2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın fıstıklar bizde uyandık şimdi hazırlanıp doktorumuza gitcez ben daha şimdiden acıktım valla umarım o şekerli suyu içebilirim bu aç karna haydi bakalım sizler kahvaltınızı yapın bizi beklemeyin[/QUOTE]

Bende aç gittim doktor aç gelmene gerek yoktu dedi şaşırdım. Ya bu testin şekli değişmiş ya da ben farklı bir doktora denk geldim
Tadı çok ağır değil sade gazoz gibi geldi bana . İnşallah sonuçlar iyi çıkarda önemli olan o:)

Günaydın güzel anneler ve minnakları.Uykusuz bir gecenin ardından gene yeni güne merhaba dedik oğluşumla.Keşke riskli olmasakta azıcık çıkıp dolaşabilsek ya çok sıkıldım evde.
Gunaydin canimmm:))
Bebegin icin sabret guzel annesi,cogu gitti azi kaldi:))

Benim doktorumda ac gelmene gerek yok dedi. Sanirim aclik sekerine bakmiycaklar. Bende anlamadim ne yapacagimada karar veremedim.

Gunaydiiinnn:))
Canim benim sonucum ayni gun cikmisti.
Ac karnina yapiliyo seker yuklemesi herkesin ki oyle oldu.
Sana doktor neden oyle yapti acaba??

Merhabalar kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sizlere bir sorum olacak.bende devamlı sari ve arâda peynir kesiği gibi akıntı geliyordu birde biraz usutsem belim çok agriyor.Dr kontrolü da mixovul fitil ve azosilin tablet verdi.ama ben iki gündür korktuğum için başlayamadım.bebeklere bir zarari olurmu acaba.kullanan ve fayda görenler varmı aranizda.açıkçası idrar tahsiline gore çok bi bakteri yokmuş,Dr bu azosilini vermeye biraz da ben zorladim gibi birşey oldu

Hanimlar bikac gundur sol tarafta kaburgamin 2 parmak altindan baslayip 3parmak altina kadar hafif hissizlik var uyusma gibi onemli midir korktum neden olur acaba.
Surekli sol tarafa yatmaktan olabilir mi ki

Hayırlı sabahlar..cumartesi evde olmak ne güzel bi nimetmiş..gece uyuyamadım sabahta baş agrım oldugu için kursa gidemedim ama erkenden kahvaltı yaptık kızımla..bugün temizlik yapıcam ki yarın tüm gün keyif yapabileyim :))

Günaydın bebislee ve anneleri
iykusuz bir gecedn snr ywni bir gun daha Allahin izniyle güzel gecer.bu arada sormak istiyorum:sol tarafimda yana dogru kaburga taraflarında bir sizlama, uyusukluk gibi bir sey oluyor 2 gecedir gun icinde pek olmuyor.sola yatmaktandir diye düşündüm ama dr.mada sorucam arayip.sizde böyle olanlar varsa cevaplarsa cok sevinirim...

Bende aç gittim doktor aç gelmene gerek yoktu dedi şaşırdım. Ya bu testin şekli değişmiş ya da ben farklı bir doktora denk geldim
Tadı çok ağır değil sade gazoz gibi geldi bana . İnşallah sonuçlar iyi çıkarda önemli olan o:)[/QUOTE]

Bana kac kez sordular canim aç misin diye bildigin yarim litrelik siseye su ve sekeri koymuslar onu ictim simdi bekliyorum umarim iyi cikar sonucum

Canim bende de var sol tarafta kaburga altinda yazdim bende 3 4 msj yukardadir yazdiklarim.
Hissizlik var hafif.
Bende soka yatiyorum surekli ondanmidir diyedusundum.
Sorsammiki doktora bi soralimda yazalim burda tekrar okur mu canim merak ettim bende

Bi onceki sayfaya yazmisim canim bende ayni seyden bahsediyoruz heralde dimi

merhaba güzel anneler umarım herkes iyidir dün yoğundum pek giremedim akıntım benimde çok oluyor süt kıvamında beyaz ama her doktora gittiğim de test yapıyor hiç bir problem çıkmadı şimdiye kadar doktorda olabilir diyor...

Sağol canım beyaz vidalı gibi bir yer var ondan bahsediyorsun galiba. Yoksa bu işin sonu kocamla mahkeme de bitecek sinir olduk birbirimize. Ben yapamıyorsun diyorum o bozuk diyor 3 kere söküp taktık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…