- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.241
kızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana arkadaşım... Metanetli olman güzel... İnşaAllah hemen yüzün gülecek, sen böyle sabırlı olduğun müddetçe tersi namümkün..kızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım
kızlar selam,
yıkılmadım ayaktayım
Selam arkadaşlar. Nasılsınız?
Bulantılarım arttı ve kusmaya da başladım.
Allahım yardım et diye yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
kızlar selam,
yıkılmadım ayaktayım
Ne iş yapıyorsun arkadaşım? Ayakta olmanı gerektiren bir iş değildir umarımBen de çok yoğun çalışıyorum devamlı ayaktayım, korkmuyor değilim şu üç aylar çabuk geçse...
Daha kalp atışı için randevum haftaya, ama hiç bulantım yok. İlkinde çok olmuştu ve doktor kalp atışını dinlemek için gittiğimizde bunun iyi bir belirti olduğunu hatta herşeyin normal olduğu manasına geldiğini söylemişti. Şimdi ise hiçç yok, sabahları biraz kötü oluyor midem o kadar atıştırınca geçiyor.
Dogumdan korkma canim benim rahmetlik annem dogumu Nisan yagmuruna benzer aniden gelir hemencecik biter diye derdi gercekdende oyle o kadar korkulacak bisey olsa millet ust uste Dogumyaparmiydi tamam biraz sancili AMA oyle korkutucu degil Ben epiduralla normal dogum yaptim ilk dogumumu hem benide kestiler korkma kesmeleri daha iyi cunku onlar daha cabuk iyi olacak yeri biliyorlar ona gore kesiyorlar dusunsene olmadik yerden yirtilsa daha gec iyilesir canini simdiden bunlarla uzme hamileligin tadini cikar Allahim herkeze su gibi kolay dogum nasip etsin ( AMIN)biz eşimle perşembe günü öğrendik , cuma minübüsteyiz hevesle hamile elbisesi gibi rahat ve göbeği belli eden bir elise giymiştim normalde vücudum zayıftır ama yemke yedimmi ciddi göbeğim çıkar zaten azda olsa var ama yemekten sonra vallahi 3 -4 aylık duruyor bide şekli tam aynı , işte minübüsteyken biri yer verdi hamileyim diye halbuki o göbekti bebiş daha minnacıktınormal doğum korkutucu geliyor bana ya , birde korkutuyorlar ya kesiyorlar falan diye
Ne iş yapıyorsun arkadaşım? Ayakta olmanı gerektiren bir iş değildir umarım
valla öğretmenim bugün tam 6 saat ayaktaydim mesela...
dramamıne ac karnına sabah oglen ıcıyorum aksamda premesıses tok karna doktoruna sor yene de sen mesela ben gavıcson dedım hayır faydası yok onun dedı bunlar ama ıyı geldı bana en azından artık bı seyler yeye bılıyorum yoksa 1 haftaydı yeyemıyordum her seyden tıksınıyordumVerdi canım doktorum. Metpamid verdi, 3 saat önce 1 tane içtim ama yine faydasını göremedim. Sen ne içiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?