2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok cok gecmis olsun cnm, allah ne eylerse guzel eyler...emin ol senin ve bebisin icin en hayirlisini vermistir allahim.en kisa ve dogru zamanda saglikli bir şekilde bebegini kucagina alırsın

Kzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadi doktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi
Cnm ins sali gunu gittiginde kalp atisini gorursunuz.boyle sonradan gidipte duyan cok kisi var.allah en hayirlisini versin

canım benim çok geçmiş olsun. Herşey allah tan inşallah en kısa sürede tekrar bebiş sahibi olursun

kızlar kabızlığı çok önemseyin. Çok dikkat edin. çevremden duyduğum birisi kabızlık yüzünde bebeğini düşürmüş. ayrıca eltiminde ilk bebeği kabızlık neeniyle düşmüş

Miraç çok teşekkürler bilgi için ama ginede süt içelim biz, kese oluşuyormuş değerim iyi çıktı 1650 dedi doktor, cuma bir daha gidicem.. :))

Cok uzuldum canim en yakin zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak

Hamileyken degil AMA ben once den idrar yolu enfeksiyonunundan kaynaklanan sizlamayi ust uste Koca bardak suyu hizlica ara vermeden ic sizlamayi yarim saatte geciriyo bilmiyorum dene belki sendede ise yarar msj bekliyorum

Miraç çok teşekkürler bilgi için ama ginede süt içelim biz, kese oluşuyormuş değerim iyi çıktı 1650 dedi doktor, cuma bir daha gidicem.. :))
Oy maasallah sizee ...hadi bakam cumaya da hayirli haberler inşaallah :)

Hamileyken degil AMA ben once den idrar yolu enfeksiyonunundan kaynaklanan sizlamayi ust uste Koca bardak suyu hizlica ara vermeden ic sizlamayi yarim saatte geciriyo bilmiyorum dene belki sendede ise yarar msj bekliyorum
Evet canım daha once de bu tavaıyede bulunmustun sekız on bardak su ıctım gecmıo ıdrara cıkarıyo su ıcmek ıyıdır ama o an ıcın sıZım gecmıo

Evet canım daha once de bu tavaıyede bulunmustun sekız on bardak su ıctım gecmıo ıdrara cıkarıyo su ıcmek ıyıdır ama o an ıcın sıZım gecmıo
Evet yazmistim AMA o zamandami sendin unutmusum O zaman dr git canim sana uygun ilac yazacaktir cunku sizlama deyip gecilmiyor bilirim insana hayati Zindan eder

Kızlar ilk usg fotomuzu aldık bugün. Ama sormak istediğim bişeyler var. Burdaki rakamlarla ilgili.
5w5d
GS 1.51 cm
d 6.51 cm
06/19/2015

Geçmis olsun..
Bol su içmen lazim (soguk degilde ilislayip iç)
Sicak meyve çaylari iç
ayaklarini sicak tut kendinide cok sicak tut, birak terle.. geçmesi lazim 1/2 güne bunlari yaparsan

Cok üzüldüm canim Allah sabirlar versin, yardimcin olsun Rabbim
Vardir Rabbimin bir bildigi insallah çok beklemeden saglikla kucagina alacagin evladina hamile kalirsin yakinda...

, post: 37416183, member: 271854"]Benim dün geceki uyanma sebebim kaşıntı oldu. Göğsümün üzerinde 3 nokta kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Hala kaşınıyor gerçi. Nemlendirici sürdüm ama geçmiyor. Birşey mi dokundu acaba.[/QUOTE]
hamilelik kaşıntısı diye bir rahatsızlık var bi araştır isterseen

Kizlar yardim ben kusma ozuru olan bir insanim mide bulantim hat safhata ama hic kusmadim ama midem acayip sisiyor sanki tas oturuyor mideme dogru duzgun yemek yiyemiyorum sizinde mideniz sisiyormu cvp lutfen

Kızlar ilk usg fotomuzu aldık bugün. Ama sormak istediğim bişeyler var. Burdaki rakamlarla ilgili.
5w5d
GS 1.51 cm
d 6.51 cm
06/19/2015
Bebiş 5hafta 5 günlükmüş, şu anda 1.51 cm büyüklüğünde ve kese 6,51 cm. tahmini dogum tarihi 19 haziran 2015 diye tahminediyorum ben :) tabi uzman değilim ama ingilizceden tahmin ettim

ilk gebeliğimde lierac iki buyuk tup bitirmiştim ama o kadar cok catlagım var ki. kızlar organik yağlarıda kullanın. cildiniz ile cok alakalı

i
llk doğumdan sonra bebeğim 39 gunlukken hemooroitten operasyon gecirdm gebelik ve doğum etkiliyor malesf

Doktordannn geldimmm hersey yolunda cook şükür keseyi ggördük kalp atislari için 2 hafta sonra gel dedi bi suru kan verdim idrar verdim yarin alicam sonuclari isteyen herkese nasip eder inş. Rabbim
Rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun
düşük yapan arkadaşa sabir diliyorum hakkında en hayirlisi ne ise o olur inş.
Herkese iyi aksamlar bebislerinize iyi bakin tatil anneler :)

doktora sor progestan verir önemli birsey ise...birde cook dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…