- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.681
aynen cnm bnde bakiyrm simdi netten ama yrnda indirimde olucakmis heralde bn kuvet,kova vs.alayim diyrm ii cikar ins.sende al o zmn bitmedenKız kardeşim almıştı canım çokta memnundu bende alıcam bugün internetten sipariş vericem. O da çıksın aradan.
Çok geçmiş olsun canım... Allah kolaylık versin.Günaydın hanımlar,berbat bir sabaha uyandık oğlumla.Mutfakta suyumuz patlamış oturduk ağladık bizde durduramayınca.Etraf birbirinde ve bizim saat 2 de ayrıntılı ultrasonumuz var.Dua edin bana,bir aksilik çıkmasın inşallah...
8434 cnm tavsiye ederimGüle güle kullanın canım inşallah, hangi modelini aldın. Bende park yatağımızı baby2 go 8434 oyun parkından istiyorum inşallah.
8434 cnm bizimki. Tavsiye ederim şık bi ürün. Tek dezavantajı yan bölmesi yok çocuk bezi ve eşyaları koymak için. Onu da ikea da gördüm ordan alicam.Güle güle kullanın canım inşallah, hangi modelini aldın. Bende park yatağımızı baby2 go 8434 oyun parkından istiyorum inşallah.
Canim gecmis olsun ve kolay gelsin. Insallah guzel haberlerle gelirsin.Günaydın hanımlar,berbat bir sabaha uyandık oğlumla.Mutfakta suyumuz patlamış oturduk ağladık bizde durduramayınca.Etraf birbirinde ve bizim saat 2 de ayrıntılı ultrasonumuz var.Dua edin bana,bir aksilik çıkmasın inşallah...
Bende baktım çok hoşuma gitti mp3 özelliğiyle aliminyum sağlam gövde oluşu koton kumaş kullanılması çok güzel sen yatağıylamı aldın cnm ?8434 cnm tavsiye ederim
8434 cnm bizimki. Tavsiye ederim şık bi ürün. Tek dezavantajı yan bölmesi yok çocuk bezi ve eşyaları koymak için. Onu da ikea da gördüm ordan alicam.
canım 30 ilmekle başladım 5 sıra haroşa ördukten sonra kesmeye başlıyosun yanlardan kenarda 7 kalana kadar o kesilen bölgeyi düz orüyosun sonrasıında 4 sıra daha haroşa örülüyor. 3 numara kısa şiş kullandım.kac ilmekle basladin cnm bide kac no sis kullandn
30 ilmekle başladım canım 3 numara kısa şiş kullandımcanım kaç ilmek yaptın çok küçük ya sayamadım, bide şiş kaç numara?
Canım şeker yüklememi yaptırdım gayet güzel çıktı açlık 93 1 saat sonra 107 2 saat sonra 92 çıktıyaaa kaç haftadır giremiyorum,neler yaptınız neler aldınnız,şeker yüklemeleriniz nasıl çıktı hepsini çok merak ediyorummmm
köpük ya da file gerekli diye biliyorum canım ben. ilk zamanlar özellikle. ben köpük aldım.Kızlar bebek banyo küvetlerine file almayı düşünüyor musunuz? Daha önce tecrübe eden varmı fileli kullanma şeklini. Bide köpük file mi normal filemi alıcaksınız.?
ilk başlarda çok sızlamıştı, şimdi uçları ara ara kaşınıyor canım.kızlar göğüsleriniz sızlıyormu, değişik şeyler hissediyorum :)
benim de uykularım hep bölük pörçük canım. :) alışıcaz herhalde :))günaydın annişler ve bebişleri
bugün benim gibi uykusuz olan var mı?
dün gece hiç uyuyamadım oğluşum sürekli hareket halindeydi :)
ben oradan, küvet, kova, maşrapa ve köpük aldım canım. indirimde değildi malesef alırkenslm kizlar e bebekte baby jem banyo urunleri indirimde daha once alan var mi?kalitesi nasil?
Ya kizlar o bebek kuvetleri cok büyük yaa nereye koyacagim alirsam. Almak istiyorum ama yerim de yok. Siz ne düşünüyorsunuz[/QUOTE
ben aldim bile canım :) şimdilik içine maşrapa ve kovayı da koyup bizim gardolabın üzerine koydum :)
Canim ben aldim ama kullanamicakmisim gibi geldi bilmiyorum ilk basta yani.Ya kizlar o bebek kuvetleri cok büyük yaa nereye koyacagim alirsam. Almak istiyorum ama yerim de yok. Siz ne düşünüyorsunuz
canım çok geçmiş olsun şükür o gunlerin geride kaldı. peki enfeksiyonun belirtileri nelerdi. ben akıntımdan ve sık idrare gitmekten dolayı enfeksiyondan şüpheleniyordum ama test sonucuna göre enfeksiyon yok dedi doktorum. fakat testin en sonunda "bakteri: görüldü" yazıyor. doktorum bişey yok dediği için tekrar soramadım niye böyle yazıyor die senin bilgin varmı ?cnm enfeksyon erken doğum sebebi olabiliyor o yuzden rahım ağzı incelmiştir. sen hiç vakit kaybetmeden kendi doktoruna git. iyice bir baksın allah korusun önemli şeyler bunlar. senı korkutmak istemem ama ben geçen sene bebeğimi kaybettim enfeksyondan dolayı rahım açılmıştı ve kese delindi akabinde. yani bu örneğivermek istemezdım bu durumda ama çok önemli şeyler bunlar. kımse yaşasın istemem allah göstermesin. belkı benımkı çok daha sağlam bir enfeksyondu bilinmez ama bu durumda yatış olması lazımdı. olmadı sana evde yat demeliydi.rapor falan vermeliydi. sen güvendiğin doktoruna git cnm
bizler iyiyiz çok şükür canım sizlerde iyimişsiniz maşallah. ay hep merak ediyorum karnında iki bebek olması nasıl bir duygu yani aynı anda hareket ettiklerinde nasıl oluyor ve karnının içinde birbirlerini görüp dokunuyorlarmı ya da çarpıyorlarmı birbirlerine ay ne çok merakım varmışCanım annişler ve bebişler kar kış kıyamet derken nihayet işe gelebildik :) Umarım herkesler iyidirler. Biz artık belirgin şekilde sağdan soldan tekme atmaya başladık. Onun dışında bir sıkıntımız Rabbimize bin şükür şimdilik yok. Önümüzdeki hafta detaylı ultrason ve şeker yüklememiz olacak önce tabi doktorumuzu bir bilerleyebilirsek daha iyi olacak. Eşim tutturmuş bir hastane hiç gitmediğim bilmediğim bir yer neymiş 2 tane arkadaşının eşi orada doğum yapmış çok iyiymiş... Neyse cumartesi herhalde oraya gidicez bakalım ne diyecek bize :)
aman canım bende dün facedeki gruplara bakim dedim felaket... birinin bebeği ölmüş yok birinin suyu gelmiş erken doğuma girmiş ne kdr kötü hbr vardı çok üzüldüm etkilendim hemen çıktım o gruplardan Allah burdaki hamilelere ve kimselere yaşatmasın böyle şeyleriyiyiz cnm cok sukur artik buyudu gobusler bebisler hatta gecenlerde karsidan karsiy gacerken butun arabalar bana yol verince anladim gercekten gobegimin dikkat cektiginibu arada sen facete hangi gruptasin hazr.-tem mu?hazr.tem.agus. annlerinde mi?
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin :))Kizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :)))Canim bende minyon tipliyim karnim coook gorunur degilmont falan giyince. 51 kiloyum 525 grami kizima aitbanada bastan soylemiyordu kilosunu ogrenebilir miyim dedim gulerek hayir bilip napcaksin dedi yani merak ediyorum dedim soyledi takma kafana saglikliysa problem yoook.
hayırlı olsun canım Allah razı olsun kayınpederinden bizede kısmetse annem alacak :) peki modeli nasıl 3 tekerliklimi bide kodunu yazabilirmisin gerçi kalmamıştır bu zamana kdr :))Kizlar bugun arkadasim haber verdi e bebekte joie nin travel sistem bebek arabasi indirime girmis. 700 liraydi 463 e inmis. Calusiyoruz ikimizde. Sagolsun kayinpederi almis ikikize de. Begendigim arabalardan biruydi. Kolay katlaniyor ve az yer kapliyor. Almam gerekenlerden biri daha bitti nihayet
canım yine sen bilirsin ama bende pek tatlı yemem aram yoktur hatta ekmek, pilav hamurişi bile yemem ama rahmetli babannemde şeker hastalığı oldugu için yinede baktırdım. çok şükür sınırın altında çıktı şekerim yokmuş ama içimde rahat etmiş oldu. ben test yaptırmaya gitceğim zaman akşam 10 gibi yeme içmeyi kestim sabah hastaneye gittik 9 gibi kalktım 10da aldılar kanımı şekerli suyu içtim 1 saat bekleyip tekrar baktırdım inan öle ayılıp bayılma durumları olmuyor insanlar çok abartıyor onlardan etkilenmeBen bugün başka bir dr ile görüştüm. Önceki drum şeker yüklemesi istemişti, ben yaptırmak istemiyorum diyince terslemişti beni. Bu dr açlık ve tokluk şekerimi ölçtürmemi istedi. Değerler normal çıkarsa şeker yüklemesine gerek kalmaz zaten dedi. Dr dan dr a çok fark var kızlar diğeri standart prosedür gibi hemen yüklüyordu şekeri ama ben araştırdım, bir risk görülürse istenir bu.
sana da günaydın canım biraz gecikmeli olarak :)) malum çalışınca öğle arasında ya da çıkısa doğru bakabiliyorum nete. bizler iyiyiz canım sen nasılsın :))Günaydın güzel anneler ve mutlu bebekler :)
nasilsiniz bakalım :)
hepinize mutlu günler:)
anamm geçmiş olsun bacım bi yardım edinin yokmu tek başına eğilip kalkma orayı burayı silcem toplıcam die artık son aylara yaklaştığımız için tansiyonlarımız düşük devam edicekmiş dahada düşürürsek riske girmiş oluruz.Günaydın hanımlar,berbat bir sabaha uyandık oğlumla.Mutfakta suyumuz patlamış oturduk ağladık bizde durduramayınca.Etraf birbirinde ve bizim saat 2 de ayrıntılı ultrasonumuz var.Dua edin bana,bir aksilik çıkmasın inşallah...
Yarınki indirimde %28 aynı fiyatta olacaklar canım. Aynen bende şimdi oturdum sipariş vercem.aynen cnm bnde bakiyrm simdi netten ama yrnda indirimde olucakmis heralde bn kuvet,kova vs.alayim diyrm ii cikar ins.sende al o zmn bitmeden
Almış olan birisinden yorum duymak çok iyi oldu canım, çok sağol. Bende çok beğendim... kraft calipso yla baby 2go 8434arasında kalmıştım. Ama içim en çok baby 2go dan yana olduğu için onu alıcam inşallah. İçine yatağı ayrı alıyoruz herhalde değilmi. Bide ne kadara aldın canım? Çok soru sordum kusura bakma hakkını helal et.8434 cnm tavsiye ederim
8434 cnm bizimki. Tavsiye ederim şık bi ürün. Tek dezavantajı yan bölmesi yok çocuk bezi ve eşyaları koymak için. Onu da ikea da gördüm ordan alicam.
Canim bence 32. haftaya kadar dayan. Ne kaldi ki zaten. Ucretini almis olursun. Bence ucret vermemek icin yapiyor olabilirlerHanimlar iyi gunler ben bu gunlerde isyernde kotu gunler geciriyorum muhasebeciyim patronlarim sanki isi birakmami istiyor gibi hareket ediyorlar hergun bi hatami bulup laf soylulsr bende 32. Haftaya kadar dayanmaya calisiyorum zaten sene basindads 50 lira zam yapmislar cik git mi demekbistiyolar yada benn hormonlardsnmi buyutuyorum anlamadim bana akil verirmidiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?