2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ma
Eki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam
Maşallah senin dünya güzeli kızına Allah'ım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Günaydın annişler ne güzel hafta sonu geldi,çalışan annelerimiz dinlenir biraz.Sağlıklı bir gün olsun hepimize inşallah

günaydın hamişler hayırlı haftasonları olsun insallah
ben 2014 son hamişleri toplanalımdaydım burayı yeni kesfettim dogumumuz 30 haziranda olcak insaalah allahım nasip ederse bir kızım daha olacak
pazartesi gununden beri hastayım bogaz agrısı nezle cok fena direndim ilac kullanmamak için ama daha fazla dayanamadım dun gittim doktora ve zinnat 500 mg antibiyotik verdi kendi doktorumda bi sıkıntı olmayacağını kullanmam gerktiğini soyledi ama ben hala korkarak içiyorum insallah bi sıkıntı olmaz.

Günaydın kızlar sabah şeker yüklemesi yaptrıdm înş güzel sonuçlar alırım buarada şekerlî su değişikti daha öncekilerde îçtiğimden değil kutu kola gibi kutunun içînde elmalı ve asitli gayet güzeldi:)

Ne testi yapmıyor canım benim Dr test yapmadan fitil veriyor bende korkudan kullanamiyorum. Üne güzel test yapması.güya özele gidiyorum,hep cins Dr beni buluyor

Yeniden gunaydinnnnn. Ne sahane bir hava var. muziksetim yirtinmakta. Herkese bol nese keyif dilerim.

Gezmeklere hazirlanicaz biz. Arkadaslarla cay. Aksam yemege davet. Arada Bakalim bebek magazalari piyasasi nasilmis

MaşallahTE="burcu0303, post: 39683214, member: 630544"]Eki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam[/QUOTE 41 kere masallah canim kizina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…