2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kız kardeşim almıştı canım çokta memnundu bende alıcam bugün internetten sipariş vericem. O da çıksın aradan.
aynen cnm bnde bakiyrm simdi netten ama yrnda indirimde olucakmis heralde bn kuvet,kova vs.alayim diyrm ii cikar ins.sende al o zmn bitmeden

Çok geçmiş olsun canım... Allah kolaylık versin.

Güle güle kullanın canım inşallah, hangi modelini aldın. Bende park yatağımızı baby2 go 8434 oyun parkından istiyorum inşallah.
8434 cnm tavsiye ederim
Güle güle kullanın canım inşallah, hangi modelini aldın. Bende park yatağımızı baby2 go 8434 oyun parkından istiyorum inşallah.
8434 cnm bizimki. Tavsiye ederim şık bi ürün. Tek dezavantajı yan bölmesi yok çocuk bezi ve eşyaları koymak için. Onu da ikea da gördüm ordan alicam.

yaaa kaç haftadır giremiyorum,neler yaptınız neler aldınnız,şeker yüklemeleriniz nasıl çıktı hepsini çok merak ediyorummmm

Canim gecmis olsun ve kolay gelsin. Insallah guzel haberlerle gelirsin.

8434 cnm tavsiye ederim

8434 cnm bizimki. Tavsiye ederim şık bi ürün. Tek dezavantajı yan bölmesi yok çocuk bezi ve eşyaları koymak için. Onu da ikea da gördüm ordan alicam.
Bende baktım çok hoşuma gitti mp3 özelliğiyle aliminyum sağlam gövde oluşu koton kumaş kullanılması çok güzel sen yatağıylamı aldın cnm ?

Ya kizlar o bebek kuvetleri cok büyük yaa nereye koyacagim alirsam. Almak istiyorum ama yerim de yok. Siz ne düşünüyorsunuz

kac ilmekle basladin cnm bide kac no sis kullandn
canım 30 ilmekle başladım 5 sıra haroşa ördukten sonra kesmeye başlıyosun yanlardan kenarda 7 kalana kadar o kesilen bölgeyi düz orüyosun sonrasıında 4 sıra daha haroşa örülüyor. 3 numara kısa şiş kullandım.

yaaa kaç haftadır giremiyorum,neler yaptınız neler aldınnız,şeker yüklemeleriniz nasıl çıktı hepsini çok merak ediyorummmm
Canım şeker yüklememi yaptırdım gayet güzel çıktı açlık 93 1 saat sonra 107 2 saat sonra 92 çıktı
Sen yaptırdınmı nasıl çıktı.

Hanimlar iyi gunler ben bu gunlerde isyernde kotu gunler geciriyorum muhasebeciyim patronlarim sanki isi birakmami istiyor gibi hareket ediyorlar hergun bi hatami bulup laf soylulsr bende 32. Haftaya kadar dayanmaya calisiyorum zaten sene basindads 50 lira zam yapmislar cik git mi demekbistiyolar yada benn hormonlardsnmi buyutuyorum anlamadim bana akil verirmidiniz.

Kızlar bebek banyo küvetlerine file almayı düşünüyor musunuz? Daha önce tecrübe eden varmı fileli kullanma şeklini. Bide köpük file mi normal filemi alıcaksınız.?
köpük ya da file gerekli diye biliyorum canım ben. ilk zamanlar özellikle. ben köpük aldım.

kızlar göğüsleriniz sızlıyormu, değişik şeyler hissediyorum :)
ilk başlarda çok sızlamıştı, şimdi uçları ara ara kaşınıyor canım.
günaydın annişler ve bebişleri
bugün benim gibi uykusuz olan var mı?
dün gece hiç uyuyamadım oğluşum sürekli hareket halindeydi :)
benim de uykularım hep bölük pörçük canım. :) alışıcaz herhalde :))

slm kizlar e bebekte baby jem banyo urunleri indirimde daha once alan var mi?kalitesi nasil?
ben oradan, küvet, kova, maşrapa ve köpük aldım canım. indirimde değildi malesef alırken valla güzel kaliteli görünüyor ürünler.

canım çok geçmiş olsun şükür o gunlerin geride kaldı. peki enfeksiyonun belirtileri nelerdi. ben akıntımdan ve sık idrare gitmekten dolayı enfeksiyondan şüpheleniyordum ama test sonucuna göre enfeksiyon yok dedi doktorum. fakat testin en sonunda "bakteri: görüldü" yazıyor. doktorum bişey yok dediği için tekrar soramadım niye böyle yazıyor die senin bilgin varmı ?
bizler iyiyiz çok şükür canım sizlerde iyimişsiniz maşallah. ay hep merak ediyorum karnında iki bebek olması nasıl bir duygu yani aynı anda hareket ettiklerinde nasıl oluyor ve karnının içinde birbirlerini görüp dokunuyorlarmı ya da çarpıyorlarmı birbirlerine ay ne çok merakım varmış
iyiyiz cnm cok sukur artik buyudu gobusler bebisler hatta gecenlerde karsidan karsiy gacerken butun arabalar bana yol verince anladim gercekten gobegimin dikkat cektiginibu arada sen facete hangi gruptasin hazr.-tem mu?hazr.tem.agus. annlerinde mi?
aman canım bende dün facedeki gruplara bakim dedim felaket... birinin bebeği ölmüş yok birinin suyu gelmiş erken doğuma girmiş ne kdr kötü hbr vardı çok üzüldüm etkilendim hemen çıktım o gruplardan Allah burdaki hamilelere ve kimselere yaşatmasın böyle şeyler
Kizlar biz bugun bebegime bu karyolayi aldik yarin gelip kuracaklar ins
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin :))

bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :)))
hayırlı olsun canım Allah razı olsun kayınpederinden bizede kısmetse annem alacak :) peki modeli nasıl 3 tekerliklimi bide kodunu yazabilirmisin gerçi kalmamıştır bu zamana kdr :))
canım yine sen bilirsin ama bende pek tatlı yemem aram yoktur hatta ekmek, pilav hamurişi bile yemem ama rahmetli babannemde şeker hastalığı oldugu için yinede baktırdım. çok şükür sınırın altında çıktı şekerim yokmuş ama içimde rahat etmiş oldu. ben test yaptırmaya gitceğim zaman akşam 10 gibi yeme içmeyi kestim sabah hastaneye gittik 9 gibi kalktım 10da aldılar kanımı şekerli suyu içtim 1 saat bekleyip tekrar baktırdım inan öle ayılıp bayılma durumları olmuyor insanlar çok abartıyor onlardan etkilenme
Günaydın güzel anneler ve mutlu bebekler :)

nasilsiniz bakalım :)
hepinize mutlu günler:)
sana da günaydın canım biraz gecikmeli olarak :)) malum çalışınca öğle arasında ya da çıkısa doğru bakabiliyorum nete. bizler iyiyiz canım sen nasılsın :))
anamm geçmiş olsun bacım bi yardım edinin yokmu tek başına eğilip kalkma orayı burayı silcem toplıcam die artık son aylara yaklaştığımız için tansiyonlarımız düşük devam edicekmiş dahada düşürürsek riske girmiş oluruz.

8434 cnm tavsiye ederim

Almış olan birisinden yorum duymak çok iyi oldu canım, çok sağol. Bende çok beğendim... kraft calipso yla baby 2go 8434arasında kalmıştım. Ama içim en çok baby 2go dan yana olduğu için onu alıcam inşallah. İçine yatağı ayrı alıyoruz herhalde değilmi. Bide ne kadara aldın canım? Çok soru sordum kusura bakma hakkını helal et.

kızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?

Arkadaslar kendimi çok kötü hissediyorum..yazdıklarınısu okuyorum heyecanlarınızı hazırlıklarınızı..eşinizin ailenizin desteklerini..bende hiç bişey yok..kayınvalidemle yaşıyorum çocuk odası onun eşyalarıyla dolu kendi yatakodam küçücük..siz perde halı emzirme koltugu dedikçe kötü oluyorum..düğünümde gelinliğim kınamda kim vurduya gitti dogumum böyle olsun istemiyorum..eşim çok iyi merhametli ama babalık hissi yok olmadı hiç..benle heveslenip bişey yapmayınca benimde hevesim kaçıyo..devlet memuru ve bulundugum yerde yöneticiyim evde kayınvalide sürekli misafir bende ne enerji ne başka bişey kalmadı..her yönden eksik hissediyorum kendimi...bana yol gösterir misiniz artık tekde olsam bişeyler yapmak istiyorum..bi tek kıyafet alış verişi yaptım kızıma..kitaptı arabaydı lavanta kesesi falan liste yapalım bana olmaz mı

Canim bence 32. haftaya kadar dayan. Ne kaldi ki zaten. Ucretini almis olursun. Bence ucret vermemek icin yapiyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…