2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebek banyo küvetlerine file almayı düşünüyor musunuz? Daha önce tecrübe eden varmı fileli kullanma şeklini. Bide köpük file mi normal filemi alıcaksınız.?

beyaz beyaz kuruma bende de oluyor gogus sut topluyor herhalde,ama ugrasıyorum cıksın yazmısın.Gogusune cok dokunma canım dogumu tetıklıyor erken dogum falan olur Allah korusun.

günaydın annişler ve bebişleri
bugün benim gibi uykusuz olan var mı?
dün gece hiç uyuyamadım oğluşum sürekli hareket halindeydi :)

Yarin kendi doktoruma gorunecem canim bakalim ne diyecek rahim duvarinin incelmesi icin cok erken daha yaadun tozlardan ictim yarin kendi doktorumun dedigi tedaviyi uygulayacam dua edin bana nolur
canım ınsallah ıyı olur her sey ,sen sakın ayakta fazla durma ogretmendın yanlıs hatırlamıyorsam ama rapor al bı seyler yap,yercekımıne maruz kalmaman gerek bılıyosun,bı de enfeksyonu ıhmal etme uzerıne dus ınsallah her sey duzelır haberını beklıyoruz

Sekerim85 seninle bebeğinin kistimin adı neydi
Canım benim bebeğin beyninde de kist vardı sanırım 20 haftalıkken kayboldu koroid pleksus kistiydi bizimki.

Günaydın kizlarrrr bol yagmurlu bir ege sehrinden

Bir hafta boyunca yağacakmış yandık valla.

TomrisHatun canim bilmiyorum ki. Kasinti da yapiyor.uyuz gibiyim sabaha kadar kas indim

Benim de kaşınıyor canım sanırım terliyorum ve sıkı giyiniyorum bu yüzden oluyor duş alınca çok rahatlıyorum.

Kızlar bebek banyo küvetlerine file almayı düşünüyor musunuz? Daha önce tecrübe eden varmı fileli kullanma şeklini. Bide köpük file mi normal filemi alıcaksınız.?
ben de okumustum yorumları her kes fıle hem de ınce olan degıl kopuklu olanı tavsıye edıyor.Ilk baslar bebek kucuk oldugu ıcın cok aglıyor bı de suda anneler heyecanlanıyor ,bu yuzden fılenı onerıyorlardı bebegın kaymaması ıcın elden ve s ıcın .Bı de kuvet alınca gıderlı olması ıyı ve ayaklı kuvet almak gerekmıs.Ayaklı kuvet alıncada kuveytı ve ayagı aynı yerden alman gerek uzerıne koyunca kıp otursun esnemesın dıye.Suanlık bıldıklerım bu kadar canım

slm kizlar e bebekte baby jem banyo urunleri indirimde daha once alan var mi?kalitesi nasil?

Çok sağol canım ozaman köpüklü file alayım bende.

Günaydın hanımlar,berbat bir sabaha uyandık oğlumla.Mutfakta suyumuz patlamış oturduk ağladık bizde durduramayınca.Etraf birbirinde ve bizim saat 2 de ayrıntılı ultrasonumuz var.Dua edin bana,bir aksilik çıkmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…