa doğumdan korkmuyorum canım eninde sonunda doğurcaz yani. Doktıra yeni gitmiştim ama yine gidicem canım.

gecen indirimdeydi bu cantalar markafonide sanirim.bu arada yeni dodugu zaman rahat edebileckmisin bu arabayla cnm sanki ilerleyen donemlerde daha ii oluyor bu tarzlar

Bu marka doğumdan itibaren kullanılıyor canım da ben zaten ilk aylar bebek arabası kullanacağımı sanmıyorum daha yakın teması tercih ediyorum kucak portbebe ya da kanguru gibi. Kanguruda karar veremedim ama soğumdan itibaren kullanılan organikler varmış ben yine de bacaklarını o derece ayrıacak bir şeyi ilk zamanlar kullanacağımı sanmıyorum.

Kizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr

Biz nasıl yardımcı olalım canım kadın doğumcu ve diş hekimiyle görüşmen lazım. Apseliyse çekmezler zaten antibiyotiği de çok gerekmedikçe kullandırmıyorlar durumun kötüyse kullanabilirsin belki ona da doktorun karar verir. Uyuşturmadan çektirirsin belki. Benim de dişim sızlamaya başladı hassas dişler için olan diş macunu beni çok rahatlatıyor.

Cok gecmis olsun canim insallah bi daha yasanmaz boyle olaylar

Benim de fazlalasti gune 3 ped degisiyorum kullanmayacak gibi degil ped.Ben de vajinal kultur verecem ayrintilida amniyon sivi normal yaziyordu
kızlar günlük ped kullanmayın. benimde bi ara cok artmıştı günlük ped kullanıyordum... eşimin eski bi atletini kestik bez yaptım yıkadım ütüledim onları kullanıyorum cok iyi oldu bilmiyorum ondan mı ama 3 günde geçti akıntım. günlük pedleri dr.larda tavsiye etmiyor. aklınızda bulunsun

ben cok kullanıyorum cünkü kullanmazsam cok afedersiniz altıma yapmışım gibi hissediyorum.

Kizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr
bende bir haftadır dişten çekiyorum canım ben geçirmek için şunu yapıyorum tavsiye niteliğinde 1 diş sarımsak ve 1 çay bardağı sirkeyi kaynat ılınınca gargara yap ben hep bi yudum alabildim ağzıma ama 10 dk. içinde kesin çözüm oldu 2 gün boyunca ağrı çekmiyorsun

canım cok geçmiş olsun.. duaların gücüne cok inanırım bol bol dua edin. arabaya binerken ayetel kürsi mesela. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Selam güzel annişler,

sırt ağrısı çözümü bulan beni dürtsün lütfen ağlıcam nerdeyse ağrıdan- yatarken bile ağrıyor sol yanım

bu arada benim gibi saç boyatmayan ama dip ve beyazlardan rahatsız anneler watsons tan saç rimeli aldım. inanılmaz iş görüyor haberiniz olsun.

öptüm hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…