2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım

Kızlar ben üretici firma olan Roche müstehzarlarını aradım ama mesai saatleri bitmiş.Yarın arayıp soracağım muhakkak.Size de buradan yazar bilgi veririm

geçmiş olsun canım aynen her şerde bir hayır vardır

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana arkadaşım... Metanetli olman güzel... İnşaAllah hemen yüzün gülecek, sen böyle sabırlı olduğun müddetçe tersi namümkün..

honderiko en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik dilerim.kendine iyi bak.insan çok üzülüyor ama Allah ın dediği oluyor.Allah daha zor şeylerle imtihan etmesin cnm geçmiş olsun

geçmiş olsun..Rabbim saglıklı gebelikler nasip etsin..

pofuduk18 senınle satımız aynı sanırım.senin dr ne zaman kontrol dedi birdaha.benimki 5 hafta sonra gel dedi.çok uzun değil mi yaaa

Allah yardım etsin hanımlar.Leblebi çubuk kraker iyi geliyor sanırım bir deneyin isterseniz

Canım hakkında herseyin hayırlısı ne güzel metanetlisin, zaten ilk üç ay sonlanan gebelikler genellikle problemli olanlar sen en doğrusunu yapıyorsun önüne bakmaya devam inşallah...

Herkese merhabalar :) Benim alerjim hala devam ediyor, kaşınmak istemiyorum artık Doktorumu aradım... İlaç, merhem kullanma kendiliğinden geçmezse tekrar görüşelim dedi... 29 yıldır et yemeyen bünyeye bebiş için et girince böyle oluyor sanırım

Ben de çok yoğun çalışıyorum devamlı ayaktayım, korkmuyor değilim şu üç aylar çabuk geçse...
Daha kalp atışı için randevum haftaya, ama hiç bulantım yok. İlkinde çok olmuştu ve doktor kalp atışını dinlemek için gittiğimizde bunun iyi bir belirti olduğunu hatta herşeyin normal olduğu manasına geldiğini söylemişti. Şimdi ise hiçç yok, sabahları biraz kötü oluyor midem o kadar atıştırınca geçiyor.

Canlar.. Ben yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum. Ne dersiniz?

Ne iş yapıyorsun arkadaşım? Ayakta olmanı gerektiren bir iş değildir umarım

kızlar teşekkür ederim, Allah'tan başlarda oldu yoksa ilerleyene zamanlarda daha zor olurdu katlanması ama dermansız dert olmasın yeter ki. kızlar neyse boş verelim bu konuyu. siz aranızda lütfen tadını çıkarın sohbetin. Ben kaçtım.

Dogumdan korkma canim benim rahmetlik annem dogumu Nisan yagmuruna benzer aniden gelir hemencecik biter diye derdi gercekdende oyle o kadar korkulacak bisey olsa millet ust uste Dogumyaparmiydi tamam biraz sancili AMA oyle korkutucu degil Ben epiduralla normal dogum yaptim ilk dogumumu hem benide kestiler korkma kesmeleri daha iyi cunku onlar daha cabuk iyi olacak yeri biliyorlar ona gore kesiyorlar dusunsene olmadik yerden yirtilsa daha gec iyilesir canini simdiden bunlarla uzme hamileligin tadini cikar Allahim herkeze su gibi kolay dogum nasip etsin ( AMIN)

Verdi canım doktorum. Metpamid verdi, 3 saat önce 1 tane içtim ama yine faydasını göremedim. Sen ne içiyorsun.
dramamıne ac karnına sabah oglen ıcıyorum aksamda premesıses tok karna doktoruna sor yene de sen mesela ben gavıcson dedım hayır faydası yok onun dedı bunlar ama ıyı geldı bana en azından artık bı seyler yeye bılıyorum yoksa 1 haftaydı yeyemıyordum her seyden tıksınıyordum

Kzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadi doktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi

Kızlar ıdrar yolu enfekaıyonum var cok sızı ıcındeyım doktorum ılac verdı ıkı gundur ıyıdı ama bugun tekrar yanmaya başladı napcam ben bu ılletle saracoglunun karnıbahar kuru kronık ıdrar yolu enfeksıyonjna ıyı gelıyomus ama bebege bı zararı olur mu acaba cok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…