2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kadin dogumcularin hepsi seker yukleme konusunda ayni gorusteler kesinlikle yuklenmesi gerektigini soyluyorlar olasi bir gebelik sekerinden bebegi koruma adina.eger seker cikarsa ve bundan haberimiz olmazsa bebegin obeziteli dogma ve ileride seker hastaligi ve dogumdan sonr yakalanabilecegi bi cok hastaliga yol aciyormus.benim esimde dr ve ayni goruste.ben bu gun 50grlik olandan yuklettim.zaten saglam bi tatli yedifgimizde de 50 gr sekeri rahat aliyoruzdur.

Meraba kızlar nasılsınız bu sayfayi artik takip edemiyorum face grubundayim .. Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor gobisler büyüdü mu :) biz 25.haftadayiz tekmeler sertleşti önceden kasiktaydi hep simdi yukarı çıktı baya maşallah :) seker yükleme zamanıda geldi catti yyaptıran var mi BN haftaya gidecem dr a bakalım yapacak mi .. Buarada bende de Sırt ağrısı bel ağrısı başladı hele geçen de kaburgalarima vurdu ağrısı şükürggeçticçok kötüydü ama durumlar bende boyle kızlar

benim belim ağrımıyor ama pelvis kemiği deniyor herhalde tam rahimdeki kemik olduruyor beni ağrıdan...

Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum

Gecmis olsun canım saUOTE="ikincimelegim, post: 39584208, member: 650249"]Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım sakin ol hemen uzme bukadar kendini peki ne onerdi doktorun napmak gerekiyomus

Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum

Cok gecmis olsun tatlim haklisin ama korkma bebisi de strese sokarsin hersey yolunda iyi olacak diye dusunmeye calis. Bu durumda ne yapman gerekiyor Istirahat mi verdi doktor?

geçmiş olsun canım.

Nedeni varmıymış peki bu incelmenin, tedavisi yokmuymuş.

Doktora gittim cok sukur akintim suyu degilms :) karindan usg ile rahim agzida normal cikti. O toplanmalarinda normal oldugunu soyledi doktorum. Bebek bi ratafa kayabilirmis. Benim rahmimde bolme oldugu icin plesanta sol tarafa bebek sag tarafa yerlesmis. Bu sans bi yerde ikiside ayri buyuyo dedi. Amniyosure pedlerinden koydum bisey cikmadi. Suyuda normalmis. Kizcem gayet iyi cok sukur. O toplanmalar icinde her ihtimale karsi magnezyum verdi. Ama miyada kadar goturmeyebilirmis beni rahmim. Hakkimizda hayirlisi. Rabbim meleklerimizi korusun

cnm kasılmaların mı var rahım ağzın ne kadar incelmiş?
ne demek erken doğum bunun çaresi var,, doğumu durdurmak için enfeksyonunu bitirmesi gerek hastaneye yatırıp serum tedavisi vermeliydi. öylece eve mi gönderdi seni ?

OTE="hsnoya, post: 39583747, member: 357191"]Meraba kızlar nasılsınız bu sayfayi artik takip edemiyorum face grubundayim .. Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor gobisler büyüdü mu :) biz 25.haftadayiz tekmeler sertleşti önceden kasiktaydi hep simdi yukarı çıktı baya maşallah :) seker yükleme zamanıda geldi catti yyaptıran var mi BN haftaya gidecem dr a bakalım yapacak mi .. Buarada bende de Sırt ağrısı bel ağrısı başladı hele geçen de kaburgalarima vurdu ağrısı şükürggeçticçok kötüydü ama durumlar bende boyle kızlar[/QUOTE]
Bebn bugün yaptırdım canım 50gramlik olandaN iinşallah sonucum iyi cikar bekliyorum

Canim valla hic anlamadim devlet hastanesi zaten kardan kendi doktoruma gidemedim antibiyotik yazdi incelmenin caresi var mi

gözünaydın canım.

Cok sagolun kizlar 3 hafta once bi sikinti yoktu yalniz cok asagidan vuruyo bebek rahim agzi inceldigi icin mi bilmiyorum yat dedi ama rapor vermedi ogretmenim ben mecbur ayakta Duracam

Canim valla hic anlamadim devlet hastanesi zaten kardan kendi doktoruma gidemedim antibiyotik yazdi incelmenin caresi var mi
cnm enfeksyon erken doğum sebebi olabiliyor o yuzden rahım ağzı incelmiştir. sen hiç vakit kaybetmeden kendi doktoruna git. iyice bir baksın allah korusun önemli şeyler bunlar. senı korkutmak istemem ama ben geçen sene bebeğimi kaybettim enfeksyondan dolayı rahım açılmıştı ve kese delindi akabinde. yani bu örneğivermek istemezdım bu durumda ama çok önemli şeyler bunlar. kımse yaşasın istemem allah göstermesin. belkı benımkı çok daha sağlam bir enfeksyondu bilinmez ama bu durumda yatış olması lazımdı. olmadı sana evde yat demeliydi.rapor falan vermeliydi. sen güvendiğin doktoruna git cnm

Canim cok sagol Rabbim kimseye yasatmasin randevu aldim canim insallah kardan fln yollar kapanmazsa gidecem cars gunu uzuntunu hatirlatmak istemem ama enfeksiyon degerin kacti hatirliyor musun

Canım annişler ve bebişler kar kış kıyamet derken nihayet işe gelebildik :) Umarım herkesler iyidirler. Biz artık belirgin şekilde sağdan soldan tekme atmaya başladık. Onun dışında bir sıkıntımız Rabbimize bin şükür şimdilik yok. Önümüzdeki hafta detaylı ultrason ve şeker yüklememiz olacak önce tabi doktorumuzu bir bilerleyebilirsek daha iyi olacak. Eşim tutturmuş bir hastane hiç gitmediğim bilmediğim bir yer neymiş 2 tane arkadaşının eşi orada doğum yapmış çok iyiymiş... Neyse cumartesi herhalde oraya gidicez bakalım ne diyecek bize :)

Canim cok sagol Rabbim kimseye yasatmasin randevu aldim canim insallah kardan fln yollar kapanmazsa gidecem cars gunu uzuntunu hatirlatmak istemem ama enfeksiyon degerin kacti hatirliyor musun
kanda crp ye bakılmıştı bende 0-5 arasında olması gereken değer 30 küsürdü cnm.
idrar temizdi.
sen okula falan da gitme şimdi doktora gitmen imkansızsa eğer çarşamba gidebileceksen o gune kadar yat kalkma cnm wc dışında. antibiyotiklerini de düzenli içersin. ihmal etme allah korusun artık sona yaklaştık allah sağlıkla versin yavrularımızı.

Cook geçmiş olsun cnm benim...
Rabbim beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…