2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
saol cnm 3 numara siste yok simdi bende bi alip denemk lazim cok tatli gorunuyorlar:)

bilerek yapiyorlardir cnm dogum izni fln durumlarini biliyorlar sonucta.cok cekilmezse senin icin ve ekonomik olarakta beni cok sarzmaz dersen birak yoksa az kaldi zaten biraz daha dayan.her is yerinde olur boyle seyler seni olumsuz etkilemsine izin verme

Canim biz kendimiz aliyoruz her seyi. Arkadasin kayinpederine kartimi verdim o aldi. Cok sanslisiniz gercekten. Tum masraflari dusunup, kararlastirmak gerekiyir. Onumuzdeki ay tasinacagim ve bebek odasi yapmayi planliyorum.

Canim Allah kolaylik versin. Kayinvaliden sizle mi yasiyor hep? Baska cocugu yok mu? Bizim bebegimize de kayinvalidem bakacak seneye. Yazlari da beraberiz biz gidiyoruz yanina ama Allah tan esimin abisiyle yakin oturuyoruz. Hafta sonlari onun yanina gidecek. Eviniz kucuk mu peki? Cocuk icin baska oda yok mu? Istersen kayinvaludenin esyalarini senin odana koyabilirsin

sol cnmm benım kanda çıkmı enfeksyon. idrarda bol bakterı goruldu mu yazıyor? doktorun bişi yuyok demiş ama , akıntın ne renk cnm?

aminn..var ve hepsi yakınlar ama eşim en küçük oldugu için evlenmeden öyle kararlaştırılmış..ev eşimin ama abileri annemize de bakar diye yardımcı olmuşlar maddi olarak o yüzden kimse oralı degil..üstüne bide gelip burda kalmaya çalışıyolar deli oluyorum..şu aşamada kiraya çıkamam bir sürü sebepten dolayı..kayınvalidem bakmayacak ben kendim bakıcam inş çocuguma..onun eşyaları dediğim baza dolap zaten onları koyacak yer yok maalesef..böyle saçma bi durumun içindeyim işte..

kızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?
natural cam al 125 ml olan yenıdogan bebek ıcın bı de emzıyı cok ıyı anne gogusune bıre bır yakın ben almıstım gecenlerde 1 tane hanı gerekırse falan dıye

kızlar çok fena grip oldum boğazım ağrıyo aff nasıl geçecek ya bu arada dün hastane çıkışı aldım sizler neler aldınız kaçar tane aldınız resmini atmayın sadece aldıklarınızı alacaklarınızı yazın benim kafam çok karıştı yaa liste yapmaya çalışıyorum beceremiyorum lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum gereksiz de almak istemiyorum az alıp mağdur da olmak istemiyorum sizler neler yaptınız aldınız hem bebişe hem kendinize

Selam arkadaşlar nasılsınız?

Bebişler nasıl?

Ben sabahtan beri tekmeleri yeyip duruyorum maşallah.

Haftaya salı günü kontrolüm var.

Perşembe günü sağlık ocağına gidip idrar ver kan tahlili vereceğim, Cuma da sonuçları çıkarmış.

Şöyle bir genel tahlil yaptırıp o sonuçlarla gitmek istedim doktora.

Birde aşımı vurunacağım inş.

Selam canım, güzel günlerde kullanın hastane çıkışınızı.

Ben 1 tane 11 li hastane çıkışı aldım.

Kızımdan kalma da 2 tane 10 lu hastane çıkışı takımı var.

3 tane alt, üst, çapka ve eldivenden oluşan takım var.

7-8 tane de tulum var.

Tabi çıt çıtlı badileri vs. saymıyorum.

İlk 2-3 ayda bunlar yetiyor da artıyor bile.

İlk kızımdan biliyorum.

Diğer dönemler içinde tulum, Alt, üst, badi vs. gibi kıyafetler alabilirsin.

hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…