- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.501
Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş...eşimde sabah yola çıktı Kırıkkale gitti iş için hep Aklım onda gidene kadar dua ediyorum..sende üzülmemeye çalış çok şükür eşin iyiyse bebişin bereketiyle inş kolay atlatırsınız..amin canim. allaha sukur evet.
İnşaallah canim. Çok sağol.
amin canim insaallah oyle olur.
en azindan kizin var yalniz degilsin cnm:)ins.babanizda en kisa surede size katilirMerhaba güzel anneler babamız haftasonu geldi fakat bugün tekrar şehir dışına çıktı 2 hafta sonra gelecekof çok zor geliyor bu dönemde Kızımın tekmeleriyleriyle moral buluyorum Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın..Perşembe günü randevumuz var doktorumuz şeker yükleme yapma taraftarı bense hiç istemiyorum eşimlede konuştuk o da karşı çıktı ve yaptırmamaya karar verdim.kilo konusuna gelince benim gibi olan var mı bilmiyorum fakat 11 kiloyu almış bulunuyorum eşim hiç belli olmuyor normal Desede hissediyorum kilolu olmakta çok güzelmiş çünkü düğünümde kemiklerim sayılıyordu 51 kiloydum..16 aylık evliyken 57 ile hamile kaldım suan 68 i gördüm.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş...eşimde sabah yola çıktı Kırıkkale gitti iş için hep Aklım onda gidene kadar dua ediyorum..sende üzülmemeye çalış çok şükür eşin iyiyse bebişin bereketiyle inş kolay atlatırsınız..
Iyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
Ben kararlıyım canım artık benim doktorum geçen ay randevumda gözümü korkutsada açıkcası hiç hoşlanmadım o tavrından(9.ayda Bebeğin karnında ölmesini ister misin dedi) nasıl ister bir anne o kadar etkilendim ki Rabbim onu bize yazdıysa sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacaz Hakkımızda her zaman hayırlısını istemişimdir... Butun herşey normal OLMASINA karşı 2li 4 lü Detaylı ultrason hepsini yaptırdım bi sorun çıksaydı o cana kıyacakmıydım asla Allahm o duruma kimseyi düşürmesin..doktorum tecrübeli o konuda güveniyorum eşimin doktoru 27 yıl önce Dünya'ya getirmiş olması kızımıza bir anı olsun istedim o Yüzden etkilenmiştim..ama son konuşması beni uzaklaştırdıen azindan kizin var yalniz degilsin cnm:)ins.babanizda en kisa surede size katilir
ya bu seker yuklemsi konusunda bende cok kararsizim haftaya yaptrmam lazim normalde
Ağrıyor canım...
ordan birde belim ve sağ bacağıma vuran bir ağrı var...
salı doktora gideceğim çünkü günlük hayatımı da çok etkiliyor..
en azından magnezyum verir belki , gerçi faydası olur mu bilmiyorum ama..
okuma öyle konuları
kızını da heveslendirme erken gelmeye :))
okumaaa!seni olumsuz etkilicek seyleri okuma canm.insanin kafasnda cok yer ediyor bnm ruyalarima giriyor.sen duani eksik etme boyle rahatsizlikraindada hemn dr. git.herkes ayni degilki sana olucak diye bir sey yok olumsuzluklari cagirma canm.bence yorgunluktanda agriyor olabilir bnm oyle oluyor
gecen indirimdeydi bu cantalar markafonide sanirim.bu arada yeni dodugu zaman rahat edebileckmisin bu arabayla cnm sanki ilerleyen donemlerde daha ii oluyor bu tarzlar
Kizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr
Cok gecmis olsun canim insallah bi daha yasanmaz boyle olaylarIyi gunler hanimlar...
kızlar günlük ped kullanmayın. benimde bi ara cok artmıştı günlük ped kullanıyordum... eşimin eski bi atletini kestikBenim de fazlalasti gune 3 ped degisiyorum kullanmayacak gibi degil ped.Ben de vajinal kultur verecem ayrintilida amniyon sivi normal yaziyordu
guvenilir bir dis hekimine gitmelisin bence zaman kaybeyme!Kizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr
kızlar günlük ped kullanmayın. benimde bi ara cok artmıştı günlük ped kullanıyordum... eşimin eski bi atletini kestikbez yaptım yıkadım ütüledim onları kullanıyorum cok iyi oldu bilmiyorum ondan mı ama 3 günde geçti akıntım. günlük pedleri dr.larda tavsiye etmiyor. aklınızda bulunsun
bebek şekeri patiğinin resmini yollar mısın
sık sık değiştirmeyi dene bi iki gün en azından denemeni tavsiye ederim bende aynı şeyi yaşadımben cok kullanıyorum cünkü kullanmazsam cok afedersiniz altıma yapmışım gibi hissediyorum.
bende bir haftadır dişten çekiyorum canım ben geçirmek için şunu yapıyorum tavsiye niteliğinde 1 diş sarımsak ve 1 çay bardağı sirkeyi kaynat ılınınca gargara yap ben hep bi yudum alabildim ağzıma ama 10 dk. içinde kesin çözüm oldu 2 gün boyunca ağrı çekmiyorsunKizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr
canım cok geçmiş olsun.. duaların gücüne cok inanırım bol bol dua edin. arabaya binerken ayetel kürsi mesela. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNIyi gunler hanimlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?