2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar yardim ben kusma ozuru olan bir insanim mide bulantim hat safhata ama hic kusmadim ama midem acayip sisiyor sanki tas oturuyor mideme dogru duzgun yemek yiyemiyorum sizinde mideniz sisiyormu cvp lutfen

Yok valla her şeyi yiyorum hamd olsun. Sabahları biraz bulantı oluyor o kadar. Ha bi de yemek yaparken soğan kokusundan iğreniyorum :X

Kzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadi doktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi
LÜTFEN ACELE ETME 9. HAFTADA BİLE DUYULUYOR KALP ATIŞI. BENİM İLK HAMİLELİĞİMDE İKİ DOKTORDA KESE BOZULDU KÜRTAJ DEDİ. 3. BİR DOKTORA GİTTİK O İSE OĞLUMUN KALP ATIŞLARINI DİNLETTİ. EĞER KURTAJ OLSAYDIM OFFF DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM

Bişey sorucam siz ilk gittiğinizde hiç "dış gebelik olabiliri belli değil" dedi mi doktor?
Bana öyle söylendiğinden beri hamileliğime sevinemiyorum. 28'inde tekrar gidicem.
O zaman 6+1 haftalık oluyo, kesin belli olur mu dış gebelik olup olmadığı?
(İlk gittiğimde 4+5 haftalıktı)

merhaba anneler. ben de 2013 mayıs annelerinden kübra. Antalya kaş ta yaşıyorum. okul öncesi öğretmeniyim. 26 nisan 2013 doğumlu 1,5 yaşında bir oğlum var. bu hamileliğimde sürpriz oldu. bebeğimi hala emziriyorum. dün kan tahlili yaptırdım. 5+5 de beta hcg değerim 4641 çıktı. 6+1 de doktor kontrolüne gitmiş olucaz. inşallah sorunsuz geçer. mide bulantılarım çok şiddetli değil. ama içimde sürekli bir hareket var.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah.. Allah sağ salim kucaımıza almayı nasip etsin inş.

canım benim doktorum keseyi göremediği için dış gebelik olabilir dedi son sata göre bugün yedi haftalık olması lazım ama geçen hafta doktor göremedi ayrıca kanamam var ama dış gebeliğin dışında geç döllenmede olabilir dedi seninde dış gebeliğin dışında geç döllenme olabilir. moralini bozma canım inş geç döllenmedir. aynen bende hamile olduğuma sevinemiyorum. sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. hayırlısı olsun canım

bir de folik asit desteği çok önemli hanımlar. mutlaka unutmayın... henüz doktora gitmedim ama önceden tecrübeli içmeye başladım.. diğer gebeliğimde kullandığım vitamin ve demir takviyesini bu gebeliğimde kullanmak istemiyorum inş gerek kalmaz..

Kızlar bu hafta-gün hesaplarında 5+7 den 6+1 şeklinde mi devam ediyor.
(bu da hiçbişey bilmiyor demeyin lütfen )

gözun aydın adaşım. rabbim iki çocuğuna da saglık nasip etsin

bence yapma bu donemde kur falan doktorunla konus tekrar baska bı ılac yazsın gecmıs olsun canım

Bana bugün bir arkadaşım söyledi bende ondan dyudum çok şaşırdım

Doktora gittim kalp atışları duyulmadı vajinal ultrasonla baktı duyulmadı ;( cuma tekrar gidicem duyulmazsa kürtaj yspmamız gerekebilir dedi ;(

Doktora gittim kalp atışları duyulmadı vajinal ultrasonla baktı duyulmadı ;( cuma tekrar gidicem duyulmazsa kürtaj yspmamız gerekebilir dedi ;(
herşey Allah tan. Inş bir yanlışlık olmuştur ve mübarek cuma günü kalp sesini duyarsın

bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu...normalde son adet 30agustostu ama geç döllenme olmuş suan 6 hafta 3 günlük Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın Hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..

tebrıkler cok farklı bı duygu yasıyor o an ınsan goruntu o ses muhtesem bı duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…