- 11 Ekim 2014
- 115
- 109
- 123
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.261
Cok cok gecmis olsun cnm, allah ne eylerse guzel eyler...emin ol senin ve bebisin icin en hayirlisini vermistir allahim.en kisa ve dogru zamanda saglikli bir şekilde bebegini kucagina alırsınkızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım
Cnm ins sali gunu gittiginde kalp atisini gorursunuz.boyle sonradan gidipte duyan cok kisi var.allah en hayirlisini versinKzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadidoktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi
canım benim çok geçmiş olsun. Herşey allah tan inşallah en kısa sürede tekrar bebiş sahibi olursunkızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım
Cnm hayırlı haberler bekliyoruz....
Hamilelikte kabizlik cekmemek icin balli süt cnm...
Hem bebisimize faydali....
Gerci bebis bizden gerekeni alıyor...
Bizim eksilen yapi taşlarını doldurmamiz lazim...
Ayrica annem hep soyler sagolsun "kizim hamileyken süt iç, dislerini kaybetme " diye...
Cok uzuldum canim en yakin zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz kendine iyi bakkızlar selam,
yıkılmadım ayaktayım
Hamileyken degil AMA ben once den idrar yolu enfeksiyonunundan kaynaklanan sizlamayi ust uste Koca bardak suyu hizlica ara vermeden ic sizlamayi yarim saatte geciriyo bilmiyorum dene belki sendede ise yarar msj bekliyorumKızlar ıdrar yolu enfekaıyonum var cok sızı ıcındeyım doktorum ılac verdı ıkı gundur ıyıdı ama bugun tekrar yanmaya başladı napcam ben bu ılletlesaracoglunun karnıbahar kuru kronık ıdrar yolu enfeksıyonjna ıyı gelıyomus ama bebege bı zararı olur mu acaba cok zor durumdayım
Oy maasallah sizee ...hadi bakam cumaya da hayirli haberler inşaallah :)Miraç çok teşekkürler bilgi için ama ginede süt içelim biz, kese oluşuyormuş değerim iyi çıktı 1650 dedi doktor, cuma bir daha gidicem.. :))
Evet canım daha once de bu tavaıyede bulunmustun sekız on bardak su ıctım gecmıo ıdrara cıkarıyo su ıcmek ıyıdır ama o an ıcın sıZım gecmıoHamileyken degil AMA ben once den idrar yolu enfeksiyonunundan kaynaklanan sizlamayi ust uste Koca bardak suyu hizlica ara vermeden ic sizlamayi yarim saatte geciriyo bilmiyorum dene belki sendede ise yarar msj bekliyorum
Evet yazmistim AMA o zamandami sendin unutmusumEvet canım daha once de bu tavaıyede bulunmustun sekız on bardak su ıctım gecmıo ıdrara cıkarıyo su ıcmek ıyıdır ama o an ıcın sıZım gecmıo
Kızlar ıdrar yolu enfekaıyonum var cok sızı ıcındeyım doktorum ılac verdı ıkı gundur ıyıdı ama bugun tekrar yanmaya başladı napcam ben bu ılletlesaracoglunun karnıbahar kuru kronık ıdrar yolu enfeksıyonjna ıyı gelıyomus ama bebege bı zararı olur mu acaba cok zor durumdayım
kızlar selam,
yıkılmadım ayaktayım
Bebiş 5hafta 5 günlükmüş, şu anda 1.51 cm büyüklüğünde ve kese 6,51 cm. tahmini dogum tarihi 19 haziran 2015 diye tahminediyorum ben :) tabi uzman değilim ama ingilizceden tahmin ettimKızlar ilk usg fotomuzu aldık bugün. Ama sormak istediğim bişeyler var. Burdaki rakamlarla ilgili.
5w5d
GS 1.51 cm
d 6.51 cm
06/19/2015
ilk gebeliğimde lierac iki buyuk tup bitirmiştim ama o kadar cok catlagım var ki. kızlar organik yağlarıda kullanın. cildiniz ile cok alakalıKızlar ben şimdilik bu ürünleri aldım cildim sorunlu değil ama kuru normal de her marka kullanırken hamilelikte kullandığımız rolon bile doğal olmalı die düşündüm daha sonra diğerlerini de paylaşcam şimdilik bunlaı aldım
Öncelikle çatlak kremleri çatlama karşıtı lierac ve sebamed ürünleri
Rolon, SABUN , vücut ve yüz temizleme sıvısı , dışta sürülen yağ ve genital temizlik için pH düzeni bozmayan temizleme jeli
llk doğumdan sonra bebeğim 39 gunlukken hemooroitten operasyon gecirdm gebelik ve doğum etkiliyor malesfKızlar benim gibi kabızlık çok çeken var mı normal de kabızlık çekmezim hergün çıkıyorum lavaboya ama kk da araştırdım anüste meme oluşumu var bende forumda herkes hamilelikte yaşamış bu sorunu
İlk kez başıma geliyor hemoroid ne bilmediğinm için
doktora sor progestan verir önemli birsey ise...birde cook dinlengünaydın hanımlar,
minnak bir derdim var: aslında internetten şöyle bir bakıverdim ama size de danışayım: benim dün başlayan ve bu sabah da devam eden kahvemsi akıntım var. kafayı çizmek üzereyim. pek önemli değil, normal diye yazmış bazı siteler ama doktora danışmadım. önümüzdeki hafta randevum var zaten. eee durumum ne benim şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?