2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bende aynısını doğumdan sonra yapmıştım.

Uzun süre orkit kullanmak mantar yapıyor.

Doğumdan sonra hastanede verilen gazlı bez ve pamuk ikilisini evde de 2-3 gün kullandım, sonra da anemin eski iç çamaşırlarını yıkanmış, tertemiz, tek kullanımlık yaptım, kullandım attım.

Şimdi de anneme taa ilk hamile kaldığımda bana yıpranmış iç çamaşırı biriktir dedim. :)

geçmiş olsun kuzucum

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm resmen bende 75 ilk yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı canım, ya sırt ağrısından bahsetmişsin ya 1 haftadır beni de öldürüyo sanki sırt kemiğime bıçak sağlıyorlar gibi dün gece ağrıdan uyandım o derece kötüydü yani, eşim ovunca hafifledi ama geçmedi :/ çevremdekilrtde canımı sıkıyorlar şimdiden böyleysen son aylar nolcan die

tekmeler yendi , ama gayfaltı hayııır
çünkülüm bu gece uzun bir aradan sonra ilk defa uyuduuuummmm
şimdi babamızı bekliyoruz sonra hemen yiyeceğiz
benim minik tavşanım saat 7:30-8 oldu mu tekmelerle uyandırıyo "ANNEEEEE BEN ACIKTIMMMM, HADİ KALKK!!" der gibi

Kizlarrr çok acil. 24. Haftadayim disim çok sizliyor. Cektirsem birşey olur mu? Yardımcı olunn nolurr
kadın doğum doktorunu arayıp sor. izin verirse anesteziye o zaman tedavi yaptırabilirsin canım.. Artık eskisi gibi değil hamileyken diş tedavisi yapılabiliyor.

Sırt ağrısı ara ara bende de oluyor.

Haftaya salı inş. kontrolüm var doktoruma soracağım normal mi diye.

Sırt ağrısı cekenlerden biri de benim, basladı mı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Eşim yavas yavas masaj yapıyor, biraz rahatlıyorum ama kesin çözüm bulamadım

şimdiden başladı sırt ağrıları cnm azalmıcak bılıyorum ama artmasa bari. daha 3 - 3,5 ayımız var önümüzde. bu ağrılara dayanamayıp 37 den somra sezeryana giren arkadaşım var benım inşş çok zorlamaz bizi.
artık işimiz zor zaten emzirriiken de sırtımız ağrıycak duruş pozisyonundan sabit durmaktan bebişin ağırlığından vs :)
annelik kolay diil :)

eşim dün kayınvalidemle konuşuyordu işte benden bahsediyorlar, bebiş sırtını ağrıtıyo falan dedi benımki.
kayınvalidem yok sırt ağrımaz bel ağrır, hamılelıkten diil o dedi ya bide yalancı olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…