- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.581
Cnm çevre herşeyi söylüyo sen bakma kimsenin ne dediğine bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o ama doktoruna şaşırdım niye söylemiyo sor kilosunun ne kadar olduğunu boyu kaç cm diye söylemesi lazımkızlar bnde 21 haftalık hamileyim fakat benim göbüşüm cok büyük deil kendimde minyon tipli bi bayanım cevremdekiler nebicim hamilesin die alga geciyolar bnde gıcık oluyorum doktorumda bebegimin gramını sölemiyor hftasına göre iyi diyo 5 kilo aldm smdiye kadar normalmi szce ?
Tesekkur ederim canm. Yari ortopedik yatagiyla birlikte 1270 tl ye aldik. Normal bi mobilya magazasindan aldik biz ama netten bakabilirsin elit bebe diye bir firma. Fiyati biraz fazla ama %100 mdf oldugundanmis. 2. Bebegimede bunu kullanacagimdan dayanikli bisi olsun istedim:) sagolsub anneannesi aldi ogluma:)Çok güzelmiş cnm iyi günlerde sağlıkla kullansın bebeğinne kadara ve nerden aldınız ?
Kızlar birşey soracağım. Bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa devlet hastanesinemi randevu alacağız? Yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.
Geçmiş olsun canım. Evet B.çekmecedeyim. O zaman bende oraya gidiyim bakalım bizde sonuç ne çıkacakYanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef
Kizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
Canim cok gecmis olsun. Masraf varmis ama cana gelmemis. En onemlisi bu aslinda. Bir seyler dagitin isterseniz, iyi derlerIyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
soruyorum canım sölemiyo gcık ediyo beni devlet hastanesine gdiyourum doktor değistrsem 2 doktor var diğeri bundan da kötü mecbur gdiyorum ama persembe günü kontrolüm var baskı yapcam sölemesi icin merak ediyorumCnm çevre herşeyi söylüyo sen bakma kimsenin ne dediğine bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o ama doktoruna şaşırdım niye söylemiyo sor kilosunun ne kadar olduğunu boyu kaç cm diye söylemesi lazım
Canim cok gecmis olsun. Masraf varmis ama cana gelmemis. En onemlisi bu aslinda. Bir seyler dagitin isterseniz, iyi derlerIyi gunler hanimlar...
bu sabah yine kotu bir sabah oldu.
Esim kaza yapmis ise giderken.
Allah'a şükür kendisinde ve arkadaşlarında bir sey yok.
Ama kayinpederimin dediğine göre 2-3 bin tl zarar varmis...
Eşimin üzerinde hep böyle bir kaza bela dönüyor açıkçası korkuyorum.
Allah'im bebeğimizin şansına insaallah bu belalari kaldirir uzerimizden...
Canim bende minyon tipliyim karnim coook gorunur degilmont falan giyince. 51 kiloyum 525 grami kizima aitsoruyorum canım sölemiyo gcık ediyo beni devlet hastanesine gdiyourum doktor değistrsem 2 doktor var diğeri bundan da kötü mecbur gdiyorum ama persembe günü kontrolüm var baskı yapcam sölemesi icin merak ediyorum
Eki Görüntüle 1426931
Kızlar fikir değişikliği yapıp sepet beşik yerine bu şekilde 4-5 yaşına kadar kullanabileceği önü aşağı inebilen beşik aldım. Hem sallanıyor. Yatakodasına yanımıza koyduk bile. Yatarken elimi uzatıp sallayabiliyorum. Aralıklı tahtasından bebeği de görebilicem. İnşallah kullanışlı olur.
Canim cok gecmis olsun. Stres yapma hemen, kotuyu aklina getirme hemen. Neden olmus pekiKizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum
ay canım çok şirin olmuş eline sağlık, ben bu konularda becerikli değilimdir ama acaba bende yapabilirmiyim ki??Eki Görüntüle 1428270 bu beyaz patiklerden 46 tane ordum 50 yada 60 yapmayı düşünüyorum:) tül ve kurdela aldıkmı bide magnet tammamdııırr :)
yaparsın tabi canım şişle örülüyor haroşa şeklinde zevkli gidiyor baya :) hatta ben minik bebikimede ördüm :) daha önce hiç örmemiştim bir kere annem gösterdi öğrendim kolay yaparsınay canım çok şirin olmuş eline sağlık, ben bu konularda becerikli değilimdir ama acaba bende yapabilirmiyim ki??
ay canım çok şirin olmuş eline sağlık, ben bu konularda becerikli değilimdir ama acaba bende yapabilirmiyim ki??
Gule gule kullan canim. Cok guzel gozukuyorKizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
Yatağıyla birlikte 500tl ye aldım. 60/120 iç ölçüsü. Sallanıyor. Altında 4 çekmecesi var. Kendi üretim yapan bir mobilyacıdan aldım.CANIM NE KADARA ALDIN VE NERDEN ALDIN? ÖLÇÜLERİ NE? BENDE BÖYLE BİŞEY İSTİYORUM
ainen cnm mont flan gyince cok az belli oluyo benmde soruyorum her defasında haftasına göre iyi diyip duruyo doktorum bi sorun olmadını sölüyor bnde bişe diemiyorum ozmn bişe olsa söyler heraldeCanim bende minyon tipliyim karnim coook gorunur degilmont falan giyince. 51 kiloyum 525 grami kizima aitbanada bastan soylemiyordu kilosunu ogrenebilir miyim dedim gulerek hayir bilip napcaksin dedi yani merak ediyorum dedim soyledi takma kafana saglikliysa problem yoook.
Dakika itibariyle nur topu gibi bi gebelik şekerim oldu sonycum 179cikti kizlar :-( daha kendi doktorumla görüşmwdim bakalim ne önerecek doğuma kadar rahat yok bana her gun yeni bisey çıkıyo.
Kizlar dikkat etmek gerekiyor sadece. Benim tanidigimda cikmisti gebelik sekeri. Doguma kadar siki diyet yapti. Saglikli bir oglu oldu. Doktorun onerilerine uymak gerekiyor.Yanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?