2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben bugün başka bir dr ile görüştüm. Önceki drum şeker yüklemesi istemişti, ben yaptırmak istemiyorum diyince terslemişti beni. Bu dr açlık ve tokluk şekerimi ölçtürmemi istedi. Değerler normal çıkarsa şeker yüklemesine gerek kalmaz zaten dedi. Dr dan dr a çok fark var kızlar diğeri standart prosedür gibi hemen yüklüyordu şekeri ama ben araştırdım, bir risk görülürse istenir bu.

[QUOTEtmenim, post: 39577988, member: 362790"]arkadaşlar yeni doğan bebeklere hangi biberonları alıyorsunuz emmeme ihtimaline karşı kaçlık almak gerekiyor[/QUOTE]
Avent natural serisi aldim ben 125 ml yenidogan icin cam biberon.Anne gogusune en yakin emziyi

Güle güle kullanın canım bebişinle sağlıklı, mutlu günlerde inşallah. Joie nin 3 tekerli Travel sistemi mi aldığın canım?

Ben ilk bastan kullaniyorum canim cok sukur
hic enfeksyon kapmadim bugune kadar.Onemli olan kyru tutulmasi o bolgenin yoksa hamilelikte enfeksyon kapma riski fazla

Ben ilk bastan kullaniyorum canim cok sukur
hic enfeksyon kapmadim bugune kadar.Onemli olan kyru tutulmasi o bolgenin yoksa hamilelikte enfeksyon kapma riski fazla

Kizlar ben normalde cok cabuk enfeksiyon kapan biriydim hamileligimin basindan beri pecete kullaniyorum.yararini zararini bilmiyorum ama bu sekilde camasirimda nem olmuyo boylece hic enfeksiyon kapmadim.

Kizlar benim hic gigus ucum yok 4 , 5 aydir ugrasiyorum ciksin die.dogumumuza,az kaldi sizinde boyle bi durumunuz varsa simdiden caresine bakin cunku cevremde bu sebeple zorluk ceken cok kisiyi gordum iltihap falan oluyomus.benim gogus ucumdan az az su gibi bisey gelmeye basladi su mu sut mu anlamadim.ama penyeme degmis kurumus sut gibi bisey sizdede varmi boyle bisey

Ben de senin gibiyim canım. Minyon tipliyim ve 5 kilo aldım sadece. Şimdiye kadar 34 beden pantolonlarıma sığabiliyordum. 10 gündür raporluydum. Bugün pantolonlarımın hiçbirine sığamadım. 36 beden hamile pantolonu aldım 2 tane :)

soruyorum canım sölemiyo gcık ediyo beni devlet hastanesine gdiyourum doktor değistrsem 2 doktor var diğeri bundan da kötü mecbur gdiyorum ama persembe günü kontrolüm var baskı yapcam sölemesi icin merak ediyorum
Ultrason çıktısı vermiyorlar mı canım? Benim doktorum da söylemiyor genelde ben ultrason çıktısından bakıyorum

Canım hayırlı olsun...joie extoura travel sistem mi ?

Aman Allah korusun canım yaa (
Ay aynısını banaa da söylediler sanki biyerimizden uyduruyoruz :))

Artık gün sayiyorum 20 gün sonra iznim başlayacak inşallah..bebişime hazırlık ve heyecan dolu bekleyiş başlayacak [/QUOTE] canım sen De öğretmensin demi? Kaçıncı haftada izne çıkıyoruz?

Eki Görüntüle 1428756 bak dikilmemiş hali bu ben o ortadaki delikleriyle uğraşmadım yapmadım kurdale geçirmek için onlar direk dikicem kurdaleyi :)
canım kaç ilmek yaptın çok küçük ya sayamadım, bide şiş kaç numara?

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…