2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim cok sagol Rabbim kimseye yasatmasin randevu aldim canim insallah kardan fln yollar kapanmazsa gidecem cars gunu uzuntunu hatirlatmak istemem ama enfeksiyon degerin kacti hatirliyor musun
senın kaç çıktı cnm değerlerin kandamı idrardamı çıktı enfeksyon

Kızlar birşey soracağım. Bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa devlet hastanesinemi randevu alacağız? Yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah'tan kimse zarar görmemiş. Canım aklında bulunsun başınızın gözünüzün niyetine sadaka verin birine. Bi sadaka 70 belayı defedermiş.

Hayırlısı ile kucağınıza alin inşallah bebisinizi :) bu arada ayrıntılı ulatrasonu nerede yaptirdiniz?

iyiyiz cnm cok sukur artik buyudu gobusler bebisler hatta gecenlerde karsidan karsiy gacerken butun arabalar bana yol verince anladim gercekten gobegimin dikkat cektiginibu arada sen facete hangi gruptasin hazr.-tem mu?hazr.tem.agus. annlerinde mi?

Kızlar birşey soracağım. Bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa devlet hastanesinemi randevu alacağız? Yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.
Canim seker yuklemesinde kan bolumunde hemsire aclik icin kani aldi sonra icecegi vermisti bana ictikten 1 saat sonra kan verdim,sonra 1 kere daha verdim sonuclari gosterdim doktora yani benimki boyleydi.

kızlar bnde 21 haftalık hamileyim fakat benim göbüşüm cok büyük deil kendimde minyon tipli bi bayanım cevremdekiler nebicim hamilesin die alga geciyolar bnde gıcık oluyorum doktorumda bebegimin gramını sölemiyor hftasına göre iyi diyo 5 kilo aldm smdiye kadar normalmi szce ?

Valla her grupta varım galiba Cnm haziran temmuz anneleri. Nisan mayis haziran anneleri . temmuz anneleri ne varsa hepsinde :))))))
iyiyiz cnm cok sukur artik buyudu gobusler bebisler hatta gecenlerde karsidan karsiy gacerken butun arabalar bana yol verince anladim gercekten gobegimin dikkat cektiginibu arada sen facete hangi gruptasin hazr.-tem mu?hazr.tem.agus. annlerinde mi?

Dakika itibariyle nur topu gibi bi gebelik şekerim oldu sonycum 179cikti kizlar :-( daha kendi doktorumla görüşmwdim bakalim ne önerecek doğuma kadar rahat yok bana her gun yeni bisey çıkıyo.

Yanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…