- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.541
Kadin dogumcularin hepsi seker yukleme konusunda ayni gorusteler kesinlikle yuklenmesi gerektigini soyluyorlar olasi bir gebelik sekerinden bebegi koruma adina.eger seker cikarsa ve bundan haberimiz olmazsa bebegin obeziteli dogma ve ileride seker hastaligi ve dogumdan sonr yakalanabilecegi bi cok hastaliga yol aciyormus.benim esimde dr ve ayni goruste.ben bu gun 50grlik olandan yuklettim.zaten saglam bi tatli yedifgimizde de 50 gr sekeri rahat aliyoruzdur.Merhaba güzel kesinlikleabamız haftasonu geldi fakat bugün tekrar şehir dışına çıktı 2 hafta sonra gelecekof çok zor geliyor bu dönemde Kızımın tekmeleriyleriyle moral buluyorum Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın..Perşembe günü randevumuz var doktorumuz şeker yükleme yapma taraftarı bense hiç istemiyorum eşimlede konuştuk o da karşı çıktı ve yaptırmamaya karar verdim.kilo konusuna gelince benim gibi olan var mı bilmiyorum fakat 11 kiloyu almış bulunuyorum eşim hiç belli olmuyor normal Desede hissediyorum kilolu olmakta çok güzelmiş çünkü düğünümde kemiklerim sayılıyordu 51 kiloydum..16 aylık evliyken 57 ile hamile kaldım suan 68 i gördüm.
Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum
Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum
cnm kasılmaların mı var rahım ağzın ne kadar incelmiş?Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum
Canim bircok sebebi varmis ama enfeksiyon olabilirmis yatacaksin dedi calisiyorum nasil surekli yatayim baska bir doktora daha gideyim diyorum ama canim cok sikkingeçmiş olsun canım.
Nedeni varmıymış peki bu incelmenin, tedavisi yokmuymuş.
Canim valla hic anlamadim devlet hastanesi zaten kardan kendi doktoruma gidemedim antibiyotik yazdi incelmenin caresi var micnm kasılmaların mı var rahım ağzın ne kadar incelmiş?
ne demek erken doğum bunun çaresi var,, doğumu durdurmak için enfeksyonunu bitirmesi gerek hastaneye yatırıp serum tedavisi vermeliydi. öylece eve mi gönderdi seni ?
Doktora gittim cok sukur akintim suyu degilms :) karindan usg ile rahim agzida normal cikti. O toplanmalarinda normal oldugunu soyledi doktorum. Bebek bi ratafa kayabilirmis. Benim rahmimde bolme oldugu icin plesanta sol tarafa bebek sag tarafa yerlesmis. Bu sans bi yerde ikiside ayri buyuyo dedi. Amniyosure pedlerinden koydum bisey cikmadi. Suyuda normalmis. Kizcem gayet iyi cok sukur. O toplanmalar icinde her ihtimale karsi magnezyum verdi. Ama miyada kadar goturmeyebilirmis beni rahmim. Hakkimizda hayirlisi. Rabbim meleklerimizi korusun
cnm enfeksyon erken doğum sebebi olabiliyor o yuzden rahım ağzı incelmiştir. sen hiç vakit kaybetmeden kendi doktoruna git. iyice bir baksın allah korusun önemli şeyler bunlar. senı korkutmak istemem ama ben geçen sene bebeğimi kaybettim enfeksyondan dolayı rahım açılmıştı ve kese delindi akabinde. yani bu örneğivermek istemezdım bu durumda ama çok önemli şeyler bunlar. kımse yaşasın istemem allah göstermesin. belkı benımkı çok daha sağlam bir enfeksyondu bilinmez ama bu durumda yatış olması lazımdı. olmadı sana evde yat demeliydi.rapor falan vermeliydi. sen güvendiğin doktoruna git cnmCanim valla hic anlamadim devlet hastanesi zaten kardan kendi doktoruma gidemedim antibiyotik yazdi incelmenin caresi var mi
Tmm cnm okuyunca yazarm inşallahSeve seve canıım
6.Cüzü yazdım sana kabulünse inşaAllah
Canim cok sagol Rabbim kimseye yasatmasin randevu aldim canim insallah kardan fln yollar kapanmazsa gidecem cars gunu uzuntunu hatirlatmak istemem ama enfeksiyon degerin kacti hatirliyor musuncnm enfeksyon erken doğum sebebi olabiliyor o yuzden rahım ağzı incelmiştir. sen hiç vakit kaybetmeden kendi doktoruna git. iyice bir baksın allah korusun önemli şeyler bunlar. senı korkutmak istemem ama ben geçen sene bebeğimi kaybettim enfeksyondan dolayı rahım açılmıştı ve kese delindi akabinde. yani bu örneğivermek istemezdım bu durumda ama çok önemli şeyler bunlar. kımse yaşasın istemem allah göstermesin. belkı benımkı çok daha sağlam bir enfeksyondu bilinmez ama bu durumda yatış olması lazımdı. olmadı sana evde yat demeliydi.rapor falan vermeliydi. sen güvendiğin doktoruna git cnm
kanda crp ye bakılmıştı bende 0-5 arasında olması gereken değer 30 küsürdü cnm.Canim cok sagol Rabbim kimseye yasatmasin randevu aldim canim insallah kardan fln yollar kapanmazsa gidecem cars gunu uzuntunu hatirlatmak istemem ama enfeksiyon degerin kacti hatirliyor musun
Cook geçmiş olsun cnm benim...Iyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?