2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Güle güle kullanın canım inşallah, hangi modelini aldın. Bende park yatağımızı baby2 go 8434 oyun parkından istiyorum inşallah.

Kızlar bu arada e bebekte biberonlarda ve bebek küvetlerinde falan indirim var bugün, bide butik bebede birçok şeyde 3al 2öde kampanyası var bebeğinin kıyafeti eksik olan anneler belki işinize yarar diye söyleyim dedim.

Kizlar moralim cok bozuk aglaya aglaya oldum bgn doktora gittim rahim agzim incelmis baya doktor erken dogum dedi bir de ustune enfeksiyon cok Yuksek cikti Yine cok korkuyorum
bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı drun verdiği ilaçları iç.medim .bol bol su ve yoğurt yedim.iki hafta sonra enfeksiyon kalmamıştı.ama sende hem rahim incelmesi hem de enfeksiyon varsa dra uyman lazım çünkü enfeksiyon da erken doğuma sebep olabiliyor.

Ben de biberonlara bakacaktim sagol canimm:))

Yarin kendi doktoruma gorunecem canim bakalim ne diyecek rahim duvarinin incelmesi icin cok erken daha yaadun tozlardan ictim yarin kendi doktorumun dedigi tedaviyi uygulayacam dua edin bana nolur

arkadaşlar en iyi ve rahatsız etmeyecek marka kotex aklınızda olsun.ben ilk gebeliğimde diğer kullandığım petler dikişlerimi acıttı ve rahatsız etti arkadaşlarımın tavsiyesiyle kotex kullandım çok memnun kaldım pamuklu olan tek ped kotex.

nasıl yaptın canım anlatırmısın

ben kadife kumaş kullandım ama bu zevke göre değişebilir biraz güpür ve minik bebeklerden lazım
yemek tabağını kumaşa koyarak o boyutta kestim biraz küçük olmasının istersen pasta tabağı kullanırsın:) etrafını teğelleyerek büzdüm ve içine elyaf ve lavanta koydum sonra iyice büzerek kesenin ağzını kapattım
güpürü de aynı şekilde büzerek kesenin üstüne yapıştırdım sonra da bebeği yapıştırdım
3 günde 31 tane yapabildim akşamları evde olsaydım şimdiye bitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…