2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim gecmis olsun ben azosilin kullandim faydasi oldu yani idrar yolu enfeksiyonum kullanınca gecti ama 2 hafta sonra tekrarladi enfeksiyon simdi ilac degistirdik bakalim

selam olsun hepınıze yeni keşfettim burayı nasip olursa haziran 29 benimde muhtemel doğum tarihim
sizler bir kaç hafta ilerden gidiyorsunuz bu da bana tecrübe oluyır ilk hamileliğim heyecen ve tecrübesizlik var burayı takibe başlayacağım şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde dr detaylı ultrason için geç kalmışsın dedi az önce okudugum bir mesajda hamişlerden burcu0303 ultrason resmi paylaşmış hamilelik haftası 27 görünüyor ben hala yaptırabilirmiyim
hepinize sağlıklı günler

bende mail attım bakalım dr a cevap yazınca yazarım sanada
bnde aradim sekreteri cvp verdi onunla konusmak istemedim dr.musait olunca beni arasin dedim henuz aramadi
bide pazar,market fln yaptim iice yoruldum sadece gece agriyodu ara ara yururkende agri yapti hafiften.bnm dr.kesin bisey yok yine kafaya takiyodun dicek sanki

Eki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam
oyy masallah kizina.Allah saglikla kucaklamayi nasip ettsin bebislerimizi ins.

Eki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam
Minik kızına maaşAllah barekAllah...
yirim duyguları yaa...
Yaradanım çok büyük çok , nasıl da hazırlıyor anneliğe bize :)

Hisgeldin benimde muhtemel tarihim 29 haziran. Seker yuklemesi haftaya olacak benim. Detayli icin birsey diyemem gecen haftalarda yaptirdim zira. Ama 23hafta icinde olmalisin ve gecikmemissin bence

Hisgeldin benimde muhtemel tarihim 29 haziran. Seker yuklemesi haftaya olacak benim. Detayli icin birsey diyemem gecen haftalarda yaptirdim zira. Ama 23hafta icinde olmalisin ve gecikmemissin bence
işte dr oyle diyince bende kararsız kaldım özelde yaptırmak istemiyorum çok pahalı devlettede randevu alabilirmiyim bilmiyorum yaptırsammı yaptırmasammı bilemedim bende bu arada sağol canım hoş buldum :)

Drar testini bana iç haftalıkken yapmıştı yeni öğrendiğimde.ondada çok az bakteri çıkmış o yuzden önemsememiş.

valla benim doktor biraz pimpirikli her halde her gittiğimde kan ve idrar testi muhakkak yapar ve bir keresinde idrarda keton diye bir değer vardı o yüksek çıkmıştı hemen serum tedavisi uyguladı öyle ilaç vermedi ama rapor vermişti 1 hafta bolca dinlendiriyor beni doktorum sağolsun...

Merhaba kızlar. Doktordan yeni geldim. Tam kan, idrar ve şeker yüklemesi yaptırdı doktorum delik deşik ettiler kollaarııımıı hüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…