2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hosgeldin aynı haftadayız senınle :)

kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....

kızlar canan karatay bu şeker yüklemesinin yapılmasını doğru bulmuyor bu konuda bir fikriniz varmı ?

Doktorum bana aç karnına yaptırmadı canım yemiştim yemek sabah. çok etkilemedi beni o yüzden heralde. sonuçlarım pazartesi çıkacak.. Doktor yapılsın dedikten sonra itiraz etmek istemedim bende bir bildikleri vardır.

kanama geldi iki gün sonra kahverengı leke..bu sabah kanama kesıldı kahve rengı leke oldu ama doktor düşürüyorsun yapacak bıse yok dedi..hiç umut yok mu kızlar ya(
aynı sey banada oldu ama benım doktorum dusuruyorsun yapcak bısey yok demedı benı hastaneye yatırdır 1 bucuk hafta yattım hergun 3 lıtre serum sabah aksam ıgne ılac derken dusurmedım cok sukur oo ne bıcım doktor oylee

cnm mkanların kısıtlı şırnak yaşıyorumm nolursun dua et bı umut belkı yukselır degerim

Herkese merhabaaaaa

Biz şimdi kızımla hazırlanıcaz, doktor kontrolümüz var, 20 gün önce ayrıntılıya girmiştik hersey yolunda sükür ama doktorum tekrar gel daha büyümüş olur daha güzel görürüz demiştii
Ve o gün bugün
İnşallah güzel haberlerle geliriz, hepinizi bisürü öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…