2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm çevre herşeyi söylüyo sen bakma kimsenin ne dediğine bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o ama doktoruna şaşırdım niye söylemiyo sor kilosunun ne kadar olduğunu boyu kaç cm diye söylemesi lazım

Çok güzelmiş cnm iyi günlerde sağlıkla kullansın bebeğin ne kadara ve nerden aldınız ?
Tesekkur ederim canm. Yari ortopedik yatagiyla birlikte 1270 tl ye aldik. Normal bi mobilya magazasindan aldik biz ama netten bakabilirsin elit bebe diye bir firma. Fiyati biraz fazla ama %100 mdf oldugundanmis. 2. Bebegimede bunu kullanacagimdan dayanikli bisi olsun istedim:) sagolsub anneannesi aldi ogluma:)

Canim cok gecmis olsun. Masraf varmis ama cana gelmemis. En onemlisi bu aslinda. Bir seyler dagitin isterseniz, iyi derler

soruyorum canım sölemiyo gcık ediyo beni devlet hastanesine gdiyourum doktor değistrsem 2 doktor var diğeri bundan da kötü mecbur gdiyorum ama persembe günü kontrolüm var baskı yapcam sölemesi icin merak ediyorum

Canim cok gecmis olsun. Masraf varmis ama cana gelmemis. En onemlisi bu aslinda. Bir seyler dagitin isterseniz, iyi derler

soruyorum canım sölemiyo gcık ediyo beni devlet hastanesine gdiyourum doktor değistrsem 2 doktor var diğeri bundan da kötü mecbur gdiyorum ama persembe günü kontrolüm var baskı yapcam sölemesi icin merak ediyorum
Canim bende minyon tipliyim karnim coook gorunur degilmont falan giyince. 51 kiloyum 525 grami kizima ait banada bastan soylemiyordu kilosunu ogrenebilir miyim dedim gulerek hayir bilip napcaksin dedi yani merak ediyorum dedim soyledi takma kafana saglikliysa problem yoook.

CANIM NE KADARA ALDIN VE NERDEN ALDIN? ÖLÇÜLERİ NE? BENDE BÖYLE BİŞEY İSTİYORUM

Kızlar 75 gr şeker yüklemesi yapıldı, açlık 85, 60 dk sonra 130, 120 dk sonra 111 çıktı.. Nası sizce?? Doktorumu aradım ama ulaşamadım sonuçları telefonda örüşcektik

ay canım çok şirin olmuş eline sağlık, ben bu konularda becerikli değilimdir ama acaba bende yapabilirmiyim ki??
yaparsın tabi canım şişle örülüyor haroşa şeklinde zevkli gidiyor baya :) hatta ben minik bebikimede ördüm :) daha önce hiç örmemiştim bir kere annem gösterdi öğrendim kolay yaparsın

ainen cnm mont flan gyince cok az belli oluyo benmde soruyorum her defasında haftasına göre iyi diyip duruyo doktorum bi sorun olmadını sölüyor bnde bişe diemiyorum ozmn bişe olsa söyler heralde

Dakika itibariyle nur topu gibi bi gebelik şekerim oldu sonycum 179cikti kizlar :-( daha kendi doktorumla görüşmwdim bakalim ne önerecek doğuma kadar rahat yok bana her gun yeni bisey çıkıyo.
Yanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef
Kizlar dikkat etmek gerekiyor sadece. Benim tanidigimda cikmisti gebelik sekeri. Doguma kadar siki diyet yapti. Saglikli bir oglu oldu. Doktorun onerilerine uymak gerekiyor.

Kizlar bugun arkadasim haber verdi e bebekte joie nin travel sistem bebek arabasi indirime girmis. 700 liraydi 463 e inmis. Calusiyoruz ikimizde. Sagolsun kayinpederi almis ikikize de. Begendigim arabalardan biruydi. Kolay katlaniyor ve az yer kapliyor. Almam gerekenlerden biri daha bitti nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…