2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben casual cadillac aldım. O da gecen hafta e bebekte indirimdeydi. 799dan 575e düşmüştü. İnternette hemen tükenmişti, biz de mağazasına gidip almıştık. Ordada son 1 tane kalmıştı şansıma. Baştan beri araştırıp bu arabada karar kılmıştım. Pusetin oturma yeri portbebeye dönüşebiliyor ve çıkıp yerine Anakucağı takılıyor. Evde kurup kullandım çokta rahat sürüşü ve hafif. Tavsiye ederim )

veriyor canım ama ben bilmiyorum nasıl hesaplanıyor anlatrmısın banada şimdi senden duyuyorum
EFW değeri kilosu oluyor canım, FL değerini de 7 ile çarparsak yaklaşık boyunu buluyormuşuz onu da burdan öğrendim

benim belim ağrımıyor ama pelvis kemiği deniyor herhalde tam rahimdeki kemik olduruyor beni ağrıdan...

Aynen canım benim de iki gündür orası ağrıyor ben çok yotuldum ama ona yoruyorum.

Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum

Canım dinlenmen lazım rwpor al ve başka doktora git sana yatak istirihati vermek zorundalar sen de dürekli yatmalısın enfeksiyonu tedavi ettir mutlaka 3 litre su iç günlük ped kullanma çamaşırını sürekli değiştir oranı kuru tut. Çokmgeçmiş olsun.

Kızlar birşey soracağım. Bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa devlet hastanesinemi randevu alacağız? Yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.

Be sağlık ocağında 75 lik yaptırdım bi farkı yok nerede yaptıracağının eczaneden kutu üçinde aromalı bir şeker içeceği aldım çok rahat oldu benim için.

Kizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
Güle güle kullanın canm

Çok normal vücut yapısına göre değişiyor o göbek ve kilo durumu ben de on kilo aldm bana da çok aldın diyorlar insanlsr her şeye konuşuyor yani sen ve bebek sağlıklı olduktan sonra umursama valla hıı de geç.
Dakika itibariyle nur topu gibi bi gebelik şekerim oldu sonycum 179cikti kizlar :-( daha kendi doktorumla görüşmwdim bakalim ne önerecek doğuma kadar rahat yok bana her gun yeni bisey çıkıyo.

Yediklerine çok çok dikkat etmen lazım hamurişi tatlı her şeyden vazgeçmelisin bebek için.

Kızlar 75 gr şeker yüklemesi yapıldı, açlık 85, 60 dk sonra 130, 120 dk sonra 111 çıktı.. Nası sizce?? Doktorumu aradım ama ulaşamadım sonuçları telefonda örüşcektik

Normal canım ben de 75 lik yaptırdım bür saat sonra 127 diydi.

şu yukardaki yazıları oku bence eğer hiç şeker kullanmıyorsan hiç tatlı yemiyorsan makarna ekmek yemiyorsan yaptırma tabii de tatlı yiyip şeker tüketip yaptırmayacaksan büyük hata ediyorsun bebeğin yaşamını tehlikeye atarak. İlk doktorun daha haklı bu bebeğin sağlığı ve yaşamı için canan karatay mı ülkedeki tek doktor bunu türk jinokoloji derneği de söylüyor ve canan karataya sürekli dava açılıyoe bebek ölümleri yüzünden.

Göğüs ucunı çıkarmsk için ne yapıyorsun? Eğer masaj ya da vakum yapıyorsan gelen tr göğse masaj bile yapmamak lazım çünkü uyarılan göğüs ve göğüs uücuyls doğum başlıyor sakın öyle şeyler yapma doktorun söylemesi gerekirdİ. Sütün erken gelmesi de bu yüzdendir bence. Bırak olmasın göğüs ucu bebek emerken kahverengi yuvarlağı ağzına sokmak gerekiyor zaten doğumdan sonrs göğüs ucu çıkaran ürünler var avent
N onalrdan kullanırsın olmadı elektrikli pompa alırsın ama şu an bir şey ypma,

Aynen hiç şeker beyaz ekmek makarna pirinç vb. Tüketmiyorum. Hamileliğimin başından itibaren ne yiyip yememem getektiğini iyice araştırdım ona göre besleniyorum. Benim mantıksız bulduğum her hamileye şeker yüklemeleri. Baştan açlık tokluğa bakıp, bebeğin gelişimine suyuna bakıp bi anormallik varsa yapmalı gerekmez mi. Benim gibi hiç şeker tüketmeyen biri için 50 ml şeker o kadar ağır bir miktar ki. Hem ben gündüzleri 2-3 saatte bir yemek yiyorumn, gece de 7 saatten fazla aç kalırsam mide bulantısı, fenalaşma yaşıyorum. Ben 12 saat aç kalıp sonrada şekerli su içip kan verdiğimi düşünemiyorum. Bayılırım kalırım. Her insanın bünyesi aynı değilki.

Baktım şimdi tükenmiş 503 lira dio bir de.
extoura nasıldır ki?
Canim dedigin modeli bilmiyorum. Aldigimiz arabanin bagaji kucuk. Yanlis hatirlamiyorsam tekerlekler bile cikiyor. Bizim icin ideal yani internetten videolarini izle istersen fkkir verir belki. Joie nin indirimi bugundu sanirim

Canim ona cok uzuldum. Kacirdim maalesef. Arkadasimda begenmisti. Bir an once almak istedim ciksin aradan. Onumuzdeki ay tasinma, bebek odasi, perdesi, halisi derken cok masraf var. En cok hosumuza giden ozelligi kucuk olmasiydi bu arabaninda.

Canim dedigin modeli bilmiyorum. Aldigimiz arabanin bagaji kucuk. Yanlis hatirlamiyorsam tekerlekler bile cikiyor. Bizim icin ideal yani internetten videolarini izle istersen fkkir verir belki. Joie nin indirimi bugundu sanirim
Canım ben inceledim beğenmedim extoura modelini zaten.senin aldığın model hoşuma gitti onu arastirayim mağazada ya da yine kampanyaya gelirse alırım. Küçük olması benim için de onemli

Canım normalde 32. Haftada doğum izni başlıyor o da 13 nisana denk geliyor benim ama ben 18 Mart gibi rapor alcam yaklaşık 1 ay önceden.
ay ne güzel canım, günlük 4 saat dersim var ona bile gitmeye üşeniyorum şimdiden, 1 ay sonra nolurum bilmiyorum.. Rapor alayım diyorum ama doğum sonrası heyet alıp tüm dönemi kapatmak istediğim için bitirmek de istemiyorum

EFW değeri kilosu oluyor canım, FL değerini de 7 ile çarparsak yaklaşık boyunu buluyormuşuz onu da burdan öğrendim
Bakıyorum bakıyorum efw yok fl var ama bişe yazmıyo yanında benmi göremiorum die kac kere baktm yok doktora sorarm persembe günü belki söler

bebek arabasi aldiniz mi ? hangi marka onerirsiniz ? bi de park yatak :)
cnm ben park yatak aldım..baby2go nun..hafta sonu kampanya yapmışlar 275 e geldi..her yeri pamuk kumaş..ısınamamıştım paraşüt kumaşına çok içime sindi pamuk kumaşı..kot rengi..çok şık..arabayı da hala arıyorum..her çocuk arabalı bayanı durduruyorum soruyorum..şu an peg perego ön plana çıktı ben de..biraz daha araştırıp alıcam...

Kizlar ben normalde cok cabuk enfeksiyon kapan biriydim hamileligimin basindan beri pecete kullaniyorum.yararini zararini bilmiyorum ama bu sekilde camasirimda nem olmuyo boylece hic enfeksiyon kapmadim.
cnm peçete ve tuvalet kağıdının minik parçaları içeri kaçabiliyormuş..doktorlar onu da pek önermiyor..en güzel penye pamuklu bezler diyor doktorlar (kendi el emeklerimiz olan) :)

cnm şimdiden neden uğraşıyorsun...bebek olunca zaten kendiliğinden olacak..vücuduna müdahele etme şimdiden..şu an herhangi bir sıvı gelmemesi gerekiyor göğüslerimizden..allah korusun enfeksiyon kaptırırsın..bebeğin biraz uğraşır en fazla..yada doğumdan sonra pompaları denersin..

Kizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
çok güzelmiş cnm güle güle kullan..ben de yatak odamıza park ayatak aldım..biraz daha araştırıp oda takımını da alıcam..bebeğim dergisinde geçen ay seçilen oda takımın firmasını bulduk..mdf çok güzel bir takım..3300 e düşürmüşler fiyatını...

Hanımlar göbeğinizin saginda solunda sivilce tarzi şeyler cikti mi. Minik minik 10 kadar var

Lova peki canım senim bebeğinin beymindeki kistin adı ve boyutu neydi doktor ne demisti o zamanları

Skelebeks bu gebeliginde mi vardı kist ne zaman geçti nen organ taramasına girdim raporda yazmıyor doktor da demedi başka doktor gördü taramada demediler mi diye sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…