2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
öpüyorum sizi annişler..
şimdi toplantıya giriyorum
saat 16,30 da da randevuyaaaa
güzel haberlerle gelirim inş.
çok heyecanlıyım nasıl biter bu toplantı bilmiyorummm
kolay gelsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bende öyle yorgunumki yazdığım yazıları 2 kere kontrol edip öyle gönderiyorum imzaya:)

bulantıya zencefil iyi geliyor diye okudum netten. deneyen var mı arkadaşlar.

öpüyorum sizi annişler..
şimdi toplantıya giriyorum
saat 16,30 da da randevuyaaaa
güzel haberlerle gelirim inş.
çok heyecanlıyım nasıl biter bu toplantı bilmiyorummm
ahh cnm hayırlı haberlerle gel inşallah bu gün bana da geçmek bilmiyor resmen benimde 18:30 randevum sende mi bursa dasın az önce şöyle bir baktım profiline ay dedim ne güzel aynı şehirdeymişiz

Gözümden kaçmıştır , ekledim seni de , hayırlı olsuuun
21/06/2015 yas 29 2. Bebegim
merhaba hanimlar valla ne kadar cok yazmissiniz cok alinti yapacagim yazi vardi ama cepten zor oluyor son saydalarida okuyamadim zaten. Dun keseyi gordum bende eve geldim bikac saat sonra kahverengi kanamam oldu acile gittim cok sukur kese yerinde. Haftaya tekrar gidecegim. MAYDANOZ yiyen bi arkadasi okudun yemesin sakin dusuge sebep olur.
ilk kizimda bende tursu cok yemistim bunda daha canim bisi istemiyor.
ilk hamileligimde bir hafta adet sancisi gibi sancilarim ve cok siddetli bel agrilarim oldu hepsi normal endiseye kapilmayin. K.rengi kanamada bebek yerlesirken olan bisi. Dr kirmizi ve ped dolduracak kasar kanaman olursa gel dedi bana bu sefer. Akinti fazlalasma olabilir koku kasinti vs olmadigi surece.
ilk hamileligimde normal dogumu cok istiyordum 40haftan doldu kizimin hala gelmeye niyeti yoktu artik sezeryana almayi dusunurken dr.um sancilarim basladi ama acilmam gerceklesmedi.suni sanci verdiler ve yine acilmada degisim olmadi aglaya aglaya sezaryene gittim hem normal dogum hem sezaryen sancisini yasamis oldum ama cok sukur kizimda bende saglikliydik en onemlisi bu kendinizi cok sartlamayin. Yazilanlardan aklimda kalanlar bunlar oldu

Kamikaze sende hosgeldin aramıza:)Ne güzel konulara değinmişsin.Paylaşımların için herkes adına teşekkürler.Kızınla yeni bbeğin arasında kaç yaş olacak?

Arkadaşlar elevitle ilgili domuzyağı içerdiği bilgisini kimden aldınız ya ??? Güvenilir mi kaynak???Ben ilk jamileliğimde de hamilelik basından sonuna kadar içtim.Şimdi de verdi dr yaklaşık 1 aydır kullanıyorum???

Selam arkadaşlar. Nasılsınız?

Bulantılarım arttı ve kusmaya da başladım.

Allahım yardım et diye yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
gecmıs olsun doktorunla gorus bır ben de bulantı yuzunden cok kotuydum bana ılac yazdı cok sukur durdurdu bulantımı.Sabahları bulanıyor ama ılac ıcınce kecıyor sen de doktorna soyle bu bulantıları cekmek zorunda degılsın canım

Kullanma cnm... yurtdisinda yapilan bir ilac .... cesitli hayvanların yaglarindan faydalaniyormus... domuz jelatini var die ogrenenler hemen birakiyir formun gerilerinde var... dr soyleyip degistiriyorlar ilaci...

Ben yazmistim ELEVITTE DOMUZ OLDUGUNU benden baskasida yazdimi bilmiyorum Ben yurtdisinda yasiyorum maglesef bende bilmeden ilk hamileligimde bilmeden siz gibi basindan sonuna kadar kullandim AMA ikinci hamileligimde arkadasim Sakin kulanma icinde domuz var dedi bende eczaneye gidip helalmi diye sordum yurtdisinda Boyle seyler cok onemli yogurtlarin bazi vitaminlerin uzerinde helal damgasi var cunku yalan soyleyemezler mahkemelik olurlar onun icin eczaci benim icin firmayi aradi helal degilmis baska marka olan vitamin ilac firmalarini aradi helal olani buldu benim icin yurtdisinda Boyle turkiyedekini bilmiyorum disardan ithalatsa aynidir isterseniz sizde arastirin bunu size soylemek benim boynumun borcu

Canım yurtdışında dediniz nerden..

Verdi canım doktorum. Metpamid verdi, 3 saat önce 1 tane içtim ama yine faydasını göremedim. Sen ne içiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…