2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tesekkurler cnm kizim 20 aylik suan kismetse aralarinda 28 ay olacak
Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun ve Allah im hayirli bir evlat nasip etsin ins

Canlar.. Ben yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum. Ne dersiniz?
Ben yapiyordum ilk hamileligimde kosu bandinda hafif tempoda ben zararli oldugunu degil faydali oldugunu dusunuyorum dusuk riski yoksa
deneme derim hamilelikte zararli olabilir dr.a hitmelisin tekrardan bol su ic ozellikle ayaklarini sicak tut usutme.gecmis olsun

Hayirli olsun bende subat 2013 annesiyim kizim var
Doktora gittim kalp atışları duyulmadı vajinal ultrasonla baktı duyulmadı ;( cuma tekrar gidicem duyulmazsa kürtaj yspmamız gerekebilir dedi ;(
ins duyarsin sesini ve bize guzel haberler verirsin bozma moralini hakkinizda hayirlisi olsun cnm

Canım cvb icin saolll burda herkes kndini düşünüyor kimse kimseye cvb yazmıyor ..cok şaşkınım cevabın icin tesekkür ederim canım..

Sa cnm yazılarından anladigim kadar sende bnm gibi hamileligi cok duygusal geciriosun herseye alinip kırılıyorsun ben hatta Afedersin bu olayi astim ota b.... aglar oldum reklam bile yeterli birde anladigim kadar bir arkadas yurtdışındayim diyince nerden die sordun sende sanirim gurbettesin eger oyleysen ve bnm gibi yanliz anneden aileden uzaksan daha duygusalsin ama bosvee be cnm cvp vermislermi felan takma bebegine odaklan burdaki arkadaslarda eminim kinseyi gormemezlikten gelip kirmazlar sonucta onlarda hamile ve çoğu calisan ha tabi kmsenin adina konusup sazanlik gibide olmaain ama ne bilim dikkatimi cekti yorumlarina cvp gelmedigini bir kac kez yaznisin bn uzulmeni istemedim yoksa bir art niyetim yok neyse ama su bir kesin hamiliye uzulmek slklmak yasak hicbirsey bizden ve karnimiDaki bebisten onenli deil neyse uzun oldu hakini helal yanlış anlama olduysa

Sa hanimlar dusuk yapanlar olmus rabbim sabirlar wersin InsaAllah tez zamanda kucaginizi sag saglim doldursun kalp atisini duyanlarada hayırlı olsun sag saglim dogduklarinida görürüz okuruz InsaAllah bu arada halen bnm gibi duyamayanlrda acele etmeyin lutfen bn yazdimm keseyi bile 6 haftada gordum gec dollenmeden sebep 9 veya 10 haftaya kadar pes etmeyin allahta umut kesilmez InsaAllah bizlerde hayırlı haberler pit pitlar duyucaz

Bu arada #hissitolog nasılsın iyiyimisin hersey yolundadir InsaAllah sinava giricekktin girdinmi o nasil gecti oglumun kreste kolu kirildigindan uUn zaman göremedim InsaAllah hersey yolundadir

Sa cok guzel bir aciklma olmuş sol cnm bnde yurtdışında yasiorum ve elevitte donuz katkisi olduğundan almadim ala femibion kullaniorum onda varmi bilmiorum sen hangi vitamini kullaniosun adi ney belki benim yasdigim ulkede de bulabilirim ona dewam ederim

Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...

[QUOE="gecee, post: 37428599, member: 271854"]Canlar.. Ben yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum. Ne dersiniz?[/QUOTE]
Ben de yüzme istiyorum doktor izin vermiyor bir az bekle dedi bence doktoruna sor

belli olur keseyi görür büyük ihtimalle.kan değerlerin nasıl düzenli olarak 2 ye katlıyorsa iki günde bir sorun yoktur. sıkma canını inşallah dış gebelik falan değildir

Günaydın kızlar benim iki hamileliğimde de midem bulanmadı hamile deil gibiydim ama bunda dün başladı ve felaket bişey bi duruyo bi başlıyo nezamana kadar sürer

Kızlar bende pek bulantı yok hatta 2 gündür hicbirsey yokzaten şiddetli bulantı yoktu öyle arada midem kalkıyordu ama o bile zor.. Mide bulantısı olanlara allah yardım etsin

İnş geçer ama benim hamilelikten değil sanırım çünkü midem bulanıyo iki büklüm duruyorum sağ bacağımla kolum çok ağrıyo bide ter boşalıyo

benimde baldırımda sinek ısırığı gibi kızarıklık var minik minik ama çok fazla nerdeyse popomun tamamı diyebilirim bazısı sivilce gibi bazısı sadece kızarıklık anlamadım bende neden oldu?

Kızlar bende pek bulantı yok hatta 2 gündür hicbirsey yokzaten şiddetli bulantı yoktu öyle arada midem kalkıyordu ama o bile zor.. Mide bulantısı olanlara allah yardım etsin

Canım aynen diyorum hiç hamile değilim sanki milllet diyor bi kaç hafta sonra görürüz diye

benimde baldırımda sinek ısırığı gibi kızarıklık var minik minik ama çok fazla nerdeyse popomun tamamı diyebilirim bazısı sivilce gibi bazısı sadece kızarıklık anlamadım bende neden oldu?
merhaba kızlar benimde alejim olmustu ama benim karaciğer enzimlerim yüksekti kullandığım tiroid ilacı yüzünden. yani siz de bir baktırın belki alt yani karaciğer enzimelriniz yüksektir.

Günaydın kızlar kabızlık için ki sorunum kabızlık değil galiba içerde yırtılma var canımı yakıyor ama yumuşatmak içinde şirket doktorum proctolog krem ve dupbalac şurup verdi doğum doktorunu aradım sordum kullan dedi
Annemde kullanmış o şurubu endişelerim var ama napmam gerekiyor

amiinn inşallahh, ya bir şey srucam ikiz olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyor

cahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…