- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.701
canm aventin biberonlari trenyolda cok daha indirimde bide oraya bak istersen bnde alcaktm vazgectmkızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?
saol cnm 3 numara siste yok simdi bende bi alip denemk lazim cok tatli gorunuyorlar:)canım 30 ilmekle başladım 5 sıra haroşa ördukten sonra kesmeye başlıyosun yanlardan kenarda 7 kalana kadar o kesilen bölgeyi düz orüyosun sonrasıında 4 sıra daha haroşa örülüyor. 3 numara kısa şiş kullandım.
bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :))) [/QUOTE]
Aynen canim :) ben bu ara fazla yemeye basladim ama korktum kendimden :)))
bilerek yapiyorlardir cnm dogum izni fln durumlarini biliyorlar sonucta.cok cekilmezse senin icin ve ekonomik olarakta beni cok sarzmaz dersen birak yoksa az kaldi zaten biraz daha dayan.her is yerinde olur boyle seyler seni olumsuz etkilemsine izin vermeHanimlar iyi gunler ben bu gunlerde isyernde kotu gunler geciriyorum muhasebeciyim patronlarim sanki isi birakmami istiyor gibi hareket ediyorlar hergun bi hatami bulup laf soylulsr bende 32. Haftaya kadar dayanmaya calisiyorum zaten sene basindads 50 lira zam yapmislar cik git mi demekbistiyolar yada benn hormonlardsnmi buyutuyorum anlamadim bana akil verirmidiniz.
Canim biz kendimiz aliyoruz her seyi. Arkadasin kayinpederine kartimi verdim o aldi. Cok sanslisiniz gercekten. Tum masraflari dusunup, kararlastirmak gerekiyir. Onumuzdeki ay tasinacagim ve bebek odasi yapmayi planliyorum.canım çok geçmiş olsun şükür o gunlerin geride kaldı. peki enfeksiyonun belirtileri nelerdi. ben akıntımdan ve sık idrare gitmekten dolayı enfeksiyondan şüpheleniyordum ama test sonucuna göre enfeksiyon yok dedi doktorum. fakat testin en sonunda "bakteri: görüldü" yazıyor. doktorum bişey yok dediği için tekrar soramadım niye böyle yazıyor die senin bilgin varmı ?
bizler iyiyiz çok şükür canım sizlerde iyimişsiniz maşallah. ay hep merak ediyorum karnında iki bebek olması nasıl bir duygu yani aynı anda hareket ettiklerinde nasıl oluyor ve karnının içinde birbirlerini görüp dokunuyorlarmı ya da çarpıyorlarmı birbirlerine ay ne çok merakım varmış
aman canım bende dün facedeki gruplara bakim dedim felaket... birinin bebeği ölmüş yok birinin suyu gelmiş erken doğuma girmiş ne kdr kötü hbr vardı çok üzüldüm etkilendim hemen çıktım o gruplardan Allah burdaki hamilelere ve kimselere yaşatmasın böyle şeyler
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin :))
bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :)))
hayırlı olsun canım Allah razı olsun kayınpederinden bizede kısmetse annem alacak :) peki modeli nasıl 3 tekerliklimi bide kodunu yazabilirmisin gerçi kalmamıştır bu zamana kdr :))
canım yine sen bilirsin ama bende pek tatlı yemem aram yoktur hatta ekmek, pilav hamurişi bile yemem ama rahmetli babannemde şeker hastalığı oldugu için yinede baktırdım. çok şükür sınırın altında çıktı şekerim yokmuş ama içimde rahat etmiş oldu. ben test yaptırmaya gitceğim zaman akşam 10 gibi yeme içmeyi kestim sabah hastaneye gittik 9 gibi kalktım 10da aldılar kanımı şekerli suyu içtim 1 saat bekleyip tekrar baktırdım inan öle ayılıp bayılma durumları olmuyor insanlar çok abartıyor onlardan etkilenme
sana da günaydın canım biraz gecikmeli olarak :)) malum çalışınca öğle arasında ya da çıkısa doğru bakabiliyorum nete. bizler iyiyiz canım sen nasılsın :))
anamm geçmiş olsun bacım bi yardım edinin yokmu tek başına eğilip kalkma orayı burayı silcem toplıcam die artık son aylara yaklaştığımız için tansiyonlarımız düşük devam edicekmiş dahada düşürürsek riske girmiş oluruz.
Canim Allah kolaylik versin. Kayinvaliden sizle mi yasiyor hep? Baska cocugu yok mu? Bizim bebegimize de kayinvalidem bakacak seneye. Yazlari da beraberiz biz gidiyoruz yanina ama Allah tan esimin abisiyle yakin oturuyoruz. Hafta sonlari onun yanina gidecek. Eviniz kucuk mu peki? Cocuk icin baska oda yok mu? Istersen kayinvaludenin esyalarini senin odana koyabilirsinArkadaslar kendimi çok kötü hissediyorum..yazdıklarınısu okuyorum heyecanlarınızı hazırlıklarınızı..eşinizin ailenizin desteklerini..bende hiç bişey yok..kayınvalidemle yaşıyorum çocuk odası onun eşyalarıyla dolu kendi yatakodam küçücük..siz perde halı emzirme koltugu dedikçe kötü oluyorum..düğünümde gelinliğim kınamda kim vurduya gitti dogumum böyle olsun istemiyorum..eşim çok iyi merhametli ama babalık hissi yok olmadı hiç..benle heveslenip bişey yapmayınca benimde hevesim kaçıyo..devlet memuru ve bulundugum yerde yöneticiyim evde kayınvalide sürekli misafir bende ne enerji ne başka bişey kalmadı..her yönden eksik hissediyorum kendimi...bana yol gösterir misiniz artık tekde olsam bişeyler yapmak istiyorum..bi tek kıyafet alış verişi yaptım kızıma..kitaptı arabaydı lavanta kesesi falan liste yapalım bana olmaz mı
canım çok geçmiş olsun şükür o gunlerin geride kaldı. peki enfeksiyonun belirtileri nelerdi. ben akıntımdan ve sık idrare gitmekten dolayı enfeksiyondan şüpheleniyordum ama test sonucuna göre enfeksiyon yok dedi doktorum. fakat testin en sonunda "bakteri: görüldü" yazıyor. doktorum bişey yok dediği için tekrar soramadım niye böyle yazıyor die senin bilgin varmı ?
bizler iyiyiz çok şükür canım sizlerde iyimişsiniz maşallah. ay hep merak ediyorum karnında iki bebek olması nasıl bir duygu yani aynı anda hareket ettiklerinde nasıl oluyor ve karnının içinde birbirlerini görüp dokunuyorlarmı ya da çarpıyorlarmı birbirlerine ay ne çok merakım varmış
aman canım bende dün facedeki gruplara bakim dedim felaket... birinin bebeği ölmüş yok birinin suyu gelmiş erken doğuma girmiş ne kdr kötü hbr vardı çok üzüldüm etkilendim hemen çıktım o gruplardan Allah burdaki hamilelere ve kimselere yaşatmasın böyle şeyler
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin :))
bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :)))
hayırlı olsun canım Allah razı olsun kayınpederinden bizede kısmetse annem alacak :) peki modeli nasıl 3 tekerliklimi bide kodunu yazabilirmisin gerçi kalmamıştır bu zamana kdr :))
canım yine sen bilirsin ama bende pek tatlı yemem aram yoktur hatta ekmek, pilav hamurişi bile yemem ama rahmetli babannemde şeker hastalığı oldugu için yinede baktırdım. çok şükür sınırın altında çıktı şekerim yokmuş ama içimde rahat etmiş oldu. ben test yaptırmaya gitceğim zaman akşam 10 gibi yeme içmeyi kestim sabah hastaneye gittik 9 gibi kalktım 10da aldılar kanımı şekerli suyu içtim 1 saat bekleyip tekrar baktırdım inan öle ayılıp bayılma durumları olmuyor insanlar çok abartıyor onlardan etkilenme
sana da günaydın canım biraz gecikmeli olarak :)) malum çalışınca öğle arasında ya da çıkısa doğru bakabiliyorum nete. bizler iyiyiz canım sen nasılsın :))
anamm geçmiş olsun bacım bi yardım edinin yokmu tek başına eğilip kalkma orayı burayı silcem toplıcam die artık son aylara yaklaştığımız için tansiyonlarımız düşük devam edicekmiş dahada düşürürsek riske girmiş oluruz.
Hamileliğin başında çok göğüslerim sızlamıştı ondan başka daha yaşamadım canım benimkiler başında büyüdü :)
yerın yoksa katlana bılır kuveytler var onlarda alacaksın jokerde gormustum,mothercare de bak ıstersınYa kizlar o bebek kuvetleri cok büyük yaa nereye koyacagim alirsam. Almak istiyorum ama yerim de yok. Siz ne düşünüyorsunuz
Canim sare kulagima daha hos geldi benim. Anlami da onemli tabiKizlar Sure yada Sare koymayi dusunuyorum kizima. Nasil sizce ?
aminn..var ve hepsi yakınlar ama eşim en küçük oldugu için evlenmeden öyle kararlaştırılmış..ev eşimin ama abileri annemize de bakar diye yardımcı olmuşlar maddi olarak o yüzden kimse oralı degil..üstüne bide gelip burda kalmaya çalışıyolar deli oluyorum..şu aşamada kiraya çıkamam bir sürü sebepten dolayı..kayınvalidem bakmayacak ben kendim bakıcam inş çocuguma..onun eşyaları dediğim baza dolap zaten onları koyacak yer yok maalesef..böyle saçma bi durumun içindeyim işte..Canim Allah kolaylik versin. Kayinvaliden sizle mi yasiyor hep? Baska cocugu yok mu? Bizim bebegimize de kayinvalidem bakacak seneye. Yazlari da beraberiz biz gidiyoruz yanina ama Allah tan esimin abisiyle yakin oturuyoruz. Hafta sonlari onun yanina gidecek. Eviniz kucuk mu peki? Cocuk icin baska oda yok mu? Istersen kayinvaludenin esyalarini senin odana koyabilirsin
natural cam al 125 ml olan yenıdogan bebek ıcın bı de emzıyı cok ıyı anne gogusune bıre bır yakın ben almıstım gecenlerde 1 tane hanı gerekırse falan dıyekızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?
cam olandan yok canım baktım şimdide. e bebekte ekledim sepetime giderli küvet. köpüklü file .maşrapa ve avent cam natural biberon alıyoruuuumm:)canm aventin biberonlari trenyolda cok daha indirimde bide oraya bak istersen bnde alcaktm vazgectm
tamam canım bende tam onda karar kıldıydım.natural cam al 125 ml olan yenıdogan bebek ıcın bı de emzıyı cok ıyı anne gogusune bıre bır yakın ben almıstım gecenlerde 1 tane hanı gerekırse falan dıye
kızlar çok fena grip oldum boğazım ağrıyo aff nasıl geçecek ya bu arada dün hastane çıkışı aldım sizler neler aldınız kaçar tane aldınız resmini atmayın sadece aldıklarınızı alacaklarınızı yazın benim kafam çok karıştı yaa liste yapmaya çalışıyorum beceremiyorum lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum gereksiz de almak istemiyorum az alıp mağdur da olmak istemiyorum sizler neler yaptınız aldınız hem bebişe hem kendinize
Bence cam biberon düşün canım. Uzun süreli kullanım açısından ve hijyen açısından.kızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?
hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrimbilerek yapiyorlardir cnm dogum izni fln durumlarini biliyorlar sonucta.cok cekilmezse senin icin ve ekonomik olarakta beni cok sarzmaz dersen birak yoksa az kaldi zaten biraz daha dayan.her is yerinde olur boyle seyler seni olumsuz etkilemsine izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?