- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.301
Tesekkurler cnm kizim 20 aylik suan kismetse aralarinda 28 ay olacakKamikaze sende hosgeldin aramıza:)Ne güzel konulara değinmişsin.Paylaşımların için herkes adına teşekkürler.Kızınla yeni bbeğin arasında kaç yaş olacak?
Arkadaşlar elevitle ilgili domuzyağı içerdiği bilgisini kimden aldınız ya ??? Güvenilir mi kaynak???Ben ilk jamileliğimde de hamilelik basından sonuna kadar içtim.Şimdi de verdi dr yaklaşık 1 aydır kullanıyorum???
Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun ve Allah im hayirli bir evlat nasip etsin inskızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım
Ben yapiyordum ilk hamileligimde kosu bandinda hafif tempoda ben zararli oldugunu degil faydali oldugunu dusunuyorum dusuk riski yoksaCanlar.. Ben yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum. Ne dersiniz?
deneme derim hamilelikte zararli olabilir dr.a hitmelisin tekrardan bol su ic ozellikle ayaklarini sicak tut usutme.gecmis olsunKızlar ıdrar yolu enfekaıyonum var cok sızı ıcındeyım doktorum ılac verdı ıkı gundur ıyıdı ama bugun tekrar yanmaya başladı napcam ben bu ılletlesaracoglunun karnıbahar kuru kronık ıdrar yolu enfeksıyonjna ıyı gelıyomus ama bebege bı zararı olur mu acaba cok zor durumdayım
Hayirli olsun bende subat 2013 annesiyim kizim varmerhaba anneler. ben de 2013 mayıs annelerinden kübra. Antalya kaş ta yaşıyorum. okul öncesi öğretmeniyim. 26 nisan 2013 doğumlu 1,5 yaşında bir oğlum var. bu hamileliğimde sürpriz oldu. bebeğimi hala emziriyorum. dün kan tahlili yaptırdım. 5+5 de beta hcg değerim 4641 çıktı. 6+1 de doktor kontrolüne gitmiş olucaz. inşallah sorunsuz geçer. mide bulantılarım çok şiddetli değil. ama içimde sürekli bir hareket var.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah.. Allah sağ salim kucaımıza almayı nasip etsin inş.
ins duyarsin sesini ve bize guzel haberler verirsin bozma moralini hakkinizda hayirlisi olsun cnmDoktora gittim kalp atışları duyulmadı vajinal ultrasonla baktı duyulmadı ;( cuma tekrar gidicem duyulmazsa kürtaj yspmamız gerekebilir dedi ;(
Canım cvb icin saolll burda herkes kndini düşünüyor kimse kimseye cvb yazmıyor ..cok şaşkınım cevabın icin tesekkür ederim canım..
Ben yazmistim ELEVITTE DOMUZ OLDUGUNU benden baskasida yazdimi bilmiyorum Ben yurtdisinda yasiyorum maglesef bende bilmeden ilk hamileligimde bilmeden siz gibi basindan sonuna kadar kullandim AMA ikinci hamileligimde arkadasim Sakin kulanma icinde domuz var dedi bende eczaneye gidip helalmi diye sordum yurtdisinda Boyle seyler cok onemli yogurtlarin bazi vitaminlerin uzerinde helal damgasi var cunku yalan soyleyemezler mahkemelik olurlar onun icin eczaci benim icin firmayi aradi helal degilmis baska marka olan vitamin ilac firmalarini aradi helal olani buldu benim icin yurtdisinda Boyle turkiyedekini bilmiyorum disardan ithalatsa aynidir isterseniz sizde arastirin bunu size soylemek benim boynumun borcu
Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .Sa cnm yazılarından anladigim kadar sende bnm gibi hamileligi cok duygusal geciriosun herseye alinip kırılıyorsun ben hatta Afedersin bu olayi astim ota b.... aglar oldum reklam bile yeterli birde anladigim kadar bir arkadas yurtdışındayim diyince nerden die sordun sende sanirim gurbettesin eger oyleysen ve bnm gibi yanliz anneden aileden uzaksan daha duygusalsin ama bosvee be cnm cvp vermislermi felan takma bebegine odaklan burdaki arkadaslarda eminim kinseyi gormemezlikten gelip kirmazlar sonucta onlarda hamile ve çoğu calisan ha tabi kmsenin adina konusup sazanlik gibide olmaain ama ne bilim dikkatimi cekti yorumlarina cvp gelmedigini bir kac kez yaznisin bn uzulmeni istemedim yoksa bir art niyetim yok neyse ama su bir kesin hamiliye uzulmek slklmak yasak hicbirsey bizden ve karnimiDaki bebisten onenli deil neyse uzun oldu hakini helal yanlış anlama olduysa
Bişey sorucam siz ilk gittiğinizde hiç "dış gebelik olabiliri belli değil" dedi mi doktor?
Bana öyle söylendiğinden beri hamileliğime sevinemiyorum. 28'inde tekrar gidicem.
O zaman 6+1 haftalık oluyo, kesin belli olur mu dış gebelik olup olmadığı?
(İlk gittiğimde 4+5 haftalıktı)
3. aydan sonra geçiyormuş galiba canımGünaydın kızlar benim iki hamileliğimde de midem bulanmadı hamile deil gibiydim ama bunda dün başladı ve felaket bişey bi duruyo bi başlıyo nezamana kadar sürer
Ben galiba alerji oluyorum... Sinek ısırıgı gibi kızarıp şişen ve kaşınan yerler var. göğsümün üzerindeydi sadece. Bu sabah uyandıgımda baldırımın dış kısmında da 4-5 yer gördüm. Doktora gitsem mi kendiliğinden geçermi acaba
Kızlar bende pek bulantı yok hatta 2 gündür hicbirsey yokzaten şiddetli bulantı yoktu öyle arada midem kalkıyordu ama o bile zor.. Mide bulantısı olanlara allah yardım etsin
merhaba kızlar benimde alejim olmustu ama benim karaciğer enzimlerim yüksekti kullandığım tiroid ilacı yüzünden. yani siz de bir baktırın belki alt yani karaciğer enzimelriniz yüksektir.benimde baldırımda sinek ısırığı gibi kızarıklık var minik minik ama çok fazla nerdeyse popomun tamamı diyebilirim bazısı sivilce gibi bazısı sadece kızarıklık anlamadım bende neden oldu?
Canım aynen diyorum hiç hamile değilim sanki milllet diyor bi kaç hafta sonra görürüz diye[/QUOTE
banada aynı şeyi söylüyorlar ama pek sanmıyorum vallaHicbirseyden tiksinme falan da yok gayet normalim inş böyle devam eder
cahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyorBir oğlum var 6 yaşında.. bu sene başı 2.çocuk istedim korunmayı bıraktım ondan sonra 2 kaybım var (9 haftalık ve 6 haftalık kürtaj) bu sene bu 3.gebeliğim diğerlerinde erkenden dr.a gittim ama sonuç değişmedi ve kalp durması sonucu kaybettim. Şimdi sakin ve stres yapmadan beklemek istiyorum.. inşallah bu sefer kucağıma alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?